|
In the Land of Blood and Honey
|
|
|
|
post # 1 | 13.03.2012 , 4:27 AM
|
Da li film "In the Land of Blood and Honey" treba da bude u ponudi na Extra cafeu posto svi znamo da cela Srbija bojkotuje taj film?!
Poruku je menjao/la I_ja_tebi - Utorak, 13.03.2012, 5:01 AM
If all of Olympus will deny me my vengeance, then all on Olympus will die!
|
|
| |
|
|
post # 2 | 13.03.2012 , 5:05 AM
|
Odgledao sam film i mogu reci da mi se nije nimalo dopao (kao film) ima mnogo zanimljivijih filmova na koje vredi potrositi slobodno vreme...vise mi je tih 90-tih i preko glave.Sto se tice da li treba da stoji zasto da ne? film ko i svaki drugi cak sta vise ima i mnogo uvredljivijih filmova koji bi se mogli bojkotovati tako da nebih znao razlog za tako nesto To sto se u Srbiji bojkotuje film je cista politika i prosipanje fazona (pred izbore) isto kao sto je neka Hrvatska stranka tuzila Prvu televiziju u vezi "Vece sa Ivanom Ivanovicem" zbog sala na njihov racun (uvredili se ljudi)...nego da se vratimo na film...cinjenica je da su se takve stvari desavale a mogu ti reci da su bile mnogo gore a prilicno sam siguran da niko nikome tu nije ostao duzan sve tri strane su radile sve i svasta...jedino je razlika sto su se desavanja odigrali na teritoriji BiH tako da je to razlog sto je predstavljeno Srbija losa Ako se neko vredja moze da zameni imena glumcima i nacionalnost u filmu i eto mu ponovo neka "istinita prica" dodje mu isti djavo...na kraju krajeva to je ipak samo film 
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 3 | 13.03.2012 , 5:09 AM
|
Hectore, Zasto komentarises sa laznog profila, zbog cega nisi smeo da kometarises sa svog profila ko god da si? Ako to kao nije toliko strasno!!! 
Poruku je menjao/la I_ja_tebi - Utorak, 13.03.2012, 5:10 AM
|
|
| |
|
|
post # 4 | 13.03.2012 , 5:15 AM
|
Profil nije lazan...a napravio sam ga jer nisam mogao kao gost da ti odgovorim na poruku...a po cemu bi to bilo strasno? da nisam mozda rekao nesto uvredljivo?Da li bi mozda zeleo da kazes da takvih stvari nije bilo?Da je sve samo izmisljeno?
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 5 | 13.03.2012 , 5:18 AM
|
Quote (Hectore) To sto se u Srbiji bojkotuje film je cista politika i prosipanje fazona (pred izbore) A to nije istina film je prikazivan u bioskopima u Beogradu bas zbog toga da bi dokazalo svetu da mi nismo divljaci ali nije bilo publike zbog bojkota!!!!Added (13 Mar 2012, 4:18 AM) ---------------------------------------------
Quote (Hectore) Da li bi mozda zeleo da kazes da takvih stvari nije bilo?Da je sve samo izmisljeno? Naravno da je izmisljeno jer zlocine nije pravila Srpska vojska vec paravojne jedinice pod vodjenjem Arkan i takvih slicnih a tu je velika razlika!!!!
|
|
| |
|
|
post # 6 | 13.03.2012 , 5:20 AM
|
Ako ti tako kazes...uostalom nemamo se sta raspravljati film je film...desavalo se sta se desavalo a ti moj prijatelju izgleda da o tome pojma nemas
PS: sad bi trebao ponovo da odes tamo da stavis jos - reputaciju to je jako bitna stvar za mene i mnogo mi znaci lol 
Poruku je menjao/la Hectore - Utorak, 13.03.2012, 5:22 AM
|
|
| |
|
|
post # 7 | 13.03.2012 , 5:24 AM
|
Quote (Hectore) PS: sad bi trebao ponovo da odes tamo da stavis jos - reputaciju to je jako bitna stvar za mene i mnogo mi znaci lol Da ti nije bitna ne bi pravio lazne profile nego bi kao pravi muskarac stao iza svojih uverenja i misljenja! 
Poruku je menjao/la I_ja_tebi - Utorak, 13.03.2012, 5:27 AM
|
|
| |
|
|
post # 8 | 13.03.2012 , 5:30 AM
|
Ovo je poslednje sto zelim da ti odgovorim i onda se vracam na pregledavanje filmova...Profil nije lazan ali ako ce ti biti lakse mozes i tako da uzmes (bilo koji Moderator to moze da ti potvrdi) malo me pecka to sto govoris oko mojih uverenja i misljenja... Dokazano je da su se zlocini desavali na sve 3 strane i zato su mnogi zavrsili tamo gde jesu...oni koji su radili zlocine se i dalje slave u sve 3 drzave kao Ratni Heroji i veliki "Srbi Muslimani i Hrvati" i imali su podrske svojih drzava sto je opet dokazano i o cemu mi onda ovde pricamo?mlatimo praznu slamu...ajd uzivaj moj Istoricaru
|
|
| |
|
|
post # 9 | 13.03.2012 , 6:07 AM
|
Quote (I_ja_tebi) Da li film "In the Land of Blood and Honey" treba da bude u ponudi na Extra cafeu posto svi znamo da cela Srbija bojkotuje taj film?!
opet ti pokreces teme zbog kojih si vec banovan...
sta te briga sta se stavlja tebi ako se ne gleda nemoj kome se gleda nek gleda i gotovo...
a tema ide pod lock
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |