Plavusino pismo sinu
|
|
|
post # 1 | 24.10.2011 , 4:14 PM
|
Dragi sine, Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas. Pre neki dan je tvoj otac procitao u novinama da se po statistikama vecina saobracajnih nezgoda desava 1 km udaljeno od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je prelepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Juce sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo... Ovde vreme i nije tako lose. Prosle nedelje samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sledeci put 4. U vezi one jakne koju si zeleo, tvoj ujak Rade mi je rekao ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep. Napokon smo sahranili tvoga dedu: pronasli smo njegovo telo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio dok smo se igrali zmurke. Pre nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno. Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi...zaposlili su ga na gradskom groblju...odrzava travnjak. Tvoja sestra Marija, znas ona koja se udala za svog muza..napokon je rodila! Ne znamo jos pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak...ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni...Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama". Tvoj rodak Nikola se ozenio..po celi dan se moli pred zenom, jer je devica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga ujaka Milosa, onoga koji je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Marku... on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa!!!!! Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovde pre nas zivela, uzela je kucni broj sa zida i ponela ga sa sobom. Ako vidis Miru pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj joj nista govoriti. Mama koja te voli, Andrea PS : Htela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila koverat!
|
|
| |
|
post # 2 | 24.10.2011 , 6:19 PM
|
Axaxaxaxaxaxaxaxaxa suze su mi krenule od smeha axaxaxaxa. P.S Htela sam da ti posaljem nesto para ali sam vec zatvorila koverat
|
|
| |
258 poruka na forumu
| |
28
| |
306
|
|
post # 3 | 24.10.2011 , 6:57 PM
|
Aaahahahahahahahahahahahahahaa!!! Jooooj, nisam se nasmejao ovako ne pamtim.
А ЈА ЖЕЛИМ САМО ЈЕДНО. ДА ЗВЕЗДА БУДЕ ШАМПИОН!
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 5 | 24.10.2011 , 9:44 PM
|
Quote (Radovan_RSK) Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi...zaposlili su ga na gradskom groblju...odrzava travnjak.
hahaha ovo najjace...
|
|
| |
|
post # 6 | 26.10.2011 , 1:51 AM
|
Quote (Radovan_RSK) PS : Htela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila koverat! hahahahah znaci upisao sam se xDDDD
|
|
| |
|
post # 7 | 26.10.2011 , 2:37 PM
|
haha a stvarno je odlicno...evo jedan u video zapisu:
Hahahaha...
|
|
| |
|
post # 8 | 27.10.2011 , 11:08 AM
|
Radovan_RSK, hahha coll je i ovaj video i gore sto pise presmijesno je
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
post # 10 | 05.11.2011 , 9:47 PM
|
hahahahhaha
|
|
| |
|
post # 11 | 10.11.2011 , 7:34 PM
|
lukacar95bre, veljko121, bez spama
Radovan_RSK, REP+ za ovo
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
422 poruka na forumu
| |
15
| |
125
|
|
post # 12 | 20.11.2011 , 10:07 PM
|
ahahahahahahaa
|
|
| |
|
post # 13 | 22.11.2011 , 3:51 AM
|
|
|
| |
|
post # 14 | 09.04.2012 , 3:23 AM
|
Jbt-ti koji humor aaa Plavuse i posle pametne ko pocepan tiganj
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
|
post # 16 | 09.04.2012 , 3:44 PM
|
Znam ovo. Nekada bilo smiješno.
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
14
| |
254
|
|
post # 17 | 11.04.2012 , 10:14 PM
|
hahaha extra
|
|
| |
8 poruka na forumu
| |
12
| |
125
|
|
post # 18 | 31.07.2012 , 4:20 AM
|
hahahhhha najace ovo na kraju '' Htela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila koverat! ''
Svemu jednom dodje kraj nista vjecno ne traje ^_^
|
|
| |
|
|
post # 20 | 31.07.2012 , 5:12 AM
|
Nista novo o plavusama
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |