Da li ste za slobodno pusenje svuda?
|
|
|
|
|
post # 1 | 23.06.2011 , 1:31 AM
|
Ako uzrokuje pozar, svaku stetu? Sve jedno je?
|
|
| |
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 23.06.2011 , 4:23 PM
|
nepusim ali to nije lijepo
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 5 | 26.06.2011 , 10:37 PM
|
Ne to nevalja raditi, i protivnik sam pusenja
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 27.06.2011 , 0:20 AM
|
i ja sam protivnik... kod nas se u kuci puse svuda, osim u mojoj sobi... nisam sad da smaram kako to ne valja i steti, neka svako radi sta hoce, ali osnovna kultura treba da se zna....
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 8 | 27.06.2011 , 6:54 AM
|
Upss...sve sami protivnici...treba ukinuti te zabrane,jbg ja sam pusac...mada mi ni ne smeta toliko,mislim da ce vise efekta imati ovo najavljeno evropsko poskupljenje,dosta njih ce bataliti pusenje....
|
|
| |
|
post # 9 | 27.06.2011 , 7:46 AM
|
ja sam pusac ali mrzim kad vidim nekoga da ide ulicom i pusi i onda samo onako baci pikavac gde bilo a negleda da moze nesto da zapali... i treba da zabrane pusenje na nekim mestima a pogotovo na ulici...ili ako ne to bar na nekim mestima da se postavi nesto za gasenje cigareta mada kakav smo mi narod nebi puno vredelo opet bi ulice bile pune pikavaca..
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 10 | 02.07.2011 , 3:07 PM
|
suzana85, pusenje smeta...drugima pogotovo,a i tebi,samo sto to ne zelis da prihvatis... Pusi ti slobodno,to je tvoj izbor,ali... Sutra ces roditi dete koje ce imati posledice u vidu smanjenog imuniteta,ono nema pravo na izbor-to odlucujes umesto njega sama i samim tim biras losije za rodjeno dete za koje ces sutra zivot da das... To je paradoksalno,zar ne? A takodje i oni koji su sa tobom u drustvu,a nepusaci su,dobijaju od tebe otrove iz dima cigare... To nisu zasluzili,pogotovo,ako ti je stalo do njih.... Ipak izbor je tvoj... Sama odluci Ja samo mogu da ti kazem da ne mogu poverovati da TI koja imas tako izrazenu osecajnost i visoku dozu talenta za umetnost ,mozes da das izjavu tipa-...MADA MI NE SMETA TOLIKO.... - To nikako ne lici na tebe.
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 11 | 02.07.2011 , 4:39 PM
|
Ne valja pusiti na ulici, kolena stradaju..
|
|
| |
|
post # 12 | 02.07.2011 , 4:54 PM
|
Ja sam pusac ali ne bacam pikavce gde stignem, to stvarno mrzim kad vidim. I nikad, ali NIKAD, nisam pusila ulicom. Ruzno je. A i stvarno zelim da prestanem, ali ne mogu, mrzim sebe zbog toga, sto nikako nemam karakter kad su cigare u pitanju!
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 14 | 06.07.2011 , 4:42 PM
|
Ja sam, uopšte, protiv cigareta!
|
|
| |
|
|
post # 16 | 07.07.2011 , 7:33 PM
|
Marija-Nikola,
Drago mi je da zelis da ostavis duvan! Ja sam inovatorka i mogu da ti pomognem objasnjenjem zbog cega pusis, te kako da se kontrolises, sto je za pocetak vise nego dovoljno, pa se tako neces mrzeti jer neces pusiti ako ne zelis!
Shvati, prska zar cigarete kad ga pritiskas ili gasis bacanjem u vodu! Duvan kao biljka ima 10-ak vrsta: azota (od njega se oboleva od kancera), metala, smole; sumpora, fosfora, secera. Sve to se fizicki, spolja lepi za kozu da koza ne dise, pa srce i kardio-vaskularni sistem sve jedno oboleva, ali dok koza ne dise organizam nema kiseonik! Tako deo razuma ostaje bez kiseonika, pa ukratko, taj deo zeza.
Ko god ugasi cigaretu ili je ispred, isto reaguje, tj. pusi sve vise! Ali i oboleva sve vise jer vecina popiiju sa kafom a i pojedu sa kolacima....
Pored anketa imas moj sajt eko-pik.atspace.com procitaj i .... srecno! Ja sam tu! Love, Ljupka!
Poruku je menjao/la ekopik - Cetvrtak, 07.07.2011, 7:44 PM
|
|
| |
|
post # 17 | 08.10.2011 , 1:45 PM
|
ne samo neeeeeee
|
|
| |
|
post # 18 | 16.10.2011 , 8:51 AM
|
ja ne[move]
|
|
| |
|
post # 19 | 16.10.2011 , 2:32 PM
|
Ja sam pusac, bacam pikavce po ulici samo kada nema kante u blizini...
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 20 | 16.10.2011 , 3:09 PM
|
ti u krusevac imas na svaku banderu skoro kantu nije lepo sto prljas grad tuzicu te kod komunalnih prevaranata
|
|
| |