Upisi se u spomenar
| |
|
post # 1 | 18.05.2011 , 9:00 AM
|
evo jedna "plitka" tema. upoznaj forumase da bi ih volio 1) Ime 2) Mjesto rodjenja 3) Koju knjigu trenutno citate 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? 6) Omiljeni casopis? 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? 8) Omiljena muzika, zvuci? 9) Najgore osjecanje na svijetu? 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? 11) Omiljene boje? 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? 14) Sta je najvaznije u zivotu? 15) Omiljena hrana? 16) Cokolada ili vanila? 17) Da li volis da vozis brzo? 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? 19) Koji je bio tvoj prvi auto? 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? 21) Omiljeno pice (samo jedno)? 22) Horoskopski znak? 23) Da li jedes vrh banane? 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? 25) Boja kose? 26) Da li si se nekada zaljubio/la? 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? 28) Omiljeni filmovi?
|
|
| |
|
post # 2 | 18.05.2011 , 9:14 AM
|
1) Ime Suzana 2) Mjesto rodjenja Beograd 3) Koju knjigu trenutno citate Mesec nad Karolinom 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? ANImacija neka 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? Ne igram takve igrice 6) Omiljeni casopis? Lepota i zdravlje 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? Origano,vanila,bela ruza,jasmin... 8) Omiljena muzika, zvuci? Od muzike sve sem klasike i metalike... 9) Najgore osjecanje na svijetu? Bes 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? Jos jedan dosadan dan... 11) Omiljene boje? Plava,bela... 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? Oko 10-tak... 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Andjela ili Nikola 14) Sta je najvaznije u zivotu? Zdravlje i ljubav... 15) Omiljena hrana? Meso i sopska salata... 16) Cokolada ili vanila? Naravno vanila 17) Da li volis da vozis brzo? Da,dok se jednom ne slupam... 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? Ni jedno ni drugo... 19) Koji je bio tvoj prvi auto? Jugo nece dugo... 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Ne bi o tome ima ih dosta... 21) Omiljeno pice (samo jedno)? Coca-cola 22) Horoskopski znak? Vaga 23) Da li jedes vrh banane? Ne 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? Haker 25) Boja kose? Crna 26) Da li si se nekada zaljubio/la? 100 puta,mozda malo manje... 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? Ma pola case... 28) Omiljeni filmovi? Ima ih dosta...
Poruku je menjao/la suzana85 - Sreda, 18.05.2011, 9:15 AM
|
|
| |
|
post # 3 | 18.05.2011 , 9:33 AM
|
1) Ime SLADJANA 2) Mjesto rodjenja BOSANSKI SAMAC 3) Koju knjigu trenutno citate PTICE UMIRU PJEVAJUCI 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? NEKA LJUBAVNA SLIKA 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? NEMAM 6) Omiljeni casopis? BLIC ZENA 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? VANILA 8) Omiljena muzika, zvuci? ROCK 9) Najgore osjecanje na svijetu? BOL 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? KOLIKO JE SATI 11) Omiljene boje? PLAVA,ZELENA, CRVENA 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? ZAVISI ALI MINIMALNO 15 13) Koje bi ime dao(la) djetetu?ZENSKO ANABELA,MUSKO ALEKSANDAR 14) Sta je najvaznije u zivotu? ZDRAVLJE 15) Omiljena hrana? MESO 16) Cokolada ili vanila? VANILA 17) Da li volis da vozis brzo? NE JA SAM SAVESTAN VOZAC 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? PLASE ME 19) Koji je bio tvoj prvi auto?GOLF 2 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio?MOJ DEDA 21) Omiljeno pice (samo jedno)? BAMBUS 22) Horoskopski znak? RIBA 23) Da li jedes vrh banane? DA 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? ARHEOLOG 25) Boja kose? VATRENO CRVENA 26) Da li si se nekada zaljubio/la? VISE PUTA 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? DO POLA PRAZNA 28) Omiljeni filmovi? HORORI
|
|
| |
|
post # 4 | 18.05.2011 , 12:37 PM
|
