Heavy Metalmania
|
|
317 poruka na forumu
| |
25
| |
328
|
|
post # 1 | 01.04.2012 , 12:58 PM
|
Ajmo postavljajte vase omiljene pesme ove vrste muzike!
madness.....
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 01.04.2012 , 1:22 PM
|
Added (01 Apr 2012, 1:22 PM) --------------------------------------------- Quote (QueenOfShadow) a štoooo? xDD Nema ukusa. Šala da se razumijemo.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Nedelja, 01.04.2012, 1:23 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 01.04.2012 , 3:15 PM
|
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Nedelja, 01.04.2012, 3:15 PM
|
|
| |
|
post # 8 | 01.04.2012 , 5:32 PM
|
T.B.
|
|
| |
|
post # 9 | 01.04.2012 , 5:56 PM
|
|
|
| |
181 poruka na forumu
| |
3
| |
61
|
|
post # 10 | 04.04.2012 , 10:58 PM
|
Freddie Mercury 5.9.1946-24.11.1991 Gone but not forgotten!
|
|
| |
|
post # 11 | 04.04.2012 , 11:25 PM
|
Ja ne razumem ljude koji slusaju ovu muziku. Ajde objasnite mi sta vi mislite kada slusate ovo dranje ? Zasto volite ovu muziku, koga vidite u njoj ?
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 13 | 10.04.2012 , 6:44 PM
|
Quote (QueenOfShadow) Zivot! A jeste, ti si prosla svasta u zivotu, pa znas sta je zivot Izvini, moja greska, pogresno sam te procenio
|
|
| |
|
post # 14 | 10.04.2012 , 7:09 PM
|
Dosta od mene
|
|
| |
|
post # 15 | 10.04.2012 , 9:02 PM
|
Quote (Marko) Ja ne razumem ljude koji slusaju ovu muziku. Ajde objasnite mi sta vi mislite kada slusate ovo dranje ? Zasto volite ovu muziku, koga vidite u njoj ?
Ja npr. ne razumijem kako ljudi mogu slušati Mitra Mirića i današlji turbo folk. Dosadni tekstovi gdje je skoro svaki isti. Zatim onda novopečene pjevačice koje nemaju pojma o muzici. Ali sve je stvar ukusa. Nijedan žanr nije sranje ako ga baš 1000 ljudi na svijetu sluša.
A onaj ko kaže da je metal život samo živi od nekakve fore i sigurno je mlad još. Većina ljudi danas ne razumije šta je metal,a sluša ga. Mješaju podžanrove i misli da su metalci ovo ono. Ja slušam metal,ali opet moje znanje ne može da se mjeri sa nekim ajmo reći pravim metalcom.I ja sebe ne smatram metalcom. Metal je život samo onome ko živi od njega.
A ja slušam metal zato što mi godi slušati ga. Ima dosta bendova koji imaju dosta poučne,čudne tekstove. Ja sam ranije dok sam slušala "normalnu" muziku bila drugačija i dosta zatupljena. Kada sam počela sa metalom o dosta novih stvari sam počela razmišljati. Isto tako daje mi dosta inspiracije kada pišem blog. Daje mi i samopouzdanje koje je nekada dosta nisko. Smiri me ako imam problem. Jednostavno uživam u takvoj muzici. Isto kao što i ti uživaš u muzici koju slušaš. I ja se dosta lakše uklopim i dosta su mi zanimljivije osobe koje slušaju metal od turbo folka. Ili su mi samo takve osobe slične. Uglavnom nikakva razlika ne postoji između nekoga ko sluša metal i nekoga ko sluša turbo folk. Sve je stvar ukusa i osobe.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Utorak, 10.04.2012, 9:11 PM
|
|
| |
|
post # 16 | 10.04.2012 , 9:15 PM
|
Quote (By_The_Way_) turbo folk Ocigledno ne pravis razliku izmedju Turbo Folka i narodne muzike. Inace, metal nikad nisam voleo, niti cu, smatram da je to bolest Sto se tice nase muzike, ne volim Grand, to je zaraza, ali sa druge strane, Halid Besic, Jasar, Toma , Saban, Ipce, Tozovac, Milance Radosavljevic, Miroslav, Ljuba Alicic, Dzej.... to je prava muzika No, svako ima svoj ukus. Ti mislis da u domacim pesmama postoji Mitar Miric i Turbo Folk, a ja mislim da je metal opasna bolestija. Tu ce se zavrsiti ova nasa "mala" rasprava.
|
|
| |
|
post # 17 | 10.04.2012 , 9:18 PM
|
Quote (Marko) Ocigledno ne pravis razliku izmedju Turbo Folka i narodne muzike. Inace, metal nikad nisam voleo, niti cu, smatram da je to bolest Sto se tice nase muzike, ne volim Grand, to je zaraza, ali sa druge strane, Halid Besic, Jasar, Toma , Saban, Ipce, Tozovac, Milance Radosavljevic, Miroslav, Ljuba Alicic, Dzej.... to je prava muzika No, svako ima svoj ukus. Ti mislis da u domacim pesmama postoji Mitar Miric i Turbo Folk, a ja mislim da je metal opasna bolestija. Tu ce se zavrsiti ova nasa "mala" rasprava.
Rekla sam za turbo folk. Narodna muzika mi isto nije draga,ali opet bolja je od turbo folka. Uglavnom svako ima svoj ukus.
|
|
| |
|
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
| |