Turska muzika
|
|
|
|
post # 2 | 09.03.2012 , 1:45 PM
|
Posle Ali Rize, ne volim nista Tursko.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 3 | 09.03.2012 , 1:56 PM
|
nije losa pesma...vecina nasih novokomponovanih pesama su upravo turski prepjevi,prvi put slusam ovu pesmu tako da mi se cini da je nisam jos cuo u domacem aranzmanu ..
|
|
| |
|
post # 4 | 09.03.2012 , 2:05 PM
|
Ne.
|
|
| |
|
post # 5 | 09.03.2012 , 2:17 PM
|
Volim ih ,evo dve jako dobre pesme...
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 7 | 09.03.2012 , 2:40 PM
|
haha,ne razumem turski pa ne znam ni o cemu peva..jedina rec poznata mi u pesmi je asik a ne znam ni ona sta znaci ..ali pesma je jako slusljiva
|
|
| |
|
post # 8 | 09.03.2012 , 3:44 PM
|
Turski jezik mi je jedna od dražih jezika tako da s vremena na vrijeme slušam tursku muziku i tako vježbam izgovor.
Do sada sam slušala i i još po koji turski bend.
Tarkana i tako dalje sam zaobišla koliko god sam mogla. A što se tiče sličnosti o tome ne trebamo ni govoriti. Ima toliko sličnosti da to nije moguće.
|
|
| |
|
|
post # 10 | 09.03.2012 , 4:13 PM
|
Quote (ImFamous) I ja sam svoj majstor Mnogo volim turski,i ne mogu da se nakanim da krenem na neki tecaj.Ali imam zelju,pa naucicu jednom
Ja sam učila samostalno. Prestala sam jedno vrijeme jer nisam imala vremena. Inače imam dosta prijatelja iz Turske pa su mi i oni pomogli. Za sada znam samo reći kako se zovem,nabrojati dane,brojeve i još nešto malo. I čitam ga odlično.
|
|
| |
|
post # 11 | 09.03.2012 , 4:14 PM
|
Prosle godine u Rumuniji na turneji pored nas, ucestvovale su jos par zemalja, jedna od tih je Turska. Posle dnevnih obaveza se skupimo i pevusimo. Pesme su im vrlo interesantne.
. . .
|
|
| |
|
post # 12 | 09.03.2012 , 4:24 PM
|
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 13 | 09.03.2012 , 5:21 PM
|
Daaaaaa... Slusam njihovu muziku i volim taj njihov melos.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 14 | 09.03.2012 , 5:36 PM
|
Ne slušam tu muziku ništa posebno, znam par pesama. Ova mi je omiljena i jedino nju znam napamet.
|
|
| |
|
post # 15 | 11.03.2012 , 1:44 AM
|
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
145 poruka na forumu
| |
8
| |
60
|
|
post # 17 | 11.08.2012 , 11:00 AM
|
Iskreno više volim Indijsku muziku ali i Tursaka može proći, inače većina pjevača narodne muzike skida tako sa Turski i Indijski pjesama, najnovija je od JK Insomnija ista takva Indijska ima samo se zove Rab ne bana di jodi, i od Jane ne mogu se sad sjetiti koja a neda mi se tražiti tak da
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu. Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti.
|
|
| |
|
post # 18 | 11.08.2012 , 11:04 AM
|
Čoveče, da li sam jedina koja nije upućena u sve to? o.O Ne znam ni jezik, niti bilo koju reč iz toga.. Ništa nalik tome.. I za divno čudo, iznenadila sam se koliko vas to zna.. Oh Danijela, gora je dijagnoza nego što sam mislila... Više nisam balkon, nego šerpa..
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 20 | 13.08.2012 , 4:31 AM
|
Ne svidja mi se nivan jezik, ali prave po neki dobar spot:
|
|
| |