dzundzun, nisam znala da je "Zek zek" bugarska pesma... Jesi sigurna da je bugarska? Ili je na tebe sinoc bas uticala ona kletva pa si napravila lapsus?
nisam znala da je "Zek zek" bugarska pesma... Jesi sigurna da je bugarska?
jeste ali ne ova, nego ona original verzija što peva Cvetalina... A moja jedna od omiljenih bugarskih pesama je
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
Pozdrav svima! Ja sam nova ovde i mnogo volim ove nase balkanske ritmove, ciji god da su! Jer definitivno su nasi, svih nas, mislim na sve zemlje regiona... Sada sam se bas iznenadila za par pesmica koje sam cula ovde jer nisam znala da su bugarske... Ova pevacica Andrea izgleda svetski i mislim da sa onim Rumonom Costijem ima extra hitove! Ne znam zbog cega nase pevacice ne saradjuju vise sa njim kad covek pravi fenomenalnu miziku! Ova mi se pesma mnogo dopada
Bar za moj ukus... A i ovo je fenomenalno...
Ja volim jako etno muziku, a bugraska je stvarno fantasticna. Brega je napravio haos sa onim pevaciacam iz Bugraske koje mu pevaju pratece vokale. Bas pre neki dan nasla jedan tekstic o bugarskoj etno muzici http://bugarskainfo.com/kultura/bugarska-etno-muzika/ mnogo dobra pesmica...
...ne uključuj se u sitne prepirke ruke i glasa ...osim ako tvoj dušmanin traži dušu tvoga tela ...ili život tvoje duše; tada ubij, ako moraš; i kada dođe vreme da umreš, ne budi sebičan - shvati to kao besplatno putovanje...