Kako postati reper?
|
|
|
|
post # 42 | 11.07.2012 , 10:30 AM
|
Pa ček, ček, sada imamo kontradikciju... TI bi savete i ostalo, a Quote (Deniro_Bre) i samo nemojte vise da pisete mrzi me da citam to sto svi pricate nesto sto me ne zanima!!! ... Moš i ti slušati Metallicu i Denira u prvoj godini, ali da li to shvataš? A rado ću poslušati tvoju pesmu, nije problem... Samo nemoj da ispadne ovako...
Poruku je menjao/la DxD - Sreda, 11.07.2012, 10:32 AM
Ko si ti?
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 43 | 11.07.2012 , 9:23 PM
|
Neide nam bas nesto ubacio sam MAGIX tu je sve ok,ali nesto nedostaje ne znamo sta... i ne znamo kako da u programu pevamo preko mikrofona ili kamere nije bitno, a preko mobilnog kada prebacimo nemoze da ocita taj format pa nam nije lako ili da platimo u studio.....al za to nam trebaju pare,dobre pesme al to za pare nzm koliko to kosta ako mozes da mi kazes.... nema veze to sa godinama ima jedan klinac u mojoj ulici rimuje da se prekrstis znaci mali nece da bude reper nego tu lupeta po ulici ali extra je..... znaci samo izlupeta sta god
|
|
| |
135 poruka na forumu
| |
10
| |
43
|
|
post # 44 | 11.07.2012 , 9:40 PM
|
brate.....tvoje sam godiste....i ja sam bio u takvom tripu pre 2 god..... fl studio za pravljenje muzike rime nemoj samo ove ko jovan jovanovic-zmaj da zvuci..... i nemozes tek tako odma da postanes reper moj pedlog je da stavis 2-3 pesme na yt pa vidi ako te gotive po komentarima...lajkovima i tim zajebancijama-nastavi...ako im sene svidis onda jednostavno nisi za rep NEMOJ DA ME SHVATIS POGRESNO SAMO SAVET trenutno se bavim breakdanceom posto sam video da nema vajde od toga da ja budem reper,pomirio sam se s tim da neam talenta
|
|
| |
|
172 poruka na forumu
| |
3
| |
38
|
|
post # 46 | 11.07.2012 , 9:46 PM
|
Deniro_Bre, mali ne seri.... (Sorry zbog recnika,ali stvarno ne znam kako drugacije da se izrazim...) citaj citanku uci pesmicu i cuti.... -.-' .. moras prvo da odrastes ...
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
"Old school"
|
post # 49 | 12.07.2012 , 1:54 PM
|
Quote (CSpRo) Imam talenta za rep i mogu da snimim i to da bude dobro, al ne kontam programe samo onaj Magix al to ne valja ne cuje se dobro to sa mikrofona a na Audacity sve je dobro i cuje se mikrofon,matrica sve...al neznam kako da sacuvam u mp3 nema ga nigde.
Preko Frooty loops-a mozes sve da sredis, i da bude sve solidno po pitanju kvaliteta zvuka... Ali da ti odmah kazem, ako mislis da jednog dana pocnes da repujes, moras prestati da slusas Denira i ova RnB govna... Slusaj Cya, Shorty-a, Skaba, Moskri-a-Prty, Sunshine, i jos dosta dobrih starih rep izvodjaca... Ako pak slusas stranu muziku, poslusaj: Eazy E, FU-Schnickens, Kris Kross, Gang Starr, N.W.A, Rah Digga, The Game, i to ce biti dovoljno da uhvatis stylle repovanja... Srecno mali...
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
172 poruka na forumu
| |
3
| |
38
|
|
post # 50 | 12.07.2012 , 2:58 PM
|
CSpRo, samo cu se nasmejati... i pitati te jel ti umes da citas...
|
|
| |
|
|