Vicevi - Politika
|
|
565 poruka na forumu
| |
57
| |
210
|
|
| |
|
post # 2 | 18.10.2011 , 11:18 AM
|
ide ministar i njegov menadzer u posetu vrticu,a ono u vrticu hladno,nema grejanje,deca kukaju,nemaju dovoljno kreveta,deca sugava,imaju vaske....kaze ministar menadzeru:: -investiraj ovde 2000 evra da ovo sve poprave.... odlaze u posetu skoli,a tamo prozori razbijeni,klupe i stolice polomljene,nema krede,nema kosevi,golovi,neokreceno....kaze ministar menadzeru: -investiraj ovde 6000 evra da sve ovo poprave... odlaze u posetu zatvora,a tamo suga, virusi, bakterije, buve, opsti smrdljak, hrana nikakva....kaze ministar menadzeru: -investiraj ovde 100000 evra! menadzer: uz duzno postovanje gospodine ministre, ali kako vrticu 2000 evra,skoli 6000 evra a u zatvor investirate 100000 evra? a tek ce ministar: pa sta ti mislis gde cemo mi posle izbora?
|
|
| |
|
post # 3 | 18.10.2011 , 4:54 PM
|
Koja je Dinkićeva omiljena seks poza? 69+PDV
Takmičili se Obama, Putin i Tadić ko ima najvernijeg vojnika. Obama: -Sada ćete videti šta je marinac SAD-a. Džone! -Da, ser. -Idi ti lepo skoči sa one kule tamo za svoju državu i za nezavisnost. -Ali ser, imam ženu, decu, familiju... -Bruko jedna, obrukao si i sebe, i mene i Ameriku! Putin: -Sada ćete videti šta je prava ruska beretka. Vladimire! -Da, gospodine! -Idi ti lepo skoči sa one kule tamo, za našu Rusiju. -Ali gospodine, imam ženu, decu, familiju... -Bruko jedna,obrukao si i sebe i mene i našu zemlju. Tadić: -Sada ćete da vidite šta se zove vojnik.Živorade, dolazi ovamo! -Vidiš li onu kulu tamo? -Vidim. -E nemoj slučajno da skočiš sa nje. -Je li? E ti ćeš da mi kažeš!
|
|
| |
|
post # 4 | 26.10.2011 , 3:23 AM
|
Quote (Marija_Nikola) -Sada ćete da vidite šta se zove vojnik.Živorade, dolazi ovamo! -Vidiš li onu kulu tamo? -Vidim. -E nemoj slučajno da skočiš sa nje. -Je li? E ti ćeš da mi kažeš! je li ti ce mi kazes! xDDDDDDDDDDDDDD
|
|
| |
|
post # 5 | 28.10.2011 , 1:56 PM
|
Šta bi dobili da operemo političare? Načistu vodu i čiste kriminalce.
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 6 | 31.10.2011 , 9:57 PM
|
Quote (cyber1995) je li ti ce mi kazes! xDDDDDDDDDDDDDD Ne razumeš vic? Ako je to u pitanju, onda ne znam šta da ti kažem!
|
|
| |
|
|
post # 8 | 08.11.2011 , 2:51 PM
|
Quote (larisa) super...hahahahaha Meni se najviše svideo!
|
|
| |
|
post # 9 | 18.11.2011 , 7:44 PM
|
Što bi dobili da operemo političare? Načistu vodu i čiste kriminalce.
|
|
| |
422 poruka na forumu
| |
15
| |
125
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
|
post # 12 | 09.02.2012 , 10:36 AM
|
Zašto nema seksa među državnim službenicima? - Zato što su svi rodbina!
|
|
| |