|
Da li vam je bitna nacionalnost?
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 41 | 28.06.2012 , 8:54 PM
|
temu bi trebalo lock posto se vec vide dijelovi nacijonalizma !
Poruku je menjao/la AMMIR95 - Cetvrtak, 28.06.2012, 9:00 PM
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 42 | 28.06.2012 , 10:41 PM
|
NE! Zivim u inostranstvo i ima puno nacionalnosti tako da se ovde ne gleda to......
Nelly
|
|
| |
22 poruka na forumu
| |
3
| |
121
|
|
|
post # 43 | 28.06.2012 , 10:55 PM
|
Meni to uopste nije bitnino Nema razloga za mrznju Takvo misljenje po meni imaju glupi ljudi ili mentalno poremeceni :S Al ko ih JA sam uvjek za sjest popit pojst sa normalnim ljudima 
|
|
| |
|
|
post # 44 | 28.06.2012 , 11:10 PM
|
Nemislim da se tema treba zakljucati, ovo je nesto veoma bitno, ovo je nasa svakodnevnica, ajmo da pricamo onda o tome a ne sta je patriota il sovinizam......
Quote (Leksi) Patriota - Mutav homo sapiens koji voli ono (citaj drzavu) koju nije briga ima li on posao ili nema, koju nije briga da li ima sta da jede.
hmm.....nesto si pomesala malo, vredjas mnoge ovom izjavom....
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
22 poruka na forumu
| |
3
| |
121
|
|
|
post # 46 | 28.06.2012 , 11:14 PM
|
Quote (MarijanaBK1) nemam ništa protiv nikoga, kao što neko reče ljude delim na dobre i zle, družim se i sa muslimanima, i ciganima/romima (čak kad mi je trebala pomoć više su mi oni pomogli nego neki nazovi Srbin). Quote (Leksi) Ja ne mrzim nikoga. Jer ja sam Jugoslavija u malom. Mojim venama tece mix sva tri naroda. I ponosim se time. Quote (Leksi) Ja ne mrzim nikoga. Jer ja sam Jugoslavija u malom. Mojim venama tece mix sva tri naroda. I ponosim se time.
Ponosim se sto imam dva Bozica, dva Uskrsa, dva Bajrama. Mada iste ne slavim jer sam tako izabrala. Ali svakako volim otici kod nekoga kod svojih koji odredjene slavi i najesti se, ono sto mogu, a to je salata, jer sam vegetarijanac.
Ja sam najbogatija osoba na ovom sajtu.
Leksi blago tb Mnogi ljudi nikad nece shvatit da su drugi bili ljubomorni i da su se cudili kako smo nekada zivjeli zajedno,radili zajedno,veselili se zajedno, slavili svaki praznik zajedno i zajebavali sve ostale I znali su da nam nemogu nista :S pa su nas zavadili,a mi balkanci nasjeli,,i sta sad imamo :S ko je od nas tolko uspjesan sam ? Svi polako polako tonemo :S a svima to godi :S svima drugima...sad svi kazu za balkanca da je glup :S a gdje je to prije smjeo rec ? JA necu da imam predrasude prema bilo kome zbog nekoliko budala,sto je nekom bilo dosadno sjedit mirno na nekoj funkci neggo odo se ja svadlaj sa ovim onim i pfff rat i stradase dzaba nevid ljudi zbog par njih..ja to necu :S i nije me briga ko je sta :S dokle god je cojk dbr je za mn 
|
|
| |
|
|
|
post # 48 | 28.06.2012 , 11:18 PM
|
A zasto svi mislite da su uzrok svake mrznje novac,... nije tacno. Definitivno treba zakljucati temu dok ne pocnu da padaju teske reci i prozivke.
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
|
post # 49 | 28.06.2012 , 11:18 PM
|
zar mislite da bi se javio onaj kome to smeta heh... meni to ne smeta ko je kakav,koje je vjere ili nacije.. al ono najvaznije svi bi mi dali prednost svome zemljaku , bratu po vjeri itd..
