Vicevi - Zivotinje
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 1 | 07.02.2011 , 12:31 PM
|
Stonoga se žali drugoj stonogi:
- "Danas kao da sam ustala na lijeve noge!"
Medo,široko otvorenih očiju,sijedi budan u svojoj pećini negdje oko Nove godine i razmišlja:
- "Sigurno ne mogu zaspati zbog one duple kafe što sam je popio u oktobru!"
Negdje na moru dva lava pobjegla iz cirkusa i hodaju plažom. Jedan lav reče:
- "Ne razumijem ove ljude, špic je sezone a na plaži nema žive duše!"
Razgovaraju dvije susjede:
- "Nadam se da ćete prodati tog vašeg psa. Moja kćerka jučer nije mogla završiti sat pjevanja jer je vaš pas užasno zavijao!"
- "Oprostite gospođo, ali vaša kćerka je prva počela!"
Objašnjava otac malom sinu kako je tigar opasna i veoma snažna zver, koja jede druge životinje.
U jednom trenutku sinčić upita:
- "Tata?"
- "Da sine."
- "Ako bi tigar izašao iz kaveza jel bi te pojeo?"
- "Da."
- "Reci mi, koji bi autobus onda trebao uzeti da odem kući?" Žena došla u prodavnicu kućnih ljubimaca i tamo vidi veoma jeftinog, divnog papagaja.
- "U čemu je štos?"
- "Ah, znate, taj papagaj je živeo u javnoj kući, ko zna šta je tamo naučio."
Ženi to nije smetalo, i kupila je pticu. Čim ju je donela kući, ptica počne:
- "Nova kuća, nova Madam."
Dama se nasmeje i sačeka ćerku. Papagaj odmah počne:
- "Nova kuća, nova Madam, nova devojka."
Nastave svi da se smeju, kad eto ga i muž.
- "Nova kuća, nova Madam, nova devojka, zdravo Stevo!" Sjede dvije sove na grani
Kaže prva:
- "Huuuuuu."
Kad će druga:
- "Idi u pi*ku materinu, prepade me!" Uci majka ajkula sina ajkulu kako da pojede čoveka u moru.
- "Kad nanjušiš čoveka na 1km roni ka njemu i na oko 500m izroni da ti vidi peraje i tako kruži 15 minuta. Zatim ponovo zaroni i ne pojavljuj se 10 minuta. Onda na oko 50m ponovo izroni da ti vidi peraje o opet kruži 15 minuta. Opet zaroni i nakon 10 minuta na oko 30 metara izroni svom snagom i skoči u vazduh da vidi koliko si velik. Opet zaroni i ne pojavljuj se 15 minuta. Zatim na 10m od njega izroni da ti vidi glavu i otvorene čeljusti. Zatim zaroni i nakon 10 minuta usmeri se na njega i pojedi ga."
- "Ali mama, pa to je posao više od jednog sata, umreću gladan, a on i onako ne može da se brani, što da ga odmah ne pojedem?"
- "Pa ako ti ne smeta da ga jedeš sa govnima, možeš i odmah da ga pojedeš." Napio se zec i pao u potok. Došli medo i lisica pa mu kažu: - "Ajde zeko izađi, utopit ćeš se."
A zeko će na to:
- "Odjebite vi kopnene životinje!"
Ulazi u kafanu crnac sa ogromnim papagajem na ramenu.
- "Gde si nabavio to čudo?" upita ga konobar.
- "U Africi, ima ih na milione", odgovori papagaj. Čuvala baka sama na selu 2000 ovaca. Došla novinarka da napravi reportažu o tome pa pita baku:
- "Recite Vi nama kako uspevate da sami čuvate 2000 ovaca?"
Baka:
- "Pa ja ti to radim celog života, navikla sam ja na to."
Novinarka:
- "A koliko vam teži jedna ovca?"
Baka:
- "Crna ili bela?"
Novinarka:
- "Pa recimo bela."
Baka:
- "30kg."
Novinarka:
- "A crna?"
Baka:
- "Pa isto."
Novinarka:
- "Dobro, a koliko mleka daje jedna ovca?"
Baka:
- "Crna ili bela?"
Novinarka:
- "Pa recimo bela."
- "pa 2 litra."
- "A crna?"
- "Pa isto."
- "Dobro, a koliko vune od jedne ovce?"
- "Crne ili bele?"
- "Recimo crne."
- "3 kg."
- "A bele?"
- "Pa isto."
Prsne novinarka, vozi je baka.
Novinarka:
- "Pa dobro, koja je razlika između crnih i belih?"
Baka:
- "Pa bele su moje."
Novinarka:
- "A crne?"
Baka:
- "Pa isto."
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
|
post # 2 | 03.03.2011 , 10:15 PM
|
Skupili se petlovi da duvaju i daju malom pilencetu da proba. Posle jednog dima oni ga pitaju: Pilence, šta osećaš? Ono odgovori: Nita. Posle 5-6 dima oni ga opet pitaju: Pilence, šta sad osećaš? Ono odgovori: Nita. Daju oni njemu celo pakovanje, mnogo ga naduvaju i opet ga pitaju, a ono odgovori: Nita, nita ne osecam, ni rukice, ni nogice, nita.
Added (03 Mar 2011, 10:13 PM) --------------------------------------------- Sedi mačka na ogradi i puši neku vutru. U tom prolazi baba i kaže: Pisss, maco! Mačka samo podigne dva prsta i kaže: Peace, baba!
Added (03 Mar 2011, 10:15 PM) --------------------------------------------- Uhvatio papagaj zlatnu ribicu, a ona mu kaže: Reci, koja je želja? Koja je želja!
Kaže jedna mačka drugoj: • Danas će sigurno da me snađe neki maler. • Kako znaš? • Ma jutros mi jedan crnac prešao put. Upao lopov u neki stan i počeo da pretura po stvarima. Odjednom čuje glas: • Bog sve vidi! Bog sve vidi! Pogleda on i vidi papagaja. Papagaj ponovi: • Bog sve vidi! Bog sve vidi! Lopov se nasmeja i upita ga: • Kako se ti zoveš, glupa ptico? • Anđelko! Anđelko! A lopov će: • Baš čudno ime za papagaja. Na to će papagaj: • Bog je još čudnije ime za rotvajlera. Šetaju rak pušač i rak nepušač plažom. Kaže rak pušač raku nepušaču: • A zašto ti ne pušiš? Na to će rak nepušač: • Nisam lud, da dobijem čoveka na plućima! Uhvatio vuk zeku. Sretne ga lija pa ga pita: • Šta ćeš da radiš sa zekom? • Praviću rakiju. - odgovori vuk. • Kako to? • Pa kad oni mogu da prave pivo od jelena, mogu i ja rakiju od zeca
|
|
| |
861 poruka na forumu
| |
42
| |
212
|
|
post # 3 | 02.05.2011 , 5:05 PM
|
ahhahhahahhaahahahahhhh ![lol](http://s102.ucoz.net/sm/2/lol.gif) Added (02 Maj 2011, 3:20 Am) --------------------------------------------- Mrkli mrak u šumi. Ništa se ne vidi, ni prst pred okom. Odjednom, nalete jedan na drugog zeka i tvor. Tvor, sav preplašen, upita: • Ko si ti? Opiši se! • Krznat sam, jedem kupus i šargarepu - odgovori zeka. • Daj bre, zeko, umalo da me strefi srčka. • A ko si ti? - upita zeka. • Crn sam, kradem kokoške i smrdim! Na to će zeka: • Idi bre, cigo, u pičku materinu, isprepada me! ![biggrin](http://s102.ucoz.net/sm/2/biggrin.gif) Added (02 Maj 2011, 3:21 Am) --------------------------------------------- Sreli se Tarzan i slon! Pita slon: • Kako je, što ima? Kaže Tarzan: • E moj slone, ne mogu srati! Imam gliste! A slon će: • I ja ne mogu srati, imam anakonde! ![biggrin](http://s102.ucoz.net/sm/2/biggrin.gif) Added (02 Maj 2011, 3:25 Am) --------------------------------------------- Kupio deda vijagru pa zaboravio tablete na stolu. Upadne to u oči njegovom papagaju, pa kad to deda nije video, papagaj odleti na sto i sve ih redom pojede. Kad je deda video šta mu je papagaj uradio, uplašio se, pa reši da ga stavi nakratko u frižider da bi ga ohladio i time nekako ublažio dejstvo leka. Međutim, deda je bio i zaboravan pa se tek posle sat vremena setio da papagaja izvadi iz frižidera. Na svoje veliko iznenađenje ugleda deda svog ljubimca svog raščupanog i zadihanog. • Kako to da se nisi smrzao? - upita ga deda. • E, kad bi samo znao kako je teško raširiti noge smrznutim kokama! - odgovori mu papagaj. Added (02 Maj 2011, 5:05 PM) --------------------------------------------- Medo ide šumom na proleće, odmoran, naspavan, tek se probudio iz zimskog sna. I naleti na neke kampere koji se razbežaše kad su ga videli. On počne da kopa po njihovim stvarima i naleti na puno pakovanje Viagre. Proguta svih 40 pilula i nastavi da lunja šumom... Ide medo šumom i počne kita da mu se diže. Posle sat vremena više nije mogao da izdrži i počne da jebe sve na šta naleti. Posle dva dana ludačkog seksa, naleti na liju i kaže: • Lijo, dođi da te medo dobro izjebe... • Beži, budalo jedna! I tu medved navali: • Daj lijo, daj lijo, daj... I ona popusti. Prevrću se oni na travi, karaju se strašno, lija vrišti, medved stenje... I iskara je medo tri puta bez vađenja. Lija puši cigaru i kaže medi: • Super je bilo, ali jedino što mi se ne sviđa je što si toliko dlakav dole. Medo pogleda dole i vrisne: • U jebote, zaboravio sam skinuti zeca. ![biggrin](http://s102.ucoz.net/sm/2/biggrin.gif)
nidzaa :D
|
|
| |
|
post # 4 | 08.05.2011 , 12:59 PM
|
Beži zeka kroz šumu i viče: • Pederi! Pederi!... Vidi to meda i upozori ga: • Stani zeko, nemoj tako, nije kulturno, ne viči toliko... Na to će zeka opet: • Pederi! Pederi! A meda: • Nemoj bre zeko, vidi koliki si, a takve reči od tebe. Pa još mleko imaš na bradi, a tako vičeš... Zeka: • Nije mleko! Pederi! Pederi!