1) Ime Milica 2) Mjesto rodjenja Lazarevac 3) Koju knjigu trenutno citate Dobri tipovi,losi tripovi i princeze Portabela 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? Zack Efron (slika) Xd 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? volim uglavnom sve osim ratnih,smaraju 6) Omiljeni casopis? Bravo girl,OK,TV novele...... 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)?VERSUS parfem 8) Omiljena muzika, zvuci? Trenutno Jenifer Lopez-On the floor 9) Najgore osjecanje na svijetu? usamljenost 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? NECU U SKOLU 11) Omiljene boje? ljubicasta i bela 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? Oko 10 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Uglavnom volim americka imena ali ako mora srpsko musko Ognjen,zensko Lana 14) Sta je najvaznije u zivotu? Ljubav 15) Omiljena hrana? pomfrit,pizza....sve nezdravo 16) Cokolada ili vanila? Vanila 17) Da li volis da vozis brzo? daaaaaaa 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? Ni jedno ni druga ali volim da spavam dok je kisa ili grmljavina 19) Koji je bio tvoj prvi auto? ...... 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Princezu Dajanu xD 21) Omiljeno pice (samo jedno)?Next multivitamin 22) Horoskopski znak?Devica 23) Da li jedes vrh banane? daaa 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo?Astronaut ili svemirski naucnik;advokat 25) Boja kose?Tamno smedja 26) Da li si se nekada zaljubio/la? Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna?Zavisi sta je unutra.....Xd 28) Omiljeni filmovi? Twilight 1,2,3;Look who is talking,27 dresses.....
|
|
| |
375 poruka na forumu
| |
43
| |
188
|
|
post # 5 | 18.05.2011 , 12:39 PM
|
1) Ime Suzana 2) Mjesto rodjenja Bor 3) Koju knjigu trenutno citate Ne citam nista 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? Nemam pojma sta je ovo 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? Yamb 6) Omiljeni casopis? Nemam 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? Cavalli pink 8) Omiljena muzika, zvuci? Sve sem metala 9) Najgore osjecanje na svijetu? Tuga 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? aaaa na obaveze koje imam 11) Omiljene boje? CRNA CRNA I OPET CRNA 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? ne saljem sms-ove 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Mihajlo 14) Sta je najvaznije u zivotu? Zdravlje 15) Omiljena hrana? Pizza ,pasta(makarone),pomfrit ..salate ..itd 16) Cokolada ili vanila? Vanila 17) Da li volis da vozis brzo? oo da 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? PLASE 19) Koji je bio tvoj prvi auto? Golf 2 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Baba moja 21) Omiljeno pice (samo jedno)? Belo vino slatko gazirano 22) Horoskopski znak? Jarac 23) Da li jedes vrh banane? Ne 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? Barmen 25) Boja kose? Sad je plava - prirodna smedja 26) Da li si se nekada zaljubio/la? Naravno da da 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? Pola puna 28) Omiljeni filmovi? Ima ih mnogo ne mogu da nabrajam
Dve stvari u zivotu me uvek ostave bez reci INTELIGENCIJA kod zivotinja i GLUPOST kod ljudi.
|
|
| |
|
post # 6 | 18.05.2011 , 12:59 PM
|
1) Ime: Davor 2) Mjesto rodjenja: Sombor 3) Koju knjigu trenutno citate: / 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)?: Neka zenska... 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? Covece ne ljuti se, Crysis, Bublex mania.. 6) Omiljeni casopis? Nemam 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? Armani parfem... 8) Omiljena muzika, zvuci?: Rock i R'n'B... 9) Najgore osjecanje na svijetu? Bol 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? Nista posebno koliko je sati... 11) Omiljene boje? Zelena i Bela... 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? Sada oko 20 pre bilo vise... 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Nikada nisam razmisljao o tome al ne bi bilo neko uobicajno... 14) Sta je najvaznije u zivotu? Zdravlje 15) Omiljena hrana? Uf volim da jedem recimo punjena paprika, kulen i jos mnogo toga... 16) Cokolada ili vanila? Cokolada 17) Da li volis da vozis brzo? Ne 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? Pa sad nije bas da me uzbudjuiju al volim nevreme.. 19) Koji je bio tvoj prvi auto?.... 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Nikolas Kejdz i Megan Fox 21) Omiljeno pice (samo jedno)? Sokovi negazirani... 22) Horoskopski znak? Strelac 23) Da li jedes vrh banane? Ne... 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? Glumac... 25) Boja kose?Crna 26) Da li si se nekada zaljubio/la? U bukvalnom smislu ne, nisam bas zaljubljive prirode... 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? Kako kada... 28) Omiljeni filmovi? Posto sam veliki filmofil reci cu fantastika, epski i Horori na prvom mestu..
