Pesme na spanskom jeziku
|
|
|
post # 1 | 17.02.2012 , 11:39 AM
|
Sigurno se svakome od vas dopala neka pesma na spanskom jeziku, pa tako i meni. I to ne "neka", vec dosta njih, a + sto volim espanol! "Kacite" ovde pesme na spanskom koje vam se dopadaju.
Evo, ja cu zapoceti pesmom, koja je vecini vas manje-vise poznata:
Zanimljivost: Ova pesma Gipsy Kings-a je predstavljala Italiju na Evroviziji 1958.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 2 | 18.02.2012 , 0:21 AM
|
A ja obozavam ovu pesmu od nje.
|
|
| |
|
post # 3 | 18.02.2012 , 0:38 AM
|
Ako je ovo spanski
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 4 | 18.02.2012 , 0:40 AM
|
|
|
| |
|
post # 5 | 18.02.2012 , 0:46 AM
|
Quote (Mortal) Ako je ovo spanski
Mislim da je grcki u pitanju. Never mind! Pravicemo se da je espanol.
Evo jedne prave spanske i letnje pesmice, da se malo zagrejete ovih sneznih i hladnih dana.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 6 | 18.02.2012 , 1:15 AM
|
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 7 | 18.02.2012 , 1:18 AM
|
Odlicna tema! Bobby88, Zasluzujes rep za lepu temu. Mala korekcija samo,Domenico Modugno je 1958 predstavljao Italiju na Evroviziji sa pesmom Nel blu dipinto del blu,sto i jeste pesma koju su svi kasnije krstili kao Volare i koja je tada osvojila trece mesto. Pesma je toliko postala popularna da su je obradjivali skoro svi popularni pevaci tog doba,a i danas je isti slucaj, Ipak smatra se da je obrada Gipsy Kingsa najuspelija i najpopularnija. Mada se meni licno svidja i ona od Deana Martina. A evo kako zvuci original. Dosta je retro ovaj zvuk za danasnji pojam
A evo i jedne lepe pesme od Julio Iglesiasa na spanskom jeziku:
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 8 | 18.02.2012 , 2:05 AM
|
|
|
| |
|
|
post # 10 | 18.02.2012 , 2:31 AM
|
Da ne zaboravim Don Omara-a
|
|
| |
|
post # 11 | 18.02.2012 , 2:34 AM
|
Vidim da vam se tema dopada i drago mi je. Badule, hvala na korekciji.
Posto je tu tata, hajde da bude i sin.
|
|
| |
|
|
post # 13 | 18.02.2012 , 3:20 AM
|
Ljudi, ne verujem da ste zaboravili na ovu pesmu. A, sigurno ste svi bar malo vrckali uz nju.
To je hitcina! I dan danas se lozim na pesmu!
|
|
| |
|
|
post # 15 | 18.02.2012 , 4:20 AM
|
Evo jos jednog hita iz klubova... Ah, kad se samo setim!
Arriba, arriba, arriba otra vez!
|
|
| |
|
|
post # 17 | 18.02.2012 , 11:13 AM
|
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dqKWkE0QFoU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Added (18 Feb 2012, 10:13 AM) --------------------------------------------- ne znam stavit pjesmu
|
|
| |
|
post # 18 | 18.02.2012 , 11:16 AM
|
Za sva vremena...
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 19 | 18.02.2012 , 11:35 AM
|
|
|
| |
|
post # 20 | 18.02.2012 , 1:51 PM
|