|
Pomoć!!!
|
|
|
|
post # 1 | 30.06.2012 , 6:43 PM
|
1.Imam 17 god. 2.Nemam problema u porodici 3.Imam sve sto mi je potrebno 4.Imam najbolje prijatelje koje znam otkad znam za sebe 5.Imam devojku 6.Sportski sam tip svaki dan vjezbanje 7.Svako vece izlazim sa prijateljima.....vikendom diskoteka i tako to 8.Skola takodje nije problem vrlodobar sam ,a ipak osjecam neku "prazninu" u sebi...ako razumete...kako da to upotpunim.....molim vas pisite korisne savjete...hvala unaprjed...
"Ja sam svoju glavu dao za svoju riječ!"
|
|
| |
|
|
post # 2 | 30.06.2012 , 6:58 PM
|
Quote (gojkosisa94) 1.Imam 17 god. 2.Nemam problema u porodici 3.Imam sve sto mi je potrebno 4.Imam najbolje prijatelje koje znam otkad znam za sebe 5.Imam devojku 6.Sportski sam tip svaki dan vjezbanje 7.Svako vece izlazim sa prijateljima.....vikendom diskoteka i tako to 8.Skola takodje nije problem vrlodobar sam
Imam 18 godina. Imam ozbiljnih problema u porodici. Nemam bas sve. Imam 3 prijatelja za koje bih dao sve. Nemam devojku. Bivsi sportski tip. Izlazim po kafanama, retko kada diskoteka. Skola je problem.
Ne osecam nikakvu prazninu. Suocavam se sa problemima svakodnevno, a mislim da je tvoj glavni problem to sto ti je sve u zivotu savrseno. Uradi nesto neocekivano, nemoj celog zivota da igras na sigurno, opijaj se po kafanama, probaj da se druzis sa drugim ljudima, ali nikako ne zapostavi staro drustvo, nadji drugu devojku.... Mozda ti pomogne.
Poruku je menjao/la Marko - Subota, 30.06.2012, 6:59 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
|
post # 3 | 30.06.2012 , 7:16 PM
|
znaci 18 porodica nekoliko puta dolazilo do raspada,al drzimo se nemam nista sto bi volio da imam,cjeli zivot se zrtvujem za nekoga imam prijatelja ali i ne prijatelja koji glume da su prijatelji nemam djevojku nisam sportski tip ne izlazim po kafanama i klubovima,klosarim po ulicama,varim,pijem,obicno se lesim i tako skola je nebitna stvar naspram drugih problema koje imam al sam zavrsio i icu na fax
rastafarijanac sam,u meni kuca srce rastafari lava,nikad ne spstam pogled i ne ponizavam se,borim se protiv svega sto mi smeta... ovisan sam o muzici al bukvalno ovisan,osjetio sam potrebu za gitarom,kupio ne ispustam iz ruku
druze paz...izadje negdje sam,upoznaj nove ljude,sprijatelji se sa njima,izdivljajte se zajedno,nadjete se nekoliko puta napravi neko sranje,javi starcima da ides od kuce na par dana,vidi sa tim novim drugovima kad ih upoznas mora bar jedan da voli klosariti okolo.... skini sebi okove i budi slobodan 
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 4 | 30.06.2012 , 7:26 PM
|
JahRastafarI93, pa i ja sam pre 2 godine bio klosar....ali bezim od toga sto vise mogu...samo ruzna secanja imam od toga....:(
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
|
post # 5 | 30.06.2012 , 7:28 PM
|
vezze ako upadas u sranja to da....gledaj malo tu stranu medalje na pozitivan nacin...meni to nekad pomogne al vidi,promjeni nesto
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 6 | 30.06.2012 , 7:38 PM
|
JahRastafarI93, konto sam otici na nekakav put....zeljan avanture....
|
|
| |
|
|
|
post # 8 | 30.06.2012 , 7:44 PM
|
gojkosisa94, Jao majko moja, kupi mi top.
Citaj knjige! Ozbiljno ti kazem. Barem ces umno napredovati. I mocices da budes bilo koji lik u knjizi koju citas. Ili neki narator Ili slicno. Knjiga je spas.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 9 | 30.06.2012 , 7:45 PM
|
Quote (Marko) Ne osecam nikakvu prazninu. Suocavam se sa problemima svakodnevno, a mislim da je tvoj glavni problem to sto ti je sve u zivotu savrseno. Uradi nesto neocekivano, nemoj celog zivota da igras na sigurno, opijaj se po kafanama, probaj da se druzis sa drugim ljudima, ali nikako ne zapostavi staro drustvo, nadji drugu devojku.... Mozda ti pomogne.
druzim se ja sa drugim ljudima.....extremni sam sportista msm da tu nema ocekivanja......opijo sam se ja svaki dan ali znas li kakav je ruzan osjecaj ujutro kad se probudis nisi nizasta sledeca 2 dana.......
