Moje jelo - recepti
|
|
|
post # 1 | 03.05.2011 , 9:01 PM
|
Ovde mozemo pisati recepte jela koje smo pravili, bilo da ste Vi izmislili recept ili ste culi pa ste napravili.Takodje pisite kako je ispalo i jel je bilo ukusno! Evo ja cu poceti: Posto zivim sam, stalo eksperimentisem da o nicega napravim nesto u kuhinji a da to bude brzo... Posto sam imao jaja i sir u frizideru i imao sam neki crni luk napravio sam sledece: Nekoliko glavica luka sam iseckao sitno, zatim sir sam izmrvio sitno, i polupao 5 jaja... Luk sam isprzio malo onda dodao onaj mrvljeni sir, i kada se sir otopio sipao sam onih pet jaja i izmesao... Kada se sve to isprzilo, dodao sam kisele krastavce sitno iseckane odozgo i stavio kecap na sve to.... Ispalo je kao neki omlet, bilo je ukusno bar se meni svidelo, mada ne preporucujem da mesate kecap i krastavce :P
|
|
| |
|
|
post # 3 | 03.05.2011 , 9:09 PM
|
Bolje da ne pisem, jer je.. fuj.. ja smislila nesto.. ma dusu da povratis koliko je "dobro"
Ko si ti?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 03.05.2011 , 10:00 PM
|
DxD, ahahaha
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 5 | 04.05.2011 , 9:19 AM
|
Resept se zove: I Bog bi povratio kada bi pojeo ovu kajganu.... Za tu "kajganu" treba vam: 2. jajeta ( zavisi koliki je kapacitet stomaka ) malo meda aleve paprike malo secera malo soli Priprema... :S Izbuckajte jaja i dok mesate dodajete meda i aleve paprike i malo secera... kada se ispece, dodajte malo soli... NE PREPORUCUJEM DA PROBATE!
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 04.05.2011 , 10:20 AM
|
Axaxaxaxaxaxa pa ti nisi normalna, axxaxaxaxaxaxaxa MED I JAJA axaxa pa ti si jos gora od mene, ja sam bar kecap i krisele krastavce axaxa LOL
|
|
| |
|
|
post # 8 | 04.05.2011 , 10:32 AM
|
MolderFBI, ma.. jos malo pa punim 16... a obeacla sam sama sebi, da posle rodjendana, naucicu da kuvam... a tek tada ce biti meda suzana85, meni bi trebala ideja za rodjendansku tortu MolderFBI kajgana je bila crvena xD
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 9 | 04.05.2011 , 10:33 AM
|
Quote (suzana85) Pa znam sve da kuvam,pecem,razvijam kore za pitu,mesim,nije da se hvalim ali ide mi to jer uzivam kad nesto lepo ispadne,volim da experimentisem sa hranom,tako da ja sad ne bi pisala recepte ovde ako vas nesto interesuje pitajte... pa interesuje nas neki zanimljiv eksperiment sa hranom, posto rece da volis da eksperimentises :P
|
|
| |
2477 poruka na forumu
| |
63
| |
201
|
|
post # 10 | 10.05.2011 , 6:10 PM
|
ja sam majstor kuhinje ,,znam mnogo recepata ,ali iz sweske
|
|
| |
|
post # 11 | 10.05.2011 , 7:17 PM
|
Quote (MolderFBI) a sam bar kecap i krisele krastavce axaxa LOL ahahha isto je to xD
Ko si ti?
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 12 | 15.05.2011 , 8:47 PM
|
KROMPIR GRENADIR Ovo je staro jelo,jos iz dana kad se krompir doselio u nase krajeve. Ja sam napravio svoju verziju koja je jako ukusna,sto dokazuje i moja bruto-neto tezina ! Najpre obarite1 kg krompira u gacama,tj neoljustenog. Zatim ga oljustite i prigodnom kuhinjskom alatkom izmrvite. Zatim skuvate neko testo koje Vam je pri ruci- grkljancici,makarone bilo sta,a pred kraj kuvanja dodate kasicicu maslinovog ulja.U medjuvremenu na tiganju zapecite 25o grama krupnije iseckanog luka i 25o grama sitno iseckane barene slanine.Krompir i testo izmesajte i ostavite poklopljeno. Kada se luk sa slaninom dovoljno ispece,sklonite sa vatre i prelijte preko krompira i testa koje ste prethodno dobro izmesali. Sve to dobro promesajte i sluzite toplo. Najbolje je da imate neku lepu salatu uz ovo- na primer kisela paprika ili ajvar. Takodje moze da se i obari ili ispece neka kobasica ,posto se slaze jedno uz drugo. Probajte,nece Vam oduzeti priprema vise od pola sata,a Vi i Vasa porodica imacete jak i kalorican obrok. PRIJATNO!!!
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 13 | 15.05.2011 , 9:30 PM
|
Quote (suzana85) Pa znam sve da kuvam,pecem,razvijam kore za pitu,mesim,nije da se hvalim ali ide mi to jer uzivam kad nesto lepo ispadne,volim da experimentisem sa hranom,tako da ja sad ne bi pisala recepte ovde ako vas nesto interesuje pitajte... pa ti ovde kao da pises CV za udaju - a svi dobro znamo da si zauzeta zenska
!!!
|
|
| |
|
|
post # 15 | 29.05.2011 , 5:34 AM
|
E jel neko probao Spagete sa sirom i ajvarom?
Ja sam pravo pre nekoliko dana mnogo mi se svidelo!
Skuvate spagete, kad ih ocedite, pre toga izmrvljen sir ubacite i onda dodate ajvar u sve to i promesate dok se sir ne istopi i spagete dok ne postanu crvenkaste i posle samo jedete :P
|
|
| |
|
|
post # 17 | 07.06.2011 , 3:04 AM
|
mada nemam bas dovoljno vremena...volim da kuvam i skoro sve znam da spremim.....uvek mi super ispadne....zadovoljna sam svojim umecem.... evo jednog brzog ali vrlo lepog recepta....ako vam se jede pica,a mrzi vas da skoknete do prodavnice uradite ovako....isecite takne kriske hleba. hleb potapati u jaja i redjati u pleh...odozgo stavite salamu,rendan kackavalj(moze i obican sir),kecap i origano....naravno zavisi od uukusa,moze se ubaciti kobasica,s.slanina,s.meso....to ispeci i to vam je to...jeste da pizza ne moze da se zameni,ali je i ovo jako dobro....
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 19 | 16.07.2011 , 4:58 PM
|
Moje jelo: Uzmete 2-3 jaja, slomite ih u činiju, mutite, posolite, i stavite u tiganj
|
|
| |
428 poruka na forumu
| |
70
| |
648
|
|
post # 20 | 14.09.2011 , 9:02 PM
|
moje jelo je su DOMACA JAJA
|
|
| |