|
|
| |
|
|
2477 poruka na forumu
| |
63
| |
201
|
|
post # 7 | 14.05.2011 , 9:17 PM
|
Išla Crvenkapica šumom i srela vuka. Pita ga: - Vuče, zašto imaš tako velike oči? On joj odgovori: - Šuti mala, zar ne vidiš da serem! ![biggrin](http://s102.ucoz.net/sm/2/biggrin.gif)
![](http://www.extracafe.rs/image/userbar/6.png)
|
|
| |
|
|
post # 9 | 01.06.2011 , 2:02 AM
|
Zove pauk muvu na mobilni. Muva odgovara: - Ne čujem te, nisam u mreži.
|
|
| |
|
post # 10 | 01.06.2011 , 2:03 AM
|
Kako se razmnožavaju ježevi? - Vrlo, vrlo oprezno...
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 11 | 05.06.2011 , 12:59 PM
|
Spremio se lovac za lov i nabavio dobru pušku. Idući kroz šumu sretne medveda, izvadi pušku, upuca ga, ali medved se samo obriše, dođe do lovca i upita ga:
* Hoćeš li da te rastrgnem ili da te j***m?
Uplašeni lovac mu odgowori:
* J***i me, molim te, ne želim još da umrem!
Sutradan lovac sav besan nabavi kalašnjikov i krene u lov. Ponovo sretne medveda, upuca ga kalašnjikim, a medved se opet obriše i upita ga:
Lovac odgovori isto:
Sledećeg dana lovac sav u besu nabavi bombe i ubaci ih u pećinu u kojoj je medved spavao. Pećina se raspadne, a medved izađe iz nje živ i zdrav i upita lovca:
Lovac mu odgovori:
Na to će medved:
* Je li bre, čoveče, jesi li ti lovac ili peder?!
|
|
| |
|
|
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 14 | 05.06.2011 , 1:00 PM
|
Išla zebra šumom i nalete na prvu životinju.
* Zdravo, ja sam zebra, a ko si ti?
* Ja sam konj.
* A šta ti radiš?
* Mene moj gazda tera da vučem plug i da orem.
Nastavi zebra i naleti na drugu životinju.
* Zdravo, ja sam zebra, a ko si ti?
* Ja sam konjska muva.
* A šta ti radiš?
* Ništa, samo sletim na konja i ujedem ga.
Nastavi zebra i naleti na kravu.
* Zdravo, ja sam zebra, a ko si ti i šta radiš?
* Ja sam krava i mene pomuzu i naprave sir i ostale mlečne proizvode.
Nastavi zebra i naleti na bika:
* Zdravo, ja sam zebra, a ko si ti i šta radiš?
* Skini pidžamu pa ću da ti pokažem šta radim.
|
|
| |
|
|
|
|
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 19 | 05.06.2011 , 1:03 PM
|
Učio tata sina zeca da j... Našli oni tri zečice i kaže tata:
* Gledaj, sine, jedan, dva, tri, jesi li vidio sine?
* Ne, tata, hajde ponovo.
Tata ponovo isto uradi i broji:
* Jesi li sad video?
* Jesam, tata, sad ću ja da probam. Jedan, dva, tri, četiri, uh, izvini, tata.
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 20 | 05.06.2011 , 1:11 PM
|
Sedi zeka u šumi i nešto piše. Naiđe lisica pa ga pita:
* Šta radiš, zeko?
* Ništa, lijo, evo pišem doktorat.
* A koja ti je tema doktorata?
* Tema mi je Kako odrati lisicu.
* A pa, zeko, ne može tako. Ajmo u žbunje da ti nešto objasnim.
U žbunju se čuje cika, vriska i posle pet minuta izlazi zeka, otresa krzno i nastavlja da piše. Posle 10 minuta nailazi vuk i pita ga šta radi.
* Ništa, vuče, evo pišem doktorat.
* A koja ti je tema doktorata?
* Tema mi je Kako odrati vuka.
* A pa, zeko, ne može tako. Ajmo u žbunje da ti nešto objasnim.
U žbunju se opet čuje cika, vriska, da bi posle tri minuta izašli zagrljeni zeka i meda. Kaže meda zeki:
* Vidiš, zeko, nije bitno koja ti je tema doktorata. Bitno je ko ti je mentor.
|
|
| |
|