5 (nepisanih) zapovesti Facebooka za devojke
|
|
|
post # 1 | 04.06.2011 , 10:39 PM
|
1. Menjaj status svakih pola sata. Većina Fejsbukovljanki koriste stihove iz pesama Grand produkcije, ali ti nemoj. Budi drugačija! Ti stavljaj stihove pesama iz Gold produkcije.
2. Nikad ne odbijaj poziv za prijatelja i učlanjenje u bilo koje grupe. U grupu obožavaoca Rebeldea i Tošeta Proeskoga se sama učlani.
3. Šalji zahteve za prijatelje svemu muškom na Facebook, i jadaj se kako te muškarci opsedaju i traže da se vidite (goli preko veb kamere).
4. Aploaduj svoje slike jednom nedeljno, ako ideš u bilo kakvu školu, onda slike od tamo tebe i tvojih drugarica. Kad poziraš, pokazivanje satanskog r'n'b znaka je obavezno! Sledeće nedelje aplouduj slike tebe u tvojem domu, naprimer one kad (fora) spavaš s Tedi medvedom, ti u WC-u (obavezno pušti vodu, jer ima zlobnika koji na slici traže i najmanju grešku, u ovom slučaju govno u WC šolji). Tako svake nedelje biraj razna mesta za slikanje i albumima daj najnebuloznija imena tipa: A šhto je owo..., Krmač... pardon, Loodache, Zvvek itd.
5. Redovno menjaj svoj status o ljubavnom životu. Ne, niko za tebe neće pomisliti kako si jebena drolja i glupa kurveštija, nego da jednostavno ne možeš naći ljubav svog života, pa ih zato brzo menjaš.
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 2 | 08.07.2011 , 10:03 AM
|
Ali neke su takve, i za neke je to stvarno istina... Lično znam nekoliko...
|
|
| |
|
post # 3 | 08.07.2011 , 10:11 AM
|
Ko si ti?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 08.07.2011 , 10:22 AM
|
hahah
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 5 | 28.09.2011 , 7:13 PM
|
cp6uja, xD
|
|
| |
|
post # 6 | 30.09.2011 , 2:58 AM
|
Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa owaj prwi i cetwrti je odkacen axaxa mada zaista ima takwih lujki
|
|
| |
|
post # 7 | 30.09.2011 , 2:43 PM
|
5. Redovno menjaj svoj status o ljubavnom životu. Ne, niko za tebe neće pomisliti kako si jebena drolja i glupa kurveštija, nego da jednostavno ne možeš naći ljubav svog života, pa ih zato brzo menjaš. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- najbolji
|
|
| |
|
post # 8 | 30.09.2011 , 3:28 PM
|
hahahhahahahaha ,e ima svega
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 9 | 01.10.2011 , 12:35 PM
|
Quote (Dejan) 2. Nikad ne odbijaj poziv za prijatelja i učlanjenje u bilo koje grupe. U grupu obožavaoca Rebeldea i Tošeta Proeskoga se sama učlani. ovo je naj
|
|
| |
|
post # 10 | 01.10.2011 , 8:59 PM
|
Quote (Dejan) 1. Menjaj status svakih pola sata. Većina Fejsbukovljanki koriste stihove iz pesama Grand produkcije, ali ti nemoj. Budi drugačija! Ti stavljaj stihove pesama iz Gold produkcije.
ahahahahahahahahahahahahaha
|
|
| |
|
post # 11 | 04.10.2011 , 9:39 PM
|
xixixixixxiixxi buhahahahaahhahah
|
|
| |
|
post # 12 | 05.10.2011 , 7:02 PM
|
hahahhaha... dobar sii
|
|
| |
|
post # 13 | 05.10.2011 , 11:29 PM
|
Hahha ja sam prije stvarno bio budala svasta stavljo na ovaj forum
|
|
| |
|
565 poruka na forumu
| |
57
| |
210
|
|
post # 15 | 12.10.2011 , 1:55 PM
|
Quote (Dejan) 4. Aploaduj svoje slike jednom nedeljno, ako ideš u bilo kakvu školu, onda slike od tamo tebe i tvojih drugarica. Kad poziraš, pokazivanje satanskog r'n'b znaka je obavezno! Sledeće nedelje aplouduj slike tebe u tvojem domu, naprimer one kad (fora) spavaš s Tedi medvedom, ti u WC-u (obavezno pušti vodu, jer ima zlobnika koji na slici traže i najmanju grešku, u ovom slučaju govno u WC šolji). Tako svake nedelje biraj razna mesta za slikanje i albumima daj najnebuloznija imena tipa: A šhto je owo..., Krmač... pardon, Loodache, Zvvek itd.
hehehehehehhe......
NEVER GIVE UP! Frajer Nastavlja Udarati I Nakon Što Doživi Nokaut
|
|
| |