Parada (2011)
|
|
|
post # 1 | 11.11.2011 , 7:24 PM
|
Evo odlučio sam pokrenuti diskusiju o ovom filmu
Film Srđana Dragojevića „Parada“ premijerno će biti prikazan 31. oktobra u Sava centru.
U filmu igraju Nikola Kojo, Miloš Samolov, Goran Jevtić, Hristina Popović, Goran Navojec, Dejan Aćimovic, Toni Mihajlovski, Nataša Marković, Mladen Adrejević, Relja Popović, Radoslav Milenković, Anita Mančić, Branimir Popović,...
Film prati grupu gej aktivista koji pokušavaju da organizuju Paradu ponosa u Beogradu. Kada policija odbije da obezbeđuje skup, oni se obraćaju Limunu (Nikola Kojo), vlasniku agencije za obezbeđenje i ratnom veteranu. Pošto u Beogradu ne može da skupi ekipu za zaštitu gej parade, Limun odlučuje da „ekipu“ formira u regionu.
Šta mislite o ovom filmu?
Poruku je menjao/la NEX - Petak, 11.11.2011, 7:39 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 11.11.2011 , 8:38 PM
|
KING_, meni rekao drugar da je gledao u bioskopu kad se prikazivao,i kaže mi da je dobar,ali samo u filmu se poddržava gej parada,to mu se nije svidelo
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 5 | 11.11.2011 , 8:51 PM
|
evo iskreno ja nevolim ni jedan srpski/hrvatski/bosanski film ... jer su mi njestra ... ni jedan domaci ... samo neke partizanske , zikina dinastija
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
|
|
post # 9 | 11.11.2011 , 11:08 PM
|
nije los film
lllll
|
|
| |
|
|
post # 11 | 11.11.2011 , 11:39 PM
|
film ubica jedva cekam
|
|
| |
|
|
post # 13 | 12.11.2011 , 0:25 AM
|
Sranje sto podrzavaju,a bolje da ih ubiju sve.
|
|
| |
|
post # 14 | 12.11.2011 , 1:12 AM
|
Necu gledati film, jer je smor... Bolje odgledati neku istorisku dramu nego ovo njesra
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 15 | 12.11.2011 , 1:40 AM
|
Quote (Mortal) Bolje odgledati neku istorisku dramu Bolje odgledaj knjigu pravopisa
|
|
| |
|
|
post # 17 | 12.11.2011 , 1:57 AM
|
Poruku je menjao/la Mortal - Subota, 12.11.2011, 2:04 AM
|
|
| |
|
post # 18 | 12.11.2011 , 2:13 AM
|
Quote (Mortal) J sam zaboravio Sta da radim, ne mogu svi da budu uceni ljudi kao ti Ti si jedinstven, pa mi nemoj zameriti, ok ? nažalost ne mogu, ne bi bilo ni zanimljivo živjeti onda Quote (Mortal) Izvini, samo da te pitam, si ti mozda Lektor Srpskog jezika ? Cisto da znam ma slobodno pitaj, ako te još nešto zanima usput, nisam, daleko od toga
|
|
| |
|
post # 19 | 12.11.2011 , 2:22 AM
|
Komentarisi film, pusti ti moj pravopis, ja sam nepismen, ne ti
Bolje pogledati film We Were Soldiers ili neki slican njemu... Ovo nije film, ovo je sprdnja....
Quote (nacelnik) u pitanju je upravo da preko filma i javnosti da ubacuju i da se gledaju da bi mogli sutra bolje prodju i podrzani... Sve rek'o baja.. Svaka cast
|
|
| |
|
post # 20 | 12.11.2011 , 2:30 AM
|
Quote (Mortal) ja sam nepismen, ne ti to si ti rekao, ne ja o ukusima ne vrijedi raspravljati, davno su to ljudi rekli, uostalom ne bih rekao da se film može procijeniti na osnovu jednog isječka, ali eto, kako god.
Quote (nacelnik) u pitanju je upravo da preko filma i javnosti da ubacuju i da se gledaju da bi mogli sutra bolje prodju i podrzani... Quote (Mortal) Sve rek'o baja.. Svaka cast ako već Parada taj film, šalje poruku da se ped*ri podržavaju, koju poruku nam šalje/poslao film Šišanje ?
|
|
| |