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 7 | 18.05.2011 , 1:43 PM
|
1) Ime Ammir 2) Mjesto rodjenjaSarajevo 3) Koju knjigu trenutno citate Nijednu 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? More 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? Call of Duty 6) Omiljeni casopis? Bug,GamePlay.... 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? PlayBoy,Tom Tailor...... 8) Omiljena muzika, zvuci? Nedeljko bajic dodir neba 9) Najgore osjecanje na svijetu? nezz 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? Sta cu da jedem 11) Omiljene boje?Plava I Bjela 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno?Kako Kad Kad Imam Kredita 10-15 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Ronaldo 14) Sta je najvaznije u zivotu? Zdravlje 15) Omiljena hrana? Hamburger,Pizaa,Palacinci..... 16) Cokolada ili vanila? Cokolada 17) Da li volis da vozis brzo? Da 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? Plase 19) Koji je bio tvoj prvi auto? Maloljetan sam pa nemam 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio?Svog Dedu posto ga nikada nisam vidio 21) Omiljeno pice (samo jedno)? Coca-Cola 22) Horoskopski znak? Jarac 23) Da li jedes vrh banane? NE 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? ElektroTehnicar 25) Boja kose? Crna 26) Da li si se nekada zaljubio/la? DA 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? To je isto 28) Omiljeni filmovi? Akcija ,horror,Komedije......
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 8 | 18.05.2011 , 1:44 PM
|
1) Ime Danijela 2) Mjesto rodjenja Cacak 3) Koju knjigu trenutno citate Vise njih 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? tek sad provalila da mi je totalno crna 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? Pa, Jewel Quest i ne mogu se setiti drugog imena 6) Omiljeni casopis? Jok, nema ga. 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? Ruza ( miris cveca ) 8) Omiljena muzika, zvuci? skoro sve osim narodnjaka ( Susy, nemoj vredjati metal ) 9) Najgore osjecanje na svijetu? Biti sam 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? Extra cafe 11) Omiljene boje? Crvena, crna, tamno plava, bela. 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? 1-0 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Bojana, Katarina, Tamara... Muska: Stevan, Stefan, Filip, Igor... 14) Sta je najvaznije u zivotu? Imati pravi zivot 15) Omiljena hrana? Pizza, pomfrit i sareni pasulj 16) Cokolada ili vanila? Cokolada 17) Da li volis da vozis brzo? Zavisi od raspolozenja 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? Takodje, zavisi od raspolozenja 19) Koji je bio tvoj prvi auto? Nema ga 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Ujak ( pokojni ) 21) Omiljeno pice (samo jedno)? Sok od jagoda 22) Horoskopski znak? Bik 23) Da li jedes vrh banane? Valjda 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? Profesor informatike ili u policiji cyber odsek 25) Boja kose? Braon 26) Da li si se nekada zaljubio/la? Naravno, da 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? Isto je ( valjda ) 28) Omiljeni filmovi? Komedija
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 9 | 18.05.2011 , 8:46 PM
|
1) Ime-NIKOLA 2) Mjesto rodjenja-KACHAREVO kod PANCHEVA 3) Koju knjigu trenutno citate-trenutno nijednu al sam u knjizari vec odvojio dva interesantna bestselera 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)?-nesto plavih nijansi totalno opusteno 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...?-BLAST BALL TOURNAMENT 6) Omiljeni casopis?-SVET KOMPJUTERA 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)?-kad jedna mala stavi MOSCHINO 8) Omiljena muzika, zvuci?-sve sem GRANDA.a najvise SMOOTH JAZZ,ROCK,COUNTRY,HOUSE,AMBIJENT,KLASIKA... 9) Najgore osjecanje na svijetu?-biti sam...i biti star a biti mlad 10) Sta prvo pomislis kad se probudis?-NA LJUBAV 11) Omiljene boje?/SVE NIJANSE PLAVOG 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno?- dvadesetak 13) Koje bi ime dao(la) djetetu?-LUKA i ANASTASIA 14) Sta je najvaznije u zivotu?-ZDRAVLJE 15) Omiljena hrana?-SARMA 16) Cokolada ili vanila?-moze mesano? 17) Da li volis da vozis brzo?