Superman
|
|
Par reči o sebi
|
post # 1 | 17.02.2012 , 8:26 AM
|
Kada čujete reč "superheroj", verovatno pomislite odmah na - Supermana?! Možda najpopularnija superherojska franšiza, nastavlja izdanje filmom "Man of Steel" i gde su PONOVO izmenili glavnog glumca, sada je Henry Cavill, mada su lepo mogli da stave Toma Wellinga iz Smallville-a, i gde Lanu Lang glumi devojčica '98 godište... Ali, Jor-El će nam to nadoknaditi, pošto njega glumi Russel Crow. - Koji vam je najomiljeniji glumac koji je glumio Superman-a? (Tom Welling i Christopher Reeve) - Koji deo vam se najviše sviđa? (Superman Returns iz 2006.) - Koja Supermanova devojka vam se više sviđa, Lois ili Lana? (Lana Lang, naravno!) - Klark Kent ili Superman? (Klark Kent) I tako dalje... Da čujem vaša mišljenja, i po mogućstvu odgovore na pitanja.
|
|
| |
302 poruka na forumu
| |
54
| |
942
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 3 | 17.02.2012 , 11:02 PM
|
Ja najviše volim Smallville.
|
|
| |
1174 poruka na forumu
| |
60
| |
419
|
|
post # 4 | 19.02.2012 , 3:00 AM
|
dragan1995, slazem se sa covekom.Crtac i strip(ako postoji Superman strip).
cp6uja, serija nije losa,bar ono sto sam ja gledao
ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028 ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 5 | 23.03.2012 , 11:11 PM
|
Quote (boka2211) ako postoji Superman strip
Hahahhaahahahhahahahahahahahahahaah, ako postoji strip, hahahahahahhahahahahahahahahahah!!! XD XD XD Za tvoju informaciju, Supermen je PRVI i najpopularniji superheroj širom sveta, nastao 1938 u STRIPU!
Naime, prvi dugometražni igrani film o najpoznatijem i prvom superheroju snimljen je davne 1978. godine gde je Supermena glumio Christophere Reeve, a pored njega su se pojavljivali i Gene Hackman kao Lex Luthor i Marlon Brando kao Jor-El, kao i mnogi drugi. Prva dva filma su bila pun pogodak, treći manje-više, dok je četvrti - pun promašaj. Inače, prva ekranizacija Supermena desila se 1951. gde je glavnu ulogu u TV seriji "Avanture Supermena" igrao George Reeves (nije otac Christopheru Reeve-u><). Nakon dugih godina i uspešnih crtanih filmova i serija o Supermenu, kao i nekoliko niskobudžetnih i fan filmova, Supermen se vraća u "Povratku Supermena" iz 2006, koji se nadovezuje na II deo. Dosta para je uloženo u taj film (oko $200 miliona) a zaradio oko duplo veću svotu novca. Film je prošao u senci serije "Smallville" koja je govorila o tinejdžerskom životu Supermena. Ali, ovaj projekat je smatran propalim, iako je, po meni super film, kao i nastavak koji je planiran za 2009. godinu. Supermena smo videli u nekoliko fan filmova iz 2011. Videćemo ga u rebootu "Man of Steel" (2013) kao i u nekom filmu "Movie 43" ove godine.
|
|
| |
317 poruka na forumu
| |
37
| |
72
|
|
post # 6 | 23.03.2012 , 11:28 PM
|
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 7 | 24.03.2012 , 4:10 AM
|
Quote (ladygaga123) Smallville Rulles!!
Tako je! Samo, bedak što nisu snimali i jedanaestu sezonu, kada on postaje Supermen, nego će je prikažu u stripu. Sve jedno, Man of Steel dolazi 2013. XD
|
|
| |