Vicevi - Zlatna ribica
|
|
|
post # 1 | 24.01.2012 , 7:07 PM
|
ovdje pišite viceve o zlatnoj ribici.
Perica upeca zlatnu ribicu i ona progovori: -Pusti me, ipunicu ti jednu zelju. -Samo jednu? -Da samo jednu. -Zelim da uhvatim zlatnu ribicu koja ispunjava tri zelje.
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
|
post # 3 | 25.01.2012 , 11:07 PM
|
Uhvatio student zlatnu ribicu i ona mu kaže: -Pusti me molim te, ispuniću ti jednu želju. -Začuđeni student je upita: -Kako jednu, zar nije tri? -Ribica: Eeee, sad po Bolonji!
|
|
| |
|
post # 4 | 28.01.2012 , 8:22 PM
|
Peca Suljo ribu, i upeca zlatnu ajkulu! Kaze mu ona: -Pusti me i ispunit cu ti jednu zelju! Kaze Suljo: -Zelim da mi je kurac do zemlje! A ajkula skoci i odgrize mu noge!
|
|
| |
|
post # 5 | 28.01.2012 , 8:28 PM
|
Uhvatio Bil Gejc zlatnu ribicu, i kaze mu ona: "Pusti me Bile brate, ispunicu ti