Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Kako pokrenuti BURNOVANU igru za PS2 na konzoli bez SD-a

69
poruka na forumu
8 67

post # 1 | 11.03.2012 , 7:21 PM

Evo ovako momci i djevojke........vidio sam već na nekoliko mjesta slične komentare kao i to da su ljudi tražili objašnjenje kako ovo odraditi pa sam riješio objasniti to svima kako bi svi mogli sebi rezati igre bez bacanja velike količine novca na gluposti koje igrate par mjeseci a onda ih bacate....tako da mislim da će vam ovo svima biti od pomoći...naravno mislim na one koji imaju PS2 consolu bez SD kartice.....

za one koji neznaju,ako takvih uopšte ima SD kartica je čip koji se ugrađuje u PS2 konzolu kako ona ne bi prepoznavala REZANE(BURNOVANE) igre košta nekih 40-50 maraka ali zašto davati i toliko kada je moguće odraditi moding za PS2 kući a i moguće je i obići to na nekoliko načina koje ću vam sada navesti............

1). Evo ovako dok nisam kupio čip za svoj PS2 morao sam ovo odraditi na svom PS2 uređaju nije ništa posebno teško a što e najvažnije radi znači odvrnite sve šarafe na PS2 konzoli otvorite je i na snimku dole su vam prikazani dijelovi konzole koje morate prekriti ljepljivom trakom najbolje nekom CRNE boja ili plave ili bilo koje samo da nije ona providna ili bezbojna...kada to odradite time ste prekrili senzore koji prepoznaju originalne igrice i vaš PS2 će prepoznavati sve igrice kao originale bilo one bile rezane ili pravi originali to je extra stvar

evo i snimka koji sam spominjao:
Ovdje vam je sve pokazano ovo se zove SOFT MODING

2. Drugi način je takođe efikasan a to je preko SWAP MAGIC-a to je jak programčić za PS2 konzole naime evo sa ovog linka prvo skinite program na vaš PC

Swap Magic link za download programa

kada skinete porgram prvo ga UNRAR-ujte onda napravite ISO MAGIC file u folderu onda pokrenite DVD DECRYPTER ili NERO ili čime već režete igre za PS2 i samo narežite SWAP MAGIC na jedan disk kada to odradite idite na vašu PS2 konzolu i ubacite ovaj disk i tada vam on pokreće na TV-u program i piše vam LOAD PROGRAM i još neka opcija onda lijepo izvadite disk iz PS2 konzole i ostavite program uključen onda ubacite REZANU (BURNOVANU) igru koju ste prethodno narezali i samo je ubacite u PS2 konzolu onda čekate da PS2 odradi disk igrice koju ste ubacili i samo kliknete na LOAD PROGRAM i vaša igra će se pokrenuti odmah..........Međutim često ova metoda sa SWAP MAGIC-om neće funkcionisati na pojedinim konzolama sve dok ne odradite ono što sam vam gore opisao u PRVOM koraku odnosno dok ne pokrijete senzore

3). Treći način jeste da igricu prebacite na USB STICK (naravno ne prebacujete sve nego samo MAGIC ISO file baš kao i kod rezanja) onda odete do PS2 konzole i ubacite stick u konzolu zatim sačekate da vam se pokrene PS2 i onda će vam se pojaviti 2 opcije nađite opciju BROWSE i kliknite na nju i za 10-15 sekundi vaša igra će se pokrenuti.......... Ukoliko vam ovako ne bude htio odraditi igru što se dešava ali rijetko onda uzmite i prvo ubacite STICK u PS2 a zatim ubacite disk bilo koje igre u vaš PS2 i samo pokrenite i pokrenuta će vam biti igra sa USB STICKA

NAPOMENA: kod poslednje metode MODINGA kada radite sa stickom i CD-om neke igrice ne zatvarajte piklopac konzole kada ubacite disk jer će biti pokrenuta onda igrica sa diska a ne sa USB-a nego poklopac ostavite otvoren.....

Nadam se da sam vam pomogao za sva pitanja obratite mi se u PM i rado ću vam objasniti ukoliko nije bilo jasno nešto što sam rekao takođe imam i sve linkove za download svih ovih programa koje sam vam pomonuo pa vam ih mogu dati....a i za one koji žele igre za ps2 javite mi se opet u PM IMAM SVOJ SAJT SA PREKO HILJADU PS2 IGARA PA ĆU VAM DATI LINK ZA DOWNLOAD NEKE IGRE UKOLIKO TO ŽELITE

Poruku je menjao/la wayayaya - Nedelja, 11.03.2012, 7:39 PM

Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D

/´¯/)............(\¯`\
/....//........... ...\\....\
/....//............ ....\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
/./.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
(.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
\................\/.../....\. ..\/................/
\................. /........\................../
_____..)/.._______..)/..________..)/.._

• Page 1 of 1
  • 1
Search: