Da li ste za slobodno pusenje svuda?
|
|
|
|
|
post # 41 | 05.06.2012 , 9:24 PM
|
Ja sam vise za zabranjeno pusenje svuda, prvenstveno zbog zdravlja ljudi koji ne puse. Pa ni ja ne pljujem u lice ljude, zasto onda oni meni duvaju dim??? Rat pusacima, do istrebljenja.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 42 | 05.06.2012 , 11:13 PM
|
ne znam pojma,ja ponekad zapalim dve kutije dnevno drincuge,ali nisma za tu opciju da s edozvoli pusenje na svim kuku lele zdravim mejstima,brate sestro ako neko nec ed azapali i smet amu to sto neko drugi uziva u trovanju,postoje odredjeni prostori u poejdinim zdravim humanim loaklima,kulturnim kafanama,dokumentarnim ustanovama ili cemu vec edukativno slicnom mjestu,i coveci,nemoj te s etrovati,psutite nas koji se kulturno truejmo da to radimo u miru i tisini duvanskog dima...naravno,mrzim kad s ebacaju cikovi na tepih krnajvog trotoara i napukle ulice,sibice i slicno,ja cak kad nemam u blizini limenu pepeljaru drvca od sibice vracam nazad u kutiju istih,inace skupljam sibice,necu da bacim na tlo iako znam da ej drvo biorazgradivo ali jok,ako nema pepeljare u blizini,onda necu da bacam nist ana zemlju dok s eona ne vrati sa puta(ode ona ponekad jadnica tako da se istrese):)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
125 poruka na forumu
| |
17
| |
184
|
|
post # 44 | 06.06.2012 , 8:53 AM
|
Ja nisam pusac - ne bacam pikavce nigde...
|
|
| |