-NE 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? -LOZE ME,SEKSUALNO sam najaktivniji kad grmi,seva,pljusti kisa stvarno... 19) Koji je bio tvoj prvi auto?-MOSKVIC ALEKO i FICA 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? -ah.. MOJI DJEDOVI ai BAKE,UJACI,DRUGOVI,BRACA,od pokojnih... a od zivih mnogi drugovi koje dugo nisam video 21) Omiljeno pice (samo jedno)?-COCA COLA 22) Horoskopski znak?-LAV eno ga na avataru dje se kezi... 23) Da li jedes vrh banane?-da a sto? 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo?-POLJOPRIVREDNI PROIZVODJAC 25) Boja kose?-CRNA ,malo prosed 26) Da li si se nekada zaljubio/la?- STA? KAO DA RATNICI NEMAJU VREMENA ZA EMOCIJE? CEO ZIVOT SAM ZALJUBLJEN. 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna?-DA LI JE ZIVOT ROBIJA ILI KAZNA? MOJE SU CASE RAZBIJENE 28) Omiljeni filmovi?-DOBAR LOS ZAO,ZA SAKU DOLARA,UMRI MUSKI 1 i 2,BROTHERS IN ARMS,SAVING PRIVATE RYAN,
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 10 | 18.05.2011 , 9:27 PM
|
1) Ime - Marijana
2) Mjesto rodjenja - Beograd
3) Koju knjigu trenutno citate - Tihi Don (smor)
4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? slika brata i sestre
5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? ma ja u poslednje vreme najvise se kartam...
6) Omiljeni casopis? nemam
7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? paco rabane one milion... i jos mnogoo nih
8) Omiljena muzika, zvuci? zavisi, kako kad... slusam sve...
9) Najgore osjecanje na svijetu? samoca
10) Sta prvo pomislis kad se probudis? hvala bogu sto sam ziva
11) Omiljene boje? crna, ljubicasta, plava... zavisi kako kad...
12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? nemam pojma... nekakad i preko 100, a nekad nijednu
13) Koje bi ime dao(la) djetetu? David, Dunja, Sofija, Ugljesa, Luka...
14) Sta je najvaznije u zivotu? Zdravlje, porodica, prijatelji
15) Omiljena hrana? paa nisam neki izbirac... volim da jedem...
16) Cokolada ili vanila? cokolada
17) Da li volis da vozis brzo? kako kad, uglavnom da
18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? plase
19) Koji je bio tvoj prvi auto? jos ga nemam... :/
20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Moj drug Nikola
21) Omiljeno pice (samo jedno)? pa neka bude belo vino
22) Horoskopski znak? jarac
23) Da li jedes vrh banane? ne
24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? nemam pojma
25) Boja kose? tamno smedja
26) Da li si se nekada zaljubio/la? daaaa
27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? puna
28) Omiljeni filmovi? lajanje na zvezde, montevideo bog te video.... itd.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
192 poruka na forumu
| |
46
| |
491
|
|
post # 11 | 18.05.2011 , 9:29 PM
|
1) Ime : Biljana 2) Mjesto rodjenja: Beograd 3) Koju knjigu trenutno citate: Nemam vremena za knjige. 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? :Vodopad 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? :Nemam vremena za igrice. 6) Omiljeni casopis?: Lepota i Zdravlje 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? :Noa. 8) Omiljena muzika, zvuci? : Uglavnom muzika koja opusta. 9) Najgore osjecanje na svijetu? :Biti sam i nemocan :( 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? :Zar opet moram na posao :D 11) Omiljene boje? : Bela, teget, roze i crna. 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? : 4-5 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? :Pavle ili Tijana 14) Sta je najvaznije u zivotu? :Zdravlje 15) Omiljena hrana? : Pomfrit, losos, zelena salata, prsuta i ma dosta je 16) Cokolada ili vanila? :Cokolada. 17) Da li volis da vozis brzo? : Da. 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? :Uzbudjuju, nisam plasljiva :D 19) Koji je bio tvoj prvi auto? :/ 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? :Moja baka 21) Omiljeno pice (samo jedno)? :Djus. 22) Horoskopski znak? :Lav 23) Da li jedes vrh banane? :Da 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? :Ovo sto sad radim posao u finansijama. 25) Boja kose? :Plava 26) Da li si se nekada zaljubio/la? :Da 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? : zavisi od situacije. 28) Omiljeni filmovi? :Big Mama, Transporter ..
