Provokacije
|
|
|
post # 1 | 04.06.2011 , 10:39 PM
|
Kako reagujete na provokacije? Burno? Ignorisete? Odmereno, vracate istom merom?
|
|
| |
|
|
post # 3 | 04.06.2011 , 10:51 PM
|
provocirati vas mogu samo moralno duhovno i intelektualno inferiornije osobe od vas - tako da se nema tu sta vracati
uglavno biram drustvo - ne znaci to sada da se ja druzum iskljucivo sa akademcima - posedujem siroki krug prijatelja koji me postuje i cije sam postovanje zasluzijo samim time sto sam i ja njih postovao
ponekada se i meni dogode trenutci slabosti - kada i znam da neki ljudi nisu bas na mestu -a ja im ipak dam sansu i ukazem poverenje - a vrati mi se lose
tada i oni kada to pukne pocinju u odredjenim krugovima podrivati a ponekada i javno provocirati i prozivati ali sta cu - kada i malo razmislim nisu oni krivi - ja sam kriv - ali izbegavam pribegavati nasilju - obicco ne dozvoljavam da do takve situacije uopste i dodje
!!!
|
|
| |
|
|
post # 5 | 05.06.2011 , 9:20 PM
|
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 7 | 20.07.2011 , 1:44 AM
|
Kako kad, ako mi 'nije sve po planu', uzvratim ili se iznerviram, ali gledam da ih izbegavam,...
|
|
| |
|
post # 8 | 20.07.2011 , 1:53 AM
|
Nadjem nacin da uzvratim duplo u istom trenutku kada pocne provokacija..
|
|
| |
|
post # 9 | 21.07.2011 , 4:20 AM
|
Ako se upecam na provokaciju, činim sve da provokator postane žrtva sopstvene provokacije
|
|
| |
|
|
post # 11 | 21.07.2011 , 6:47 AM
|
Od mene bi dobio sasvim sigurno....
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 13 | 05.10.2011 , 9:26 PM
|
Kako reagujem!!!
Skoci mi tlak na 300 Rukama bi mogla da udavim Ne mogu da prestanem da pricam I moja mora da je zadnja jer im na kraju bude previse pa popuste
Poruku je menjao/la Srcemoje - Sreda, 05.10.2011, 9:27 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 14 | 05.10.2011 , 9:36 PM
|
oko za oko, mada oko za oba !!! a da i za zube
|
|
| |
|
post # 15 | 31.10.2011 , 10:22 AM
|
Kako tako da je bolje da neznate ugrizala bi
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 16 | 01.11.2011 , 1:31 AM
|
Quote (luka83) Ako se upecam na provokaciju, činim sve da provokator postane žrtva sopstvene provokacije Quote (Srcemoje) Skoci mi tlak na 300 Rukama bi mogla da udavim Ne mogu da prestanem da pricam I moja mora da je zadnja jer im na kraju bude previse pa popuste
desavale su mi se i ove situacije... ali inace ne cujem ih od parfema...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 17 | 01.11.2011 , 9:35 PM
|
Quote (MarijanaBK1) desavale su mi se i ove situacije... ali inace ne cujem ih od parfema.. Kuma moja uvek cool znaci ne skace tlak kao meni
|
|
| |
|
post # 18 | 01.11.2011 , 9:37 PM
|
O bilo kakvim provokacija da je rec, burno reagujem
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 19 | 01.11.2011 , 9:40 PM
|
Quote (Srcemoje) Kuma moja uvek cool znaci ne skace tlak kao meni
kumoo ma skace i meni, al neke osobe najvise polude kad cutis...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 20 | 01.11.2011 , 9:48 PM
|
znam to se meni desi ja besnim a on cuti ja bi na plafon od muke al nemogu a ja da cutim pa nemogu da me ubijes nemogu
|
|
| |