Sudstvo
|
|
|
|
post # 2 | 12.07.2011 , 3:22 PM
|
Jao... Jadna Beti, ali jadna i ti... Vidi, to sto zelis da postignes, tesko ces uraditi, jer zivotinje i nisu bas zasticenje u nasoj drzavi. Leci je koliko mozes... Ali nikako, nikako, nemoj je napustati... Ti si joj druga majka... Uradi sta mislis da je najbolje, jer i ti sama najbolje znas sta je najbolje za vas dve...
Ko si ti?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 3 | 12.07.2011 , 10:37 PM
|
odma ga tuzi ....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 5 | 13.07.2011 , 11:10 PM
|
Najpre,nemoj da uzimas lekove za smirenje,jer oni nece ni tebi ni Betici pomoci... Zatim budi uz nju i nemoj se nervirati,obuzdaj se ,jer zivotinja oseti strah kod svog vlasnika,pa se i sama uznemiri,sto ti uopste nije potrebno. Trece,raspitaj se koji je veterinar dobar za kucu,a ne za svoj dzep,posto mnoge od njih ne zanima uopste tvoja kuca vec samo nacin da zarade. Cetvrto,idi sa tvojim dragim kod onoga koji ti je prodao kucu i razgovaraj stalozeno i bez optuzbi i galame o proslosti,tj . istoriji tvoje kuce... Peto ,sa njim razmotri cinjenice i zajedno pokusajte da ustanovite da li je to oboljenje tvoje kuce genetsko ili je vezano za rasne odlike (kao sto je npr displazija kukova za rotove). Vidite da li postoji neka mogucnost dogovora o sufinansiranju troskova od strane bivseg vlasnika,u slucaju njegovog nerazumevanja,pomeni opciju da je on znao da pas ima manu kada ga je prodavao,te da te je svesno obmanuo i da za to moze da snosi zakonske posledice. Na kraju ,ako nista od toga ne uspes da uradis,onda se konsultuj sa strucnjacima iz ORKE,da li je moguce pokrenuti takvu parnicu,a u slucaju da jeste,takav potez i napravi. I nikako ne ulazi u svadje i rasprave sa onim ko ti je prodao psa,zato sto lepa rec i gvozdena vrata otvara. Nadam se da ce tvoja mezimica uspesno prebroditi tegobe koje ima. S postovanjem...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |