Sta mislite o "Grand Produkciji"?
|
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 14.11.2011 , 7:22 PM
|
sve najgore....
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 14.11.2011 , 7:27 PM
|
MarijanaBK1, to unuce!
Fajlovi:
4204590.jpg
(38.0 Kb)
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 4 | 14.11.2011 , 8:30 PM
|
MarijanaBK1, samo ostro DxD, pa nemoj Cecu da mi diras nije ona u toj produkciji (ne mogu da napisem puno ime jer cu onda poceti da ujedam ) O turbo folku, Sasi Popovicu i sve sto ide u paketu sa njima ne bih da komentarisem jer ce pritisak da mi skoci i necu da se nerviram za dzabe...
|
|
| |
|
post # 5 | 14.11.2011 , 8:31 PM
|
Tanja91, ahahha... Aj, ujedaj! Salim se, isto je sve to.. Isti soj ljudi..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 14.11.2011 , 8:42 PM
|
Ali DiDi, to je nasa Ceca Ma volis je i ti Bolje nemoj da diras Cecu jer je i unuce tvoje voli, pa moze da izbije skandal
|
|
| |
|
post # 7 | 14.11.2011 , 9:04 PM
|
Quote (Tanja91) Ali DiDi, to je nasa Ceca Moja nije.. Quote (Tanja91) Ma volis je i ti Ne, ne volim je! Zapravo, prezirem je! Quote (Tanja91) Bolje nemoj da diras Cecu jer je i unuce tvoje voli, pa moze da izbije skandal Ma neka pukne bruka...
Ko si ti?
|
|
| |
159 poruka na forumu
| |
12
| |
117
|
|
post # 8 | 14.11.2011 , 9:07 PM
|
Grand i Pink treba zabraniti... sad u subotu dok sam gledao prvi glas... prebacio sam na pink dok su na prvoj bile reklame poslusao takozvane grandove pevacice kako pokusavaju da otpevaju CECU i zapitao se boze dal je ovo moguce... skinu ih polu gole i stave na TV a pojma nemaju da pevaju...
Ja uglavnom slusam Rock al Cecu ne dirajte
|
|
| |
|
post # 9 | 14.11.2011 , 9:13 PM
|
Quote (DxD) Ne, ne volim je! Zapravo, prezirem je! za srce si me sad ujela Quote (DxD) Ma neka pukne bruka... Onda...
Quote (voja79) Cecu ne dirajte Tako je
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 10 | 14.11.2011 , 9:31 PM
|
bliska buducnost.godina 4325 posle tadica.svet vise nije isti.ljudskom populacijom i izvanzemuncima vlada velika ideja.ideja o inferiornoj fantasticnoj glasovno neartikulisanoj grand ljudskoj vrsti ljudi s apodvrstama i manjinama koji s ehrane grand kafom.ideja popovic je bila vrhovni vodja.spojiti socijalisticki komunizam sa zvezdama granda bio bi fantasticna realizacija idealizma utopijske svesti da napokon imamo i estradno nebo iznad glava,pa da u skorijoj buducnosti lansiramo prvi glas srbije u svesmos kosmosa da odskace n amjesecu u odnosu na druge diskretno potlacene svemirce...svesmos kosmosa.planetarni sistem sepet pun grand okoraka
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
52
| |
133
|
|
post # 11 | 14.11.2011 , 10:09 PM
|
Pink TV treba da se ukine... Ne samo zbog : G-globalna R-reprodukcija A-apsulutno N-netalentovanih D-debila... Nego i zbog Farme, Dvora velikog brata i tih sranje pink je uzas
One love, one heart.
|
|
| |
|
post # 12 | 15.11.2011 , 2:38 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 13 | 15.11.2011 , 2:42 PM
|
Ne volim ne volim grand.. Jaooo super je ova pesma... Da se ne lazemo... Ne govorim za sve, ali vecina koja je napisala da ne voli Grand, slusa tu muziku...
Voleo sam, volim i volecu Grand... Sad dok citas ovaj post, slusas Grand...
Zence moje za tebe ovo ne vazi
Poruku je menjao/la Mortal - Utorak, 15.11.2011, 2:47 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 14 | 15.11.2011 , 2:52 PM
|
Mortal, ah... Hvala moja muz.. Ja slusam ( zapravo, ukljucen je TV ) MTV... Neka tamo.. :s Usputno.. Juce sta mi se desilo... Dok je moj muz tamo nesto petljao oko kuhinje, ja sam gledala TV... I usputno, videh ,, Narod pita " - TV Pink... I sta cu ja... Nema muza, a kokice tu... I tako, posto nije bas strucan oko kokica, ostalo neki takozvani, pikavci.. Tj. one koje nisu se razvile pod t. I ja lepo vidih dragog gospodina Sasu Popovica i pade mi na pamet blesava ideja.. A to je da gadjam TV, tj. Sasu... I verovali vi meni ili ne, meni je bilo toooliko zanimljivo... Ali dzebiga, muza nema, pa sam morala posle raspremati.. Ali sve u svemu, Sasa je voljen sa svih podrucija..
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
Par reči o sebi
|
post # 17 | 15.11.2011 , 8:04 PM
|
S mržnjom, sve najgore
|