Poruku je menjao/la bmaksimovic - Sreda, 18.05.2011, 9:49 PM
promeni me
|
|
| |
|
post # 12 | 18.05.2011 , 11:03 PM
|
1) Ime:Dejan 2) Mjesto rodjenja:Bolnica 3) Koju knjigu trenutno citate:Na Drini Cuprija 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)?Slika iz igrice Good of War 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...?Covjece ne ljuti se 6) Omiljeni casopis?ScreenFun 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)?AXE DRY 8) Omiljena muzika, zvuci?Rep 9) Najgore osjecanje na svijetu?Samoca 10) Sta prvo pomislis kad se probudis?Joj jel moram u skolu 11) Omiljene boje?Plava,Crvena... 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno?nekad 10 nekad 1 13) Koje bi ime dao(la) djetetu?Nisam razmisljao o tome 14) Sta je najvaznije u zivotu?Zdravlje,Sloboda 15) Omiljena hrana?Pljeskavica 16) Cokolada ili vanila?Cokolada 17) Da li volis da vozis brzo?Daaa 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju?Ma boli me uvo za njom 19) Koji je bio tvoj prvi auto?Audi A4 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio?nzm sada 21) Omiljeno pice (samo jedno)?Fanta 22) Horoskopski znak?Vaga 23) Da li jedes vrh banane?ne 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo?Inspektor 25) Boja kose?Crna 26) Da li si se nekada zaljubio/la?da 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna?puna 28) Omiljeni filmovi? 300,troja i jos mali milion svaki na svoj nancin
|
|
| |
|
post # 13 | 19.05.2011 , 1:08 AM
|
1) Ime Jasmina 2) Mjesto rodjenja Bolnica 3) Koju knjigu trenutno citate Nijednu 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? Moja slika 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? Nisu kockice,karte su u pitanju 6) Omiljeni casopis?Story 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? Armani code,Bruno Bannani,Jasmin... 8) Omiljena muzika, zvuci? Sve,osim metalice i klasike... 9) Najgore osjecanje na svijetu? Bol definitivno 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? koliko je sati(opet sam prespavala ceo dan) 11) Omiljene boje? Zelena,Bela,Srebrna 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno?10-ak 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Teodor,Lana,npr... 14) Sta je najvaznije u zivotu? Zdravlje i Sreca 15) Omiljena hrana? rolovana piletina,b.snicla....sopska salata,ruska salata... 16) Cokolada ili vanila? Cokolada 17) Da li volis da vozis brzo?hhahaahahahah sta? 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? nista od toga....ne volim ih 19) Koji je bio tvoj prvi auto? kad ga budem imala,recicu... 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Robert Pattinson,Viliem Levi,Johny Depp 21) Omiljeno pice (samo jedno)? Bambus...hehe 22) Horoskopski znak? Vodolija 23) Da li jedes vrh banane?Ne 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? Bankar...hihi 25) Boja kose?boja cokolade 26) Da li si se nekada zaljubio/la? Da 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? ma pola case... 28) Omiljeni filmovi? ih gde me nadje...ima ih koliko hoces...horori i komedije uglavnom...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 14 | 20.05.2011 , 2:47 PM
|
Quote (JASMINA88) 2) Mjesto rodjenja Bolnica hahahhahahahhah
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 15 | 23.05.2011 , 8:15 AM
|
