Buducnost?
|
|
|
post # 1 | 19.12.2010 , 10:24 PM
|
Da li ste ponekad pomislili:kuda vodi ovaj svet i kako ce nasa deca odrastati?.....Ja se ponekad zamislim po tom pitanju. Nista nije kao sto je bilo. Mislite li da je danasnja edukacija dece efikasnija i da se njima smesi svetlija buducnost?ili mozda na neki nacin gora?
|
|
| |
|
post # 2 | 17.01.2011 , 9:51 AM
|
Ja ka d vam kazem buducnost je uvek bolja...
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
post # 3 | 20.01.2011 , 6:04 PM
|
Treba se uciti sada da bih imali lepsu buducnost
|
|
| |
|
post # 4 | 23.01.2011 , 12:23 PM
|
Quote (MarijanaBK1) Glasajte za mene koja to bese stranka? da odmah glasam... salim se... zivimo u svetu gde je novac pokretac svega, gde narkomani i ubice su face, gde ljudi mole za mrvicu hleba pa ako bude takva drzava, adios Srbijo... ionako planiram da ucim i da otputujem negde da radim... ova Srbija je propala!
Ko si ti?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 23.01.2011 , 10:12 PM
|
Quote (DxD) koja to bese stranka? stranka zdravog razuma....hahahahaha
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 6 | 24.01.2011 , 1:16 AM
|
Glasam za tebe.... Valjda nece svi dotle otici odavde....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 7 | 19.08.2011 , 9:19 PM
|
buducnos ste vi, vi klinci koji sada pocinjete uvidjati lose stvari....
doci ce i vasih 5 minuta....
|
|
| |
|
post # 8 | 19.08.2011 , 9:25 PM
|
Ja iako vesela osoba, uvek sam nekako pesimisticna... Ovako... Ne verujem da ce doci nase doba, jedino ako podignemo kuke i motike... Jer svasta smo do sada radili... Mislim kao nacija... Od protesta do nekih mitinga... Ne vredi... Ali najgore je to sto mi biramo one koji ce da nam buducnost kroje... A i svi gledaju da svoje ubace... I da se cuvaju... Eto jedna N.N. osoba ima svoj privatan bazen u Cacku, a sto nama ne izgrade jedan? Ljudi imaju bmw-a, a mi jedva vozimo juga i peglice... Onda, pola ljudi skapase od gladi... Al aj.... Ipak smo mi ti koji mozemo svasta pokrenuti... Samo treba pozitivno razmisljati...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 10 | 23.08.2011 , 5:54 AM
|
Quote (badule) nas sebe? Znas svoju buducnost.... Buducnost ce biti svetla ,ja u to verujem,jer verujem u Vas OMLADINO!!!! Svi ste Vi meni OK i sto posto verujem u Vas..... badule, za predsednika balkana
|
|
| |