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 51 | 28.06.2012 , 11:33 PM
|
Sustina je sledeca: Budite sta zelite,ali najpre budite ljudi . Gajite ljubav u srcu,a ne mrznju. Mrznja uvek radja novu mrznju. Budite mudriji od svojih predaka,a ipak postujte svoje nasledje. Volite svoje - postujte tudje. Da se tako svi postave,ne bi bilo ratova. Mislim (znaci ne citiram) da u Bibliji pise jedan pametan stih : ...a sad hodite zemljom,mesajte se i razmnozavajte... Ako se secam tacno onog sto sam nekad procitao,da mi neko ne zameri. Crpite mudrosti,a ne ludosti iz tih verskih knjiga,ako vam dodju pod ruku da ih citate. Ako nas je vec neka sila stvorila,postujuci jedni druge,postujemo i tu silu koja nas je stvorila. I mislim da temu ne treba zakljucati. Polemika,kulturna i mudra je zdrava. F-modovi neka brisu gnusne i provokatorske postove,a ljudi neka citaju i pokusaju da razumeju sebe i druge u celini. Ako samo jedan od onih koji ovo citaju pretvori neku mrznju iz svog srca u ljubav,onda je vrednost ove teme velika. Volite se ljudi - to je zakon najstariji od svih. 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
|
|
post # 54 | 28.06.2012 , 11:55 PM
|
CryTek, tom izjavom mogu uvrediti samo maloumnu osobu.
Mnogi su ginuli za drzavu svoju i svoj narod. Ali ta ista drzava nije ginula za njih, i nikada nece. Kad ti drzava obezbedi besplatno skolstvo i obrazovanje, kad ti obezbedi lepu starost, mislim na penziju, e onda se dici i budi patriota. A do tada trebas da gledas na sebe i svoj zivot, a ne na drzavu.
I samtram da ima mnogo dobrih i kvalitetnijih tema, na koje se moze odgovarati, a da se ne stvara netrpeljivost medju narodima. A tvoja tema to pobudjuje.
Ali sretna sam sto vecina je zdravog razuma. I vidim da su ih dobro roditelji odgojili. Jer sve krece od roditelja! Vazda bilo.
Zalosno je citati pojedince!
A svima onima koji smatraju da je lepse ziveti svoj zivot i zivot bez predrasuda, mogu reci: Blago njihovim roditeljima!
Toliko! Pametan ce me shvatiti bez dalje rasprave. I ne pravite vise od teme spam temu. 100 ljudi 100 cudi, 100 zena 200 sisa 
Poruku je menjao/la Leksi - Cetvrtak, 28.06.2012, 11:59 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
|
post # 56 | 29.06.2012 , 0:11 AM
|
jaroslavr, pa mislim stvarno. Pored svega sto je lepo oni misle na ruzno. To su rodjeni pesimisti.
|
|
| |
|
|
post # 57 | 29.06.2012 , 0:17 AM
|
Ja sam ciganin/rom i ponosan sam na to Krivo mi je samo kada ljudi drugih nacionalnosti misle da smo svi isti, onaj stereotip- svi su prljavi, nepismeni, lopovi su i zhive u kartonu idt... Za one koji tako misle, nismo kao shto nisu svi Srbi, Bosanci, Hrvati itd isti, nismo ni mi, ima nas i shkolovanih, na fakuletu(npr burazer i ja), uspeshnih... Ne sudite o ljudima prema stereotipima ili na prvu loptu, da bi ste stvarno videli kakav je neko, zagrebite malo povrshinu, to i nije tako teshko...samo treba malo volje.
Don't hate the player...hate the game...
|
|
| |
|
|
|
post # 59 | 29.06.2012 , 0:25 AM
|
lutitza992, moj prvi momak je bio rom. Uh, kako se samo ljubio! Krao mi je poljupce.  Added (29 Jun 2012, 0:25 AM) --------------------------------------------- coyote666, roditelji te usmeravaju.Od roditelja ucis, mimo ulice. Roditelj od detata pravi coveka! Nisam ti se obratila. Prema tome, ne pisi uzalud moje ime.
|
|
| |
|
|
post # 60 | 29.06.2012 , 0:30 AM
|
[b]Leksi, znachi ipak je bio lopov...:)
Don't hate the player...hate the game...
|
|
| |