Gledanje u avatar
|
|
|
post # 1 | 21.07.2012 , 11:58 AM
|
Postoji gledanje u šolju, u pasulj, u plecku... a ja mislim da se može gledati i u avatar. Sta vama govori avatar o forumasu iznad... o njemu, o utisku koji hoce da ostavi, o trenutnom raspoloženju...
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 2 | 21.07.2012 , 12:41 PM
|
Šta kažeš za moj avatar ?
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 3 | 21.07.2012 , 12:53 PM
|
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 4 | 21.07.2012 , 12:57 PM
|
Quote (AnaNergal) Avatar mi se sviđa,ali neznam da procitam sta o tebi govori,premda......... moglo bi se reci da si vesela i kreativna osoba,puna snage i pozitivne energije.........
Avatar mi se sviđa,ali neznam da procitam sta o tebi govori,premda......... moglo bi se reci da si vesela i kreativna osoba,puna snage i pozitivne energije.........
|
|
| |
|
post # 5 | 21.07.2012 , 1:45 PM
|
Quote (tomo47) vesela i kreativna osoba,puna snage i pozitivne energije Tačno !
|
|
| |
|
post # 6 | 21.07.2012 , 2:04 PM
|
|
|
| |
|
post # 7 | 21.07.2012 , 2:22 PM
|
Ja ne razumem temu. tomo47, je l` to treba da prokomentarisem sta mi avatar govori o clanu iznad mene ili da uzmem bilo kog korisnika ili da pisem uopste o svim aktivnim forumasima, kako, ne razumem izvini...
|
|
| |
|
post # 8 | 21.07.2012 , 2:49 PM
|
Tanja91, od Moje Tanjce je Avatar super
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |
|
post # 9 | 21.07.2012 , 3:39 PM
|
Neko avatarom predstavlja stvarnog sebe..a neko ono sto bi zelio da bude.. Avatar moze da mi se sviđa ili ne..ali ne procjenjujem osobe po njemu
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 10 | 21.07.2012 , 4:28 PM
|
Ja mislim da su do sada svi shvatili šta moj avatar pokazuje.
|
|
| |
|
post # 11 | 21.07.2012 , 6:20 PM
|
Quote (Tanja91) Ja ne razumem temu. tomo47, je l` to treba da prokomentarisem sta mi avatar govori o clanu iznad mene ili da uzmem bilo kog korisnika ili da pisem uopste o svim aktivnim forumasima, kako, ne razumem izvini...
Tanja91 oprosti ja sam kriv,ostao sam nedorecen.Sad sam izvrsio ispravku,hvala na primedbi
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
|
post # 14 | 21.07.2012 , 10:18 PM
|
|
|
| |
|
post # 15 | 21.07.2012 , 10:38 PM
|
Vako... Slušaj, Tanja... Slovo 'M'! Nešto si 'tela? Vjetrovito vrijeme na avataru donosi dobar glas. Nova energija će oćerati onu staru užeglu i tvoja mala pluća će prodisati. Jaka šminka oko očiju otkriva tj. predstavlja, a bogami i skriva podočnjake (sigurno si mnogo za računalom) , predstavlja ratnički duh i borbenost, hladnokrvnost. Hladna kao lijevo pingvinovo, da oprostiš Pramičak kose na obrazu simbolizuje dozvoljenu dozu bezobrazluka i arogantnosti. Prodoran pogled i blago otvorene usne su, po legendi, sexualni simboli. Bože Tanja, nisam znao da si takva
|
|
| |
|
post # 16 | 21.07.2012 , 11:04 PM
|
Quote (By_The_Way_) Ja mislim da su do sada svi shvatili šta moj avatar pokazuje. ja jesam.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 17 | 21.07.2012 , 11:09 PM
|
O Leksinoj ledzend guzi sa avatara ne bih da pričam,ostadosmo svi bez teksta... Luka -kao neki opasan lik sa naglaskom na pozitivu... Lik koji je specijalizirao spašavanje mladih dama iz neugodnih situacija... Tanja -čista senzualnost sa velom misterije... Reaper -obožava čovek golotinju pa to ti je... DxD - ubitačna je ili kad opali retko promaši ono što je naciljala... By The Way -rodjako jel to znači da tebe taj neko davi? desert rose - po avataru rekao bih da si zaljubljena i da ljubav cveta cspro - sto posto otkačen avatar Bosanka-krije mala nešto čim ne skida cvike mora da je ispod njih pogledala nekog drugog bajicu Ana Nergal - rekao Toma sve ,meni se čini da bi se lako snašla i u Njujorku... Tomo -mislim da bi voleo biti neko mladji ili ima mladu curu pa i sam sebe tako vidi... pametan,duhovit,okretan...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 18 | 21.07.2012 , 11:18 PM
|
Badule
Ja samo znam da lav u horoskopu, kao i ja. Nista mi vise avatar ne odaje.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 19 | 21.07.2012 , 11:25 PM
|
Od gledanja u avatar bi mogla i neka kinta da se uzme...
|
|
| |
|
post # 20 | 22.07.2012 , 0:25 AM
|
badule, kako si samo saznao ?
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |