Inostranstvo
|
|
|
post # 1 | 28.01.2012 , 7:05 PM
|
Sa koliko g ste otisli u Inostranstvo ? I koji je vas prvi pomisao kad ste videli tu zemlju-grad?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
|
post # 5 | 29.01.2012 , 4:22 PM
|
pa da sa svojih 12 god ;D
|
|
| |
|
|
post # 7 | 29.01.2012 , 11:52 PM
|
Sa nekih 15-16. Bio je to Wien. Kada mi neko spomene inostranstvo, u mojoj glavi odzvanja: "Oaza spasa!" Voleo bih da se ostvarim u svojoj struci u inostranstvu i pobegnem iz ove lude drzave Srbije.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 8 | 29.01.2012 , 11:56 PM
|
Pa voleo bih da odem negde da proputujem da vidim druge kulture druge lepote Mada se na neki nacin i osecam da ne zivim u svojoj zemlji nego u inostranstvu, zato sto sam sa Kosmeta nismo imali ni popis niti ce se kod nas glasati na izborima, tako da mi je vec ono Inostransvto, ali jbg niko nije kriv samo nasa Drzava
|
|
| |
|
post # 9 | 30.01.2012 , 12:33 PM
|
Ja bih volela da proputujem ali da ostanem ovde. Svuda pođi, svojoj kući dođi. Bila sam u mnogo zemalja i ove godine ću, ali jedva čekam u moju zemlju da dođem. Jer nigde nije lepše!
|
|
| |
|
post # 10 | 04.02.2012 , 11:36 AM
|
Nisam jos nigdje isao ali nadam se da cu uskoro
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
|
|
post # 13 | 23.02.2012 , 7:32 PM
|
Imala sam 11 godina kada sam prvi put otisla u inostranstvo...Italija...Moncalieri..blizu Torina..bila sam mala pa se slabo sjecam...ali koliko se mogu sjetiti bilo mi je lijepo...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 14 | 23.02.2012 , 8:29 PM
|
Zelim da odem u inostranstvo..i da se posle nekoliko godina vratim..jer mogu svugde otici..ali jebiga..Srbija kakva je takva je ali ona je moja domovina..tako da citiram Quote (Marija_Nikola) Svuda pođi, svojoj kući dođi.
|
|
| |
|
post # 15 | 25.02.2012 , 1:40 PM
|
Quote (Bobby88) Sa nekih 15-16. Bio je to Wien. Kada mi neko spomene inostranstvo, u mojoj glavi odzvanja: "Oaza spasa!" Voleo bih da se ostvarim u svojoj struci u inostranstvu i pobegnem iz ove lude drzave Srbije. Slobodane, uzdam se u tebe da ces uspeti, ako nisto drugo zaposlices me u svoju Agenciju za Savetovanje
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
|
post # 16 | 27.02.2012 , 5:13 PM
|
Prvi put kada sam otišla nisam imala ni godinu dana. Tamo sam prvi rođendan proslavila i prohodala,ali se toga baš i ne sjećam. I eto zadnji put sam išla prošlo ljeto. Više mi se sviđa ova propala Bosna. Ljudi su mnogo drugačiji. Ne svi,ali većina.
|
|
| |
|
post # 17 | 27.02.2012 , 5:16 PM
|
Quote (ProkletaJerina) Slobodane, uzdam se u tebe da ces uspeti, ako nisto drugo zaposlices me u svoju Agenciju za Savetovanje
Osnovacemo je zajedno!
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 18 | 02.03.2012 , 7:08 PM
|
Putovao sam ali ovde najlepse U madjarskoj umalo da se UDAM sa 17 god xD
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 19 | 02.03.2012 , 11:23 PM
|
Quote (Bobby88) Osnovacemo je zajedno! Slobodane, ja ti nisam dobar poslovni partner, veliki sam hedonista ima da ti procerdam sve pare. Sta reci volim, vino, kafane, zene ... ovaj fail :D
Noli turbare circulos meos! - Archimedes
|
|
| |
|
post # 20 | 05.03.2012 , 2:54 AM
|
Quote (ProkletaJerina) Slobodane, ja ti nisam dobar poslovni partner, veliki sam hedonista ima da ti procerdam sve pare. Sta reci volim, vino, kafane, zene ... ovaj fail
Moj covek! Samo sto bih kafanu zamenio diskotekom i onda je ugodjaj 100%! Inace, don't worry, be happy! U inostranstvu cemo mlatiti lovu, tako da cemo imati dovoljno i za procerdavanje.
Poruku je menjao/la Bobby88 - Ponedeljak, 05.03.2012, 2:54 AM
|
|
| |