Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Problem sa Online Filmovima (rešenje)

34
poruka na forumu
1 51

post # 41 | 04.02.2012 , 3:34 AM

Ha ha haaa STOP pirateriji... ceo server NovaMov brišu. Uskoro neće imati ni jedan film za online gledanje :S :(

2
poruka na forumu
0 0

post # 42 | 04.02.2012 , 4:06 AM

Protest koji su nedavno sproveli pojedinci ali i kompanije poput Wikipedije protiv dva zakona koji ograničavaju slobodu interneta – SOPA (Stop Online Piracy Act) i PIPA (Protect Intellectual Property Act) nije kraj priče.

Premda je protest bio uspješan te su američki zakonodavci povukli dva zakona iz procedure, postoji i treći propis koji prolazi ispod radara.
ACTA (The Anti-Counterfeiting Trade Agreement) je sporazum kojeg u tajnosti donosi tijelo koje nije demokratski izabrano te za koje se prema tome ne može tvrditi da radi u interesu javnosti. Na površini se čini da je ACTA osmišljena da štiti zabavnu industriju od ljudi koji kopiraju i besplatno dijele njihove proizvode putem interneta. No, baš kao PIPA i SOPA i stupanje ACTA-e na snagu moglo bi imati dalekosežne, ozbiljne i represivne posljedice.

Ako se ACTA sprovede, Internet Service Providers (ISP-ovi) imaće zakonsku odgovornost za ponašanje svojih klijenata. Kako bi izbjegli mogućnost tužbe moraće pratiti svaki paket podataka koji ulazi i izlazi iz vašeg kompjutera, te zaposliti hiljade ljudi samo kako bi nadgledale te procese.

Svaka YouTube pjesma, svaka fotografija, vještina koju ste naučili na nekom online kursu, čak i tetovaža na vašem tijelu podliježe zakonskoj odgovornosti. Facebook, Youtube i Twitter moraće imati administratore koji će odobravati vaše objave. U suprotnom će riskirati zatvaranje, prenosi Index.hr.

EU i SAD su potpisali zakone o ACTA-i, no oni još trebaju proći glasanja. Ako prođu biće to smrt slobode govora i smrt interneta.

Poruku je menjao/la joota - Subota, 04.02.2012, 4:07 AM

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 43 | 04.02.2012 , 1:21 PM

Quote (joota)
Protest koji su nedavno sproveli pojedinci ali i kompanije poput Wikipedije protiv dva zakona koji ograničavaju slobodu interneta – SOPA (Stop Online Piracy Act) i PIPA (Protect Intellectual Property Act) nije kraj priče.

Premda je protest bio uspješan te su američki zakonodavci povukli dva zakona iz procedure, postoji i treći propis koji prolazi ispod radara.
ACTA (The Anti-Counterfeiting Trade Agreement) je sporazum kojeg u tajnosti donosi tijelo koje nije demokratski izabrano te za koje se prema tome ne može tvrditi da radi u interesu javnosti. Na površini se čini da je ACTA osmišljena da štiti zabavnu industriju od ljudi koji kopiraju i besplatno dijele njihove proizvode putem interneta. No, baš kao PIPA i SOPA i stupanje ACTA-e na snagu moglo bi imati dalekosežne, ozbiljne i represivne posljedice.

Ako se ACTA sprovede, Internet Service Providers (ISP-ovi) imaće zakonsku odgovornost za ponašanje svojih klijenata. Kako bi izbjegli mogućnost tužbe moraće pratiti svaki paket podataka koji ulazi i izlazi iz vašeg kompjutera, te zaposliti hiljade ljudi samo kako bi nadgledale te procese.

Svaka YouTube pjesma, svaka fotografija, vještina koju ste naučili na nekom online kursu, čak i tetovaža na vašem tijelu podliježe zakonskoj odgovornosti. Facebook, Youtube i Twitter moraće imati administratore koji će odobravati vaše objave. U suprotnom će riskirati zatvaranje, prenosi Index.hr.

EU i SAD su potpisali zakone o ACTA-i, no oni još trebaju proći glasanja. Ako prođu biće to smrt slobode govora i smrt interneta.

Nazalost to je i ono sto se desilo sa online filmovima zao nam je :(

34
poruka na forumu
1 51

post # 44 | 04.02.2012 , 3:32 PM

Ma djubrad. Sad uskoro neće moći verovatno da se nadje ni za download a kamo li za online gledanje. Debili

42
poruka na forumu
4 39

post # 45 | 06.02.2012 , 12:13 PM

vec sam znao al evo ti rep+

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 46 | 06.02.2012 , 12:35 PM

ОФИЦИЈАЛНО : САДА СВИ ФИЛМОВИ РАДЕ

Poruku je menjao/la Nikolakuzzz - Ponedeljak, 06.02.2012, 12:36 PM

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 47 | 06.02.2012 , 1:11 PM

Nikolakuzzz, Mojne tako, da ne zurimo :D Ostalo je da se pregledaju jos neke stranice sa filmovima, ali 99% filmova radi :)

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

1
poruka na forumu
0 0

post # 48 | 07.02.2012 , 1:00 AM

Hvala na lepom objasnjenju cao

1
poruka na forumu
0 0

post # 49 | 08.02.2012 , 5:08 PM

Prevod vam je katastrofa kod serija lost katastrofaaa i od 2 sezone neće ništa da pokrenee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haris

1
poruka na forumu
0 0

post # 50 | 09.02.2012 , 0:53 AM

Kakv je ovo problem za ovo rijesenja nema :D http://f43.novamov.com/dl....b03.flv Ako slucajno neko zna rijesenja molio bih za pomoc :D Pise// Video not found: http://f43.novamov.com/dl....b03.flv

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 51 | 09.02.2012 , 1:00 AM

Soske, Vrsi se update servera, uskoro ce sve biti u redu :D

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

3
poruka na forumu
1 0

post # 52 | 09.02.2012 , 3:59 PM

Meni kad treba da instaliram JAVU, nema to polje da cekiram to '' always trust content from this publisher" ... istalitam JAVU, i kad treba da pustim film, pojavi mi se kako treba to da cekiram, pa tek onda da pokrenem instalaciju , tj. RUN... Mozda meni nema , jer koristim WINDOWS 7... Imate neko resenje kako da resim problem, unapred zahvalan...

Added (09 Feb 2012, 12:21 PM)
---------------------------------------------
Meni kad treba da instaliram JAVU, nema to polje da cekiram to '' always trust content from this publisher" ... istalitam JAVU, i kad treba da pustim film, pojavi mi se kako treba to da cekiram, pa tek onda da pokrenem instalaciju , tj. RUN... Mozda meni nema , jer koristim WINDOWS 7... Imate neko resenje kako da resim problem, unapred zahvalan...

Added (09 Feb 2012, 2:28 PM)
zna neko?

Added (09 Feb 2012, 2:57 PM)
?

Added (09 Feb 2012, 2:59 PM)
Mozete da napravite tutorijal za Windows ????? nema nije isto kao ovde!!!

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 53 | 09.02.2012 , 4:54 PM

Quote (falcon93)

ako imas google chrome trebalo bi ispod adress bar-a da ti pise Always run for this site ili tako nesto klikni tu prvo...

3
poruka na forumu
1 0

post # 54 | 09.02.2012 , 8:01 PM

?

Added (09 Feb 2012, 7:01 PM)
e, hvala puno!!!!!!!! hoce.... ^^

3
poruka na forumu
2 1

post # 55 | 09.02.2012 , 10:27 PM

Radi odlično!Hvala!!! :D

1
poruka na forumu
0 0

post # 56 | 10.02.2012 , 4:02 PM

a sto ako pise video not found ??? sta onda ???

Natasa Manojlovska

2332
poruka na forumu
1535 10625

post # 57 | 10.02.2012 , 5:24 PM

Quote (Natasa^)
a sto ako pise video not found ??? sta onda ???

onda morate da nadjete drugi film to je zato sto Novamov prenasa filmove na drugi server...

1
poruka na forumu
0 0

post # 58 | 13.02.2012 , 2:48 AM

sta ja da radim,kod mene je pc mini operativni sistem linux,nemogu nista instalirati na njega,sve je blokirano. Istekla mi java i flash player nemogu nikako da gledam filmove... :( :( :(

1
poruka na forumu
0 0

post # 59 | 15.02.2012 , 11:23 AM

BRT MENI STAO NA 50 min I SAD MILION PUTA SAM OPRT POKUSAO I NECE PISE VIDEO NOT FOUND

MixA^

1
poruka na forumu
0 0

post # 60 | 16.02.2012 , 9:58 PM

68 ziliona puta sam instalirao Javu...obrisao cache...stavio u exceptions list sam sajt...ALI I DALJE NEĆEEEEEEEEE!!!!!
download Java...
restart browser....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Windows7....Google chrome...i NEĆEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Search: