McDonald's Fast Food
|
|
|
|
post # 2 | 06.08.2012 , 1:34 PM
|
Sreca pa ne jedem u mac-u.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
239 poruka na forumu
| |
37
| |
796
|
|
post # 3 | 06.08.2012 , 1:45 PM
|
Ja bi to pojeo nebi mogo da cekam
My Facebook
|
|
| |
|
post # 4 | 06.08.2012 , 3:03 PM
|
Quote (_Cyber_) Ja bi to pojeo nebi mogo da cekam
Pa zamisli da ovaj pomfit iz Meca ostane isti i posle mesec dana u tvom stomaku, onda ovaj Big Mac isto hrana iz Meca je puna nezdravih konzervanasa, koji ne dozvoljavaju bakterijama razlagacima hrane da je razlazu, vec ostaje ista sveza i posle mesec dva. Pa kad je insekti ne jedu ne znam sto je mi jedemo. Ja sam samo jednom bio u Mecu na ekskurziji u Novom Sadu, usli smo misleci da su im pljeske ok. Ali kad smo narucili doneli su mi pljesku velicine onog malog okruglok keksica. A dobro smo platili za jednu pljesku. Posto me to nije zasitilo a i nema neki poseban ukus otisao sam na obican kiosk sa pljeskama normalne velicine i jeo ko covek. I ukus je mnogo bolji a i brze se razlaze.
Poruku je menjao/la lukacar95bre - Ponedeljak, 06.08.2012, 3:05 PM
|
|
| |
|
post # 5 | 06.08.2012 , 3:06 PM
|
Nisam nikada jela tu,a i nemam veliku želju. Takvu hranu baš i ne volim..
A i ja smatram da je McDonald's samo jedna velika napuhanost i ništa više.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 6 | 07.08.2012 , 4:20 AM
|
Nema ništa bez banjalučkog i leskovačkog roštilja.... Mada sam jeo i uPrištini super ćevape... Ovaj Mek mi deluje nekako tvrd... Ne bih ja to...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 7 | 07.08.2012 , 4:26 AM
|
@lukacar95bre
Ja sam takodje prvi put probao na eks. u Novom Sadu. Isto velicina keksica
I od tad, nikad vise.
|
|
| |
|
post # 8 | 07.08.2012 , 11:45 AM
|
E da vam pričam svoju priču... Na ekskurziji u Novom Sadu... Horda đaka je sjurila u Mek... Ja sam bila isto tamo, ali dok sam sačekala.. o.O I pošto je bilo tako, kako jeste, ništa nisam ni uzela.. Tako da, ko zna da li ću ikada otići tamo... I u Čačku je imao jedan, ali valjda je bilo trovanje hranom, tako nešto... Pa se zatvori.
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 10 | 07.08.2012 , 12:53 PM
|
Nikad i nisam probao
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 11 | 07.08.2012 , 1:09 PM
|
Fuj, mrzim svu tu hranu.
|
|
| |
|
|
post # 13 | 18.08.2012 , 4:35 PM
|
A za vas koji jedete u Mecu, evo kako da prodjete a da ne platite:
Ideja je odlicna
|
|
| |
|
post # 14 | 18.08.2012 , 4:44 PM
|
nema potrebe da gledam jel je i ne jedem...fuj..samo se lepi....
|
|
| |
|
"Old school"
|
post # 16 | 18.08.2012 , 5:31 PM
|
Evo par informacija o nasoj hrani... Ako niste gledali, preporucujem da pogledate.
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 17 | 18.08.2012 , 7:23 PM
|
Quote (Psychooo) Evo par informacija o nasoj hrani... Ako niste gledali, preporucujem da pogledate.
Odgledao sam, stvarno strasno ljudi ce se pretvoriti u burice ako se nastavi ovako, nece moci da se krecu. A sto se tice ove modifikovane hrane, ona je preopasna jer su sada dosli neki Romi iz Nemacke i pricali su kako su im tamo davali raznu hranu besplatno da bi videli kako ce reagovati na coveka. To jest sluzili su im kao zamorcici onda su ih proterali u Srbiju ima nekoliko njih koji su otisli zdravi ali nakon konzumiranja te hrane su se mnogo promenili, vise ne lice na sebe ugojili su se nenormalno. vecina boluje od raznih teskih bolesti, jednostavno su se pretvorili u debile. Isto mislim i za hranu iz Meka da je takva, cim se ne moze razloziti toliko dugo ko zna kakve sve konzervanse ima u sebi...
|
|
| |
|
post # 18 | 18.08.2012 , 7:30 PM
|
Nikada nisam bila pristalica brze hrane. I kada sam jela meso, jela sam cisto meso, nikad fasirano, to je obicno bila piletina jer nisam ni tada kad sam jela meso bila pristalica crvenog mesa.
Ne shvatam kako to nekom moze biti ukusno?? Da li je toliko tesko kupiti meso, posoliti, pobiberiti i isprziti????? Tezak je to posao, od 9 sati.
Danasnja deca boluju od pretilosti, jer se nezdravo hrane. A ako mi sami necemo voditi brige o tome sta unosimo u organizam, niko nece.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 19 | 19.08.2012 , 6:26 AM
|
Nekoliko puta sam kupovao hranu od McDonaldsu samo da vidim kakva je, inace ne obozajem takav vid na hrane uopste
|
|
| |
|
post # 20 | 16.09.2012 , 4:41 PM
|
Nikada nisam ni jeo u Mc Donalds-u, ali posle ovog posta, defitnitivno ne planiram ni da jedem u njemu... hvala, ali neka fala... uffff... sad mi se sve smucilo
:P
|
|
| |