Izvale iz domacih filmova i serija
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 1 | 30.11.2010 , 8:45 PM
|
recenice iz domacih filmova i serija koje vas uvek nasmeju.... - Pajo, imam strasnu ideju za biznis! (Jare, Kamiondzije) - Mislim, nemo' se ljutis. (Djoda, Selo gori a baba se ceslja) - Kako tanjug javlja ja te volim. (Mihajlo, Lajanje na zvezde) - Paja: Sta te koci? Jare: Fizika, matematika, hemija, geografija, istorija.... (Paja i Jare, Kamiondzije) - Dosao deda, doneo ne prskane jabuke za unuka. (Vruc vetar)
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 01.12.2010 , 7:59 PM
|
Nisu knjige debele.Svinje su debele,a knjige su opsirne.... PROFESIONALAC
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 3 | 02.12.2010 , 8:47 AM
|
Quote (MarijanaBK1) Necu da ti kazem celavi (Mrtav ladan) ovo ja jedino znam ( posto negledam TV ) inace imamo jako dobre filmove i serije ( sem Srpskog filma ) e ovo sam zapamtila Nece da moze! ( Sojic ) Pa da počnemo dame î gospode...a gospođe. Nalazimo se u tešku situlacíju,pa bre ni pošten lopov za níšta nemož se uvatí! Glasajte za zdraví razum i usrećiće te se! ( Sojic ) o sveti Talalalalaju pomozi mi! Na livadu rođo pa tamo teraj bez dokumenti,tvoja slika stoji na svaki goveđi gulaš!!! ma zakon Sojic!
Ko si ti?
|
|
| |
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 4 | 23.12.2010 , 1:34 AM
|
Srecna mi slava,srecna mi slava.. Sojic Opa Cirko kurtoncici,kurtoncici.Je li Cirko a ti samo sa sumsko voCe volis,a ? Umesto sto setas ti kurtoncici i streljas s pogledi mogao bi malo da me obezbedjujes !
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
post # 5 | 24.04.2011 , 3:40 PM
|
Kako kaze Zika: "Moj me insekt nikad ne vara!"
|
|
| |
|
post # 6 | 24.04.2011 , 4:14 PM
|
dije moj moped(sekula komedija)
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
post # 7 | 24.04.2011 , 5:48 PM
|
Zikina Dinastija "Ko te je poslao ,Zika? -Je*acu ja Ziki mater "..Samo molim te prijatelju da ne padnes u sKepticku jamu" Milan:Ziko,pa vidis da moze da se vozi i bez kocnica-Zika:Moz' da se vozi al ne moz' da se zauztavi" Elza-Ti mora jesti moj rucak -Zika-Tvoj rucak je mucak "Drz' se prijo" "Moj me insekt nikad ne vara"-valjda instikt "dapace" . . . Tesna Koza "Kuku djole ,da nije holesterol" "smesta da si prestao s ripanje po kupei" "Sido rodila si dva idiota" "evo vam pare,dupe vam je zinulo za pare" "ne mozes da telefoniras dok ne gurnes prst u uvo" . . . Kamijondzije "sto te ne zakla Tuta bugarin" "Alija,Kucuk -alija ..Muuuu-Mula Jusuf...Foooo-Dakle Fo.." "imaju i drugi glavu-al' govedju" . . . Bela ladja "Cirko,otpuscen si" "Cirko,ja ne pisem s'ti glifi,ja pisem s CIRILICU" "Cirko bre ,dosadan si ko tesne gace" "Hocu dok sam u klozet,hocu da me niko ne uznemirava,hocu da gostiram" . . . I mogu do sutra pisem
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
155 poruka na forumu
| |
87
| |
808
|
|
post # 8 | 25.04.2011 , 0:44 AM
|
Vazdu trepti kao da nebo gori sprema se olija ( SIVI KAMION CRVENE BOJE )
OSMEH SE NE PLACA A VREDI MNOGO On obogacuje one koji ga primaju, a ne osiromasuje one koji ga daju. Traje trenutak, al se vecno pamti. :) Niko nije toliko bogat da mu osmeh nije potreban, niti toliko siromasan, da ga ne moze dati. :) Osmeh je nezni znak prijateljstva, on odmar umornome dusu i vraca hrabrost obeshrabrenima. :) I ako nekad sretres nekog koji nije u stanj da ti se nasmesi kako ti to zasluzujes, budi velikodusan! :) NASMESI MU SE jer mu je OSMEH NAJPOTREBNIJI.
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 10 | 12.07.2011 , 7:44 PM
|
Miša: ,,Ovo su moji prijatelji..." Žika: ,, ...sa fakulteta!"
...
Žika: ,,Je li, a kad ćeš da mi vratiš knjigu iz opšte narodne ribologije?"
xD Najjači je ŽikaAdded (12 Jul 2011, 7:44 PM) --------------------------------------------- Bela Lađa
- Šefe poručili ste da dođem! - Jeste Panjkoviću al' ne s polomljenu nogu, sad kad treba da budeš brz k'o 'tica, ti mi dolaziš s polomljenu nogu! - Ali šefe, nije noga nego ruka. - Daj ćuti bre.
...
- Šta bre trućkaš, Šljiviću!? - Paa... o tom jahanju, jeste li bili jašani? - Jašta sam, a dok si se ti dovuko ovde, Šljiviću ja sam i pokrađen, pokrađen i opljačkan!
...
- Ne faćaj se za slušalicu, ne faćaj se, od sad ću ja da se javljam na telefon...
...
Ćirko, o čemu trućka ovaj?
...
- Molim kameru da zumbira ovaj papirić! - Gospodine Šojiću... - Odma svršavam!
...
- Zasto ona tebe guta s' oči, a mene, koji je plaćam, gleda sa omalovažavanjem? Jeste, ti si viši, al' ja... ja sam lepši!
...
- Pa kako su vam lopovi ušli u kuću? - Pa kroz kompjuter!
...
- Micika, srećo, mirišeš ki proleće!
...
- Mcika, čobančice moja!
...
- Da remiziramo... - (Rezimiramo!) - To sam i kazao. Šljiviću, bre, dosadan si k'o tesne gaće!
...
- Dođes mi 350 evrića... Jel' imaš kod sebe? - Molim? - Ma šta moliš, jel' imaš kod sebe 350 evra?! - Ali, gospodine Šojiću... - Ma ćao, nemaš, ćao, ne raspravljaj se s mene!!!
...
Ćirko, ja ne pišem s' ti... glifi, ja pišem s' ćirilicu!
...
Da remiziramo, sad nas je tačno 1026... malo dame i gospođe, z ovakav trend nema da preripimo celzijus!
...
- Jel' rotfrajer ujeda? - Da, ima jake zube, ali ne ujeda svakog. - Pa šta, i ti imaš jake zube Ćirko, verovatno je alav ko ti!
...
- Opaaa, Đurđo!
...
- Ćirko, dobro da si otpušen, samo da nisi zapušen!
...
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 13 | 13.07.2011 , 3:49 PM
|
Eee ima ih bas dostaa. - A kome se zuri neka ide peske. ( Ko to tamo peva ) - Stani ne znas ko te juri ( Paja I Jare ) - Zemlja se raspada a ti pijes pivo... ( Munje ) - Sido,rodila si idiota! -Na koga mislis? ( Tesna koza ) - Ne pijem dok Paja vozi ( Paja i Jare ) - Trava ti je laka droga, a droge kao, politika, komunizam, kokain, heroin, turbo folk, televizija, propaganda, stranka, _____, palac...to su ti vec teske droge, trava ti je nacin da ne postanes narkoman ( Sivi kamion crvene boje ) - Brate, ja nemam prihoda al' nemam ni rashoda ( Kad porastem bicu kengur ) - Semenke svih zemalja ujedinite se ( Kad porastem bicu kengur )
Ima jos dosta, ali ne mogu sad odma da se setim.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
646 poruka na forumu
| |
55
| |
724
|
|
post # 14 | 13.07.2011 , 5:54 PM
|
Mene moja Sika sve ucila al jos malo dr... pojmove
Ebiga, ebiga ebiga... itd (Zikina dinastija)
|
|
| |
|
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |