Pesme na francuskom jeziku
|
|
|
post # 1 | 18.02.2012 , 3:32 AM
|
Ovaj post cu posvetiti jednoj gospodjici, bez koje ne bih ni dosao na ideju za ovu temu.
Tanja91 pour toi!
Inace, nenormalno se lozim na ovu pesmu, narocito zbog toga sto je na francuskom. Cini mi se da pesme na ovom jeziku postaju sve popularnije.
Neka koju vi volite da slusate?
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 3 | 18.02.2012 , 4:26 AM
|
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 5 | 18.02.2012 , 11:19 AM
|
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 6 | 18.02.2012 , 2:56 PM
|
Bobby88, hehehe merci!
A ja ovu pesmu volim, oraspolozi coveka odmah kad je cuje, al` steta sto pojma nemam francuski, nikad ga nisam ni ucila a volela bih da ga znam...
|
|
| |
|
post # 7 | 18.02.2012 , 3:17 PM
|
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 8 | 18.02.2012 , 5:02 PM
|
In Grid je pre par godina razvalila sa svojim albumom... Meni se svidja ceo album,In Tango pogotovo... a Tu Es Foutu postavljamo drugom prlikom
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 9 | 18.02.2012 , 5:08 PM
|
Evo i ova je na francuskom, samo je pevaju nasi ljudi haha
|
|
| |
|
|
post # 11 | 19.02.2012 , 0:34 AM
|
Quote (Tanja91) steta sto pojma nemam francuski, nikad ga nisam ni ucila a volela bih da ga znam...
Me 2!
Evo jedan noviji hit:
|
|
| |
|
post # 12 | 19.02.2012 , 1:52 AM
|
Znaci Stormae-Alors on dance
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
post # 13 | 19.02.2012 , 2:42 AM
|
|
|
| |
|
post # 14 | 19.02.2012 , 2:48 AM
|
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
post # 15 | 19.02.2012 , 2:50 AM
|
Već sam je postavljao par puta, ali ne mogu da joj odolim
|
|
| |
|
post # 16 | 19.02.2012 , 2:54 AM
|
|
|
| |
|
post # 17 | 19.02.2012 , 4:38 AM
|
Za razliku od kobile Indire koja nas obruka po pitanju francuskog, evo jednog vrhunskog dostignuca nase house/club scene:
|
|
| |
|
|
post # 19 | 20.02.2012 , 0:32 AM
|
|
|
| |
|
post # 20 | 20.02.2012 , 1:37 AM
|
|
|
| |