1) Ime Rozalija 2) Mjesto rodjenja Beograd 3) Koju knjigu trenutno citate nijednju 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? moja slika 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? Alien Outbreak 2 6) Omiljeni casopis? nemam ga citam sve 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? 8) Omiljena muzika, zvuci? sve 9) Najgore osjecanje na svijetu? bol 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? damiije jos malo spavati 11) Omiljene boje? roza i ljubicasta 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? 10 13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Nemanja I Valentina 14) Sta je najvaznije u zivotu? zdravlje 15) Omiljena hrana? sve sto ima dobar ukus 16) Cokolada ili vanila? cokolada 17) Da li volis da vozis brzo? da 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? plase 19) Koji je bio tvoj prvi auto? fica 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? neznam 21) Omiljeno pice (samo jedno)? cokoladni liker 22) Horoskopski znak? jarac 23) Da li jedes vrh banane? n 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? precednica 25) Boja kose? braon 26) Da li si se nekada zaljubio/la? da 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? puna 28) Omiljeni filmovi?akcija ii komedija
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
794 poruka na forumu
| |
26
| |
570
|
|
post # 16 | 23.05.2011 , 1:40 PM
|
1) Ime Ivan 2) Mjesto rodjenja Kumanovo 3) Koju knjigu trenutno citate nijednju 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? moja slika 5) Tvoja omiljena igrica ne igram nishto 6) Omiljeni casopis? nemam ga citam sve 7) Omiljeni miris ALCAPONE 8) Omiljena muzika, zvuci? pop, rap,i miksovi od ovih 9) Najgore osjecanje na svijetu? bol 10) Sta prvo pomislis kad se probudis? nove obaveze shto me chekaju 11) Omiljene boje? plava ,crna i zelena 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? 0 13) Koje bi ime dao djetetu? Petre i Elena 14) Sta je najvaznije u zivotu? zdravlje 15) Omiljena hrana? sve sto ima dobar ukus 16) Cokolada ili vanila? cokolada 17) Da li volis da vozis brzo? da 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? ne 19) Koji je bio tvoj prvi auto? nemam avto 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? neznam 21) Omiljeno pice (samo jedno)? sok 22) Horoskopski znak? Lav 23) Da li jedes vrh banane? ne 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? programer 25) Boja kose? plava 26) Da li si se nekada zaljubio/la? da 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? puna 28) Omiljeni filmovi?akcija ii komedija
|
|
| |
|
post # 17 | 23.05.2011 , 5:08 PM
|
1) Ime Nikola 2) Mjesto rodjenja Kumanovo 3) Koju knjigu trenutno citate ,,Share Your Inspirations'' 4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)?3Run Media - Parkour Freedom 5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...?Tetris :D:D 6) Omiljeni casopis?Nike Airmax clothing 7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)?Al Kapone :D:D 8) Omiljena muzika, zvuci?Trance,Techno,HaRdStYlE,electro i sve sto ima dobar bass 9) Najgore osjecanje na svijetu?Kad izgubimo one koje najvise volimo 10) Sta prvo pomislis kad se probudis?Nov Dan,Novi List :)) 11) Omiljene boje?Crvena,Plava,Zelena 12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno?Nijednu to izaslo iz mode :P 13) Koje bi ime dao(la) djetetu?Malayasi,David,Chase,Daniel,Bruce 14) Sta je najvaznije u zivotu?Da volimo ono sto smo i ono sto imamo. 15) Omiljena hrana?sportist sam tako da omiljena hrana voce i povrce 16) Cokolada ili vanila?Cokolada 17) Da li volis da vozis brzo?zavisi kad 18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju?Uzbudjuju 19) Koji je bio tvoj prvi auto?Nisam imao nijedan jb* jos uvek sam klinac xD(16 god) 20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio?Jackie Chan 21) Omiljeno pice (samo jedno)?Crveno Vino(Aleksandrija :D) 22) Horoskopski znak?Vaga 23) Da li jedes vrh banane?jedem sve osim ljuspe 24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo?Ono sto i jesam xD 25) Boja kose?Crna 26) Da li si se nekada zaljubio/la?Ako moze da se nazove zaljubljivanje onda da 27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna?Puna :)) 28) Omiljeni filmovi? Pirates Of Carribean,B13,Yamakasi,Step Up,You Got Served.
