Ranu izjutra pevaj svojim prijateljima neku jako iritirajucu pesmu tipa - Mojne mojne mojne da ... koja ce im zatim ostati celi dan u glavi ... Iznenadi stare prijatelje posetom u tri izjutra radi diskusije o ''dobrim starim vremenima''! Napisi kraj romana na prvoj stranici istog! Nauci Morzeovu azbuku i sa prijateljima na ulici komuniciraj iskljucivo sa : Bip ! Biiiiiiiiiiiiip ! Bip! Bip! Trubi i masi nepoznatim ljudima. Menjaj kanal uvek Pet minuta pre kraja necega! Pocinji svaku svoju recenicu sa U-la-la! KUCAJ SAMO SA UKLJUCENIM CAPS-LOCK-OM! Ne koristi nikakve znake interpunkcije Ponavljaj sve sto neko kaze kao ''pitanje''! Ponavljaj naredno puno puta : Jesi li cuo to? Sta? E, sad nista! Plati cvoju pljeskavicu novcicima od po 50 para! Ostavljaj napojinicu u denarima. Stani iznad nekoga i mumlaj dok on cita. Pevaj 99 ljutih gusara od pocetka do kraja. Dva puta! Pitaj ljude kog su pola. Odgovaraj ljudima na sve sa : To ti mislis! Lazi obicne stvari, kao na primer koji je dan. Ne raskicavaj jelku do setembra! Promeni svoje prezime u Aaaaaaa kako bi bio prvi u imeniku! Tvrdi kako je to plemicko prezime poreklom iz Rumunije i insistiraj od ljudi da posebno izgovaraju svako A! Zvaci olovke koje si pozajmio. Pitaj ljude mozes li da KORESPONUJES sa njima! Slusaj ploce od 33grm na 45 grm i tvrdi kako je to neophodno zbog tvojih ubrzanih misaonih procesa!
Misao dana:
Od kad sam procitao da je alkohol stetan, vise necitam!
Rekao je: Impi
Poruku je menjao/la impi - Subota, 10.09.2011, 7:54 PM