Gospodar prstenova
|
|
Par reči o sebi
|
post # 1 | 26.11.2011 , 9:50 PM
|
Šta mislite o trilogiji napravljenoj knjigama J.R.R. Tolkena? Koji deo vam se najviše sviđa? Ko vam je omiljeni lik? Film se emituje na 2 nedelje na Prvoj Srpskoj TV.
Poruku je menjao/la cp6uja - Nedelja, 27.11.2011, 6:27 PM
|
|
| |
|
post # 2 | 26.11.2011 , 10:09 PM
|
Svidja mi se kako je uradjeno (maske,efekti) i td. Ali ne volim takve filmove...
|
|
| |
|
post # 3 | 26.11.2011 , 10:34 PM
|
Film sam gledao kao mali i svideo mi se...Mogo mi se svidja...Ma nema nesto posebno da mi se svidja jer sam vec rekao
|
|
| |
|
post # 4 | 27.11.2011 , 3:59 PM
|
Moje mišljenje je da je to film koji ima apsolutno sve. Od režije, scenarija, kostima, muzike, specijalnih efekata, odličnog kastinga itd. Film koji nosi univerzalnu poruku da uvijek postoji nešto za šta se vrijedi boriti bez obzira koliko bilo teško i da se ne treba predavati ni po koju cijenu. Tolkin je svojim djelom simbolično prikazao Saurona i njegovo zlo kao današnju industriju, sivilo i nezdrav život, koja želi da uništi prirodu i produhovljen, miran život oličen u likovima vilenjaka, hobita i ljudi koji još imaju osjećaj za lijepo. Omiljeni likovi su mi Pippin i Gimli a svi dijelovi su mi podjednako dragi. Najbolji film(trilogija) ikada snimljen (po mom mišljenju)!
Poruku je menjao/la luka83 - Nedelja, 27.11.2011, 6:41 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 28.11.2011 , 3:50 PM
|
veoma dobra trilogija omiljeni lik mi je LEGOLAS
Fajlovi:
1300790.jpg
(92.0 Kb)
Mess with the best,die like the rest!!!
|
|
| |
|
|
|
|
post # 11 | 29.11.2011 , 1:14 AM
|
Leto 2004. godine , namesten prvi put kucni bioskop :D, iznajmio sam filmove LOTR i dobio cetvrti besplatan po izboru, Black Hawk Down sam uzeo xD i oko 1 sat posle podne poceo sam da gledam, kupljeno par pica , mikrotalasna spremna za posao i kad sam treci deo poceti gledati vec je poceo da pada mrak a filmovi i sama prica njihova cinili su mi se kao da sam ja bio u toj avanturi i morate priznati da u to vreme bili ste odusljeveni specijalnim efektima a i takav imam i danas osecaj kad gledam film kao sto malo ko moze danas da ponovi
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 12 | 29.11.2011 , 1:47 AM
|
Quote (Infinity) kupljeno par pica Jebe* film kada si jeo kao 100ka Salim se malo...
Sva 3 dela su neverovatna... Jedinstvena prica, glumci, mesto snimanja...ma sveeee... Sve pohvale za filmove, nemam sta da dodam a da neko pre mene nije napisao.. Imam jednog druga koji samo gleda Lord Of The Rings... Jedva sam ga nagovorio da pogleda Cell 211
Poruku je menjao/la Mortal - Utorak, 29.11.2011, 1:48 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 13 | 29.11.2011 , 9:22 PM
|
Gledala sam samo prvi deo i baš mi se svideo.
|
|
| |
|
|
|
|
post # 17 | 30.11.2011 , 6:33 PM
|
Nznm kako vama al meni taj film vuce mnogo jako na Britansku kraljevsku porodicu
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
post # 18 | 30.11.2011 , 6:58 PM
|
Po meni, jako dobar film... obozavam naucnu fantastiku, i Gospodare prstenova bih, cini mi se, mogao gledati svaki dan... Uvek mi je zanimljivo...Omiljeni glumac, hmmm, pa svi su super, nebih znao nikog da izdvojim....
:P
|
|
| |
|
|