|
|
| |
|
|
post # 19 | 23.05.2011 , 11:39 PM
|
1) Ime Vladimir
2) Mjesto rodjenja Aleksandrovac Župski
3) Koju knjigu trenutno citate Nijednu
4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)? windows xp stil
5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...? 3d brze pucačine
6) Omiljeni casopis? Riborevija... Zov i tako neke o biljkama i životinjama...
7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)? Svi Slatkasti Mirisi...
8) Omiljena muzika, zvuci? Cvrkut ptica!
9) Najgore osjecanje na svijetu? Dosada..Kad neznaš šta ćeš sa sobom...
10) Sta prvo pomislis kad se probudis? Prvo ...šta imam od obaveza a posle kad ću na pecanjeeee!
11) Omiljene boje? Plava ...Zelena..
12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno? oko 5
13) Koje bi ime dao(la) djetetu? Neznam
14) Sta je najvaznije u zivotu? Zdravlje bre!
15) Omiljena hrana? Voće povrće i Mlečni proizvodi...
16) Cokolada ili vanila? Mmmmmmm... i jedno i drugo!
17) Da li volis da vozis brzo? Ne... To nije pametno...
18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju? Ni jedno ni drugo...al jedva čekam da prođu!
19) Koji je bio tvoj prvi auto? Kec!
20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio? Moj otac....
21) Omiljeno pice (samo jedno)? Mleko
22) Horoskopski znak? Vaga
23) Da li jedes vrh banane? Ne...on je gorak! a ja volim slatko!
24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo? Sudija
25) Boja kose? Smeđa
26) Da li si se nekada zaljubio/la? Samo jednom...
27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna? Puna
28) Omiljeni filmovi? sve sem horora komedije i parodije...
|
|
| |
|
post # 20 | 24.05.2011 , 10:04 AM
|
1) Ime:Dino
2) Mjesto rodjenja:Tuzla
3) Koju knjigu trenutno citate:Harry Poter (Zatvorenik iz Askabana)
4) Sta je trenutno na tvojoj pozadini (desktop-u)?Moja slika
5) Tvoja omiljena igrica sa kockicama, na racunaru, na mobilnom...?CS 1.6
6) Omiljeni casopis?Bravo
7) Omiljeni miris (parfemi, zaèini. cvjeæe, omek¹ivaèi hehe)?Cokolada
8) Omiljena muzika, zvuci?Zabavna,rock and roll,hip-hop i techno
9) Najgore osjecanje na svijetu?Dosada
10) Sta prvo pomislis kad se probudis?O mojoj djevojci,pa o obavezama
11) Omiljene boje?Plava,bijela
12) Koliko po¹alje¹ sms poruka dnevno?70
13) Koje bi ime dao(la) djetetu?Kristian
14) Sta je najvaznije u zivotu?Zdravlje i roditelji
15) Omiljena hrana?Hrana sa rostilja
16) Cokolada ili vanila?Cokolada
17) Da li volis da vozis brzo?Obozavam
18) Oluje... da li te plase ili uzbudjuju?Ne plase me ali me uzbudjuju
19) Koji je bio tvoj prvi auto?Opel Corsa
20) Kad bi mogao/la da sretnes neke osobe (bilo zive ili pokojne) ko bi to bio?Moja baka i djedovi
21) Omiljeno pice (samo jedno)?Coca cola
22) Horoskopski znak?Djevica
23) Da li jedes vrh banane?Ne
24) Kad bi mogao/la da izaberes neko zanimanje, sta bi to bilo?Poslodavac u BMW firmi
25) Boja kose?Kesten smedja
26) Da li si se nekada zaljubio/la?Vise puta
27) Da li je casa do pola puna ili do pola prazna?do pola puna
28) Omiljeni filmovi? Medaljon,Policijska akademija (svi dijelovi) i jos puno
Svako putovanje pocinje korakom
|
|
| |
|