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
|
post # 10 | 30.06.2012 , 7:51 PM
|
Poruku je menjao/la JahRastafarI93 - Subota, 30.06.2012, 7:52 PM
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 11 | 30.06.2012 , 7:55 PM
|
JahRastafarI93, hvala ti buraz sto mi pokusavas pomoci 
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 30.06.2012 , 8:12 PM
|
Quote (QueenOfShadow) Brate ti imas svee... blago se tebi ja neznam zasto ti osecas neku prazninu? vjeruj mi....covjek je takav nikad dosta....
|
|
| |
|
|
post # 14 | 30.06.2012 , 8:13 PM
|
JA IMA 31 GODINU...................................................................................................................................... ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ............................................................................................................................................ ..OSECAM SE KA orao!!!
po....zo....ooRAoo
|
|
| |
|
|
|
post # 16 | 30.06.2012 , 8:21 PM
|
QueenOfShadow, ni ja sebe ne razumem :/
|
|
| |
|
|
|
post # 18 | 30.06.2012 , 8:48 PM
|
jos nesto da napomenem pre 2 godine bio sam klosar...pjan svako vece....pusio duvo travu(samo 2 puta).....bio sam ponizavan cure me izbjegavale......dok nisam rekao "DOSTA".....ostavio sam sve(pice vise manje).....boco se baviti sportom....svaki dan aktivnosti....bio uporan i danas.......imam extra curu(fiz. i psihicki)....postao uzoran ucenik....drugi vrsnjaci poceli me postovati....al uz to sve imao sam jaku volju i podrsku prijatelja koji su me pratili i zajedno smo postali LJUDI!!!mozda nismo bogati ali sebi obezbjedimo ono neophodno......Added (30 Jun 2012, 8:48 PM) --------------------------------------------- ali o5 ima ta praznina :/
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
|
post # 19 | 30.06.2012 , 9:14 PM
|
Quote (gojkosisa94) pre 2 godine bio sam klosar nikad nisam presto,al smanjio sam Quote (gojkosisa94) ..pjan svako vece kad imam razloga ili kad sam ljut,sjeban i sve ostalo Quote (gojkosisa94) .pusio duvo travu(samo 2 puta) zabrojo sam se pre 2 godine Quote (gojkosisa94) bio sam ponizavan cure me izbjegavale vecina ljudi iz mjesta me ne voli,pokusaju me poniziti rezultat je lokva krvi,al nikad pogled dolje Quote (gojkosisa94) .postao uzoran ucenik i ja sam u osnovnoj i srednjoj bio fino djete na casovima,voljeli mi profesori Quote (gojkosisa94) drugi vrsnjaci poceli me postovati. neznam kako da nazovem ovaj oblik osim "ne bi se valjalo pokaciti"
Quote (gojkosisa94) .al uz to sve imao sam jaku volju i podrsku prijatelja koji su me pratili i zajedno smo postali LJUDI!!!mozda nismo bogati ali sebi obezbjedimo ono neophodno...... drugova kolko oces,ali ima i "drugova"...samo malom broju vjerujem,a to su oni sa kojima sam skoro svaki dan... ljudi meni slicni,zajedno mozemo sve,jedni bez drugih nista
gotiva nam ako osjetim prazninu neku,brzo zaboravim na to ili jednostavno popunim a da neznam avanture kolko 'oces...kad ostarim,budem deda,napisacu knjigu o nama sa njom kontam postaviti standard poput dizela,hip/hopa i tih svih fazona i stilova ovo ce biti unikat Rane,Sisanje i svi ostali filmici ce biti nula 
Poruku je menjao/la JahRastafarI93 - Subota, 30.06.2012, 9:16 PM
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 20 | 30.06.2012 , 9:14 PM
|
Quote (gojkosisa94) ali o5 ima ta praznina :/ I dosao si na forum da je popunis ? To se tako ne radi. Tema je i molim da se zakljuca. 
Poruku je menjao/la Marko - Subota, 30.06.2012, 9:15 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |