|
Problem sa Online Filmovima (rešenje)
|
|
|
|
|
post # 82 | 04.03.2012 , 3:34 PM
|
A sta da se uradi kad pise da je File invalid ili deleted? :O
|
|
| |
|
|
|
post # 84 | 04.03.2012 , 10:19 PM
|
Najveca fora je sto su 95% filmova uklonjeni. Jedina mogucnost za sada je da se gledaju samo noviji filmovi , ili filmovi koji su postavljeni od skorog vremena. Nadam se nekom boljem i sigurnijem serveru , trenutna situacija je nikakva! 
|
|
| |
|
|
|
post # 86 | 06.03.2012 , 11:49 PM
|
ClippeN,ti si jako bezobrazan/na. To nije nacin da se tako bahato ophodis ka korisnicima. Administratori su rekli da ce da se popravi za koji dan,to traje vec 10-ak dana! Nemoj da mi prosipujes pamet , mislim nisu ni ljudi tako glupi kad pisu o tome. Duznost moderatora,admina jeste da daju obavestenje korisnicima. Ne zaboravi da su korisnici ti koji popularisu sajt,svaki korisnik ima pravo da iznese svoje zadovoljstvo/nezadovoljstvo. Tvojim bahatim ponasanjem si samo iskazao koliki si ti "som" - Kraj price. 
|
|
| |
|
|
post # 87 | 07.03.2012 , 0:49 AM
|
Quote (Roxan028) ClippeN,ti si jako bezobrazan/na. To nije nacin da se tako bahato ophodis ka korisnicima. Administratori su rekli da ce da se popravi za koji dan,to traje vec 10-ak dana! Nemoj da mi prosipujes pamet , mislim nisu ni ljudi tako glupi kad pisu o tome. Duznost moderatora,admina jeste da daju obavestenje korisnicima. Ne zaboravi da su korisnici ti koji popularisu sajt,svaki korisnik ima pravo da iznese svoje zadovoljstvo/nezadovoljstvo. Tvojim bahatim ponasanjem si samo iskazao koliki si ti "som" - Kraj price. U jednu ruku je ClippeN upravu, jer ni sami administratori ne mogu znati hoće li filmovi proraditi danas, sutra, za deset dana. Mogu samo nagađati, i pratiti obavještenja kada će serveri sa filmovima proraditi. A isto tako i korisnici se ne bi trebali bahato ponašati, jer ovi administratori se trude da nekome ugode i da neko može pogledati film besplatno, tako će uvjek i biti. Sve informacije zbog čega filmovi ne rade, odnosno dio ne radi, možete pročitati na ovom LINK-u
|
|
| |
|
|
post # 88 | 07.03.2012 , 1:14 AM
|
Quote (Almir_) jer ni sami administratori ne mogu znati hoće li filmovi proraditi danas, sutra, za deset dana. Nece proraditi nikad ako se ne zamene linkovi Trenutno se menjaju linkovi za filmove, ukoliko se ne nadje odgovarajuci link za film, film ce biti obrisan... Kada svi, koji menjaju linkove zavrse izmenu, radice svi filmovi na sajtu, bice ih dosta manje, ali ce svi raditi
Quote (Almir_) A isto tako i korisnici se ne bi trebali bahato ponašati, jer ovi administratori se trude da nekome ugode i da neko može pogledati film besplatno, tako će uvjek i biti. Sve sto trazimo od korisnika je malo strpljenja.. Izmene linkova su u toku, neki filmovi rade, ali za 5 - 6 dana bi trebalo sve da se zavrsi, sto se filmova tice.... Zasto je to tako, mozete pogledati na linku koji vam je Almir ostavio. Hvala na razumevanju. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 89 | 08.03.2012 , 9:53 AM
|
E ovako mislim da tema treba da ide pod lock dok ne izmenimo naci na koji rade filmove pa tada da popravimo ovaj tutorijall.... ovaj tutorijal je pomagao nekad ali cisto sumnjam da moze da pomogne nekome vise...E sada nema admini odluce 

|
|
| |
|
|
post # 90 | 09.03.2012 , 1:46 AM
|
Za sada necemo zakljucavati, zale mi se korisnici da moraju opet da instaliraju Javu, a moram i ja... Tako da neka ostane ovo jos malo 
|
|
| |
|
|
post # 91 | 09.03.2012 , 9:47 PM
|
a za mac ja ne mogu da se snadjem da pokrenem film
|
|
| |
|
|
post # 92 | 18.03.2012 , 9:16 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 93 | 18.03.2012 , 10:47 PM
|
ja ovo nista ne razumem kako se pusta prevod na film i kako da ref stranu 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 94 | 19.03.2012 , 5:07 PM
|
Quote (ljutiposkok) ja ovo nista ne razumem kako se pusta prevod na film i kako da ref stranu za prevod pogledaj dali ti je cc "ON" a za refresh pritisnes f5
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 95 | 22.03.2012 , 1:36 AM
|
Dobro objasnjeno jos samo da ne pises "ne radi" sastavljeno -.-
Added (22 Mar 2012, 0:36 AM) ---------------------------------------------
Poruku je menjao/la hellokitty41 - Cetvrtak, 22.03.2012, 1:37 AM
gzhgkjlkjčlkl
|
|
| |
|
|
post # 96 | 22.03.2012 , 1:55 AM
|
Quote (hellokitty41) Dobro objasnjeno jos samo da ne pises "ne radi" sastavljeno -.- Dobro Lektore, zar je bitno kako je napisano ? Ono sto je vazno za ovaj tut je da je lepo odradjen, da je pomogao svima onima koji su pratili korake, a to kako je napisano je najmanji problem 
|
|
| |
|
|
post # 97 | 28.03.2012 , 11:19 PM
|
Nakon što sam kontaktirala administratora oko problema koji imam uputio me na forum koji sam već pregledala ( pročitala ) pa shodno tome ne vidim poentu. Doduše možda sam nešto propustila. Nadam se da će mi neko pomoći. Ono što sam napisala tamo ponoviću opet.
"već duže vrijeme imam probleme tj. ne mogu uopšte gledati filmove niti jedan. Imala sam sve probleme koji su otprilike navedeni na forumu i pokušavala sam sve i svašta ali ništa ne pali. Sad najnoviji problem koji mi se dešava je da mi za većinu filmova ( čak i one koji svima rade ) traži da instaliram javu što sam već odavno uradila. Doduše neke filmove, ali to je minimala, mogu da gledam samo ako su preko jwplayera ( možda sam se pogrešno izrazila unaprijed se izvinjavam ). Koristim google chrom, javu imam, koristim ccleaner ili na chromu očistim cache i cookies. Molim za pomoć,
hvala unaprijed
Poz. !"
hvala svima na pomoći 
|
|
| |
|
|
post # 98 | 28.03.2012 , 11:35 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 99 | 28.03.2012 , 11:56 PM
|
Ista priča i sa mozilom
Žao mi je što nisam to napisala, evo još jednom sam pokušala u nadi da se nešto promijenilo ali nije 
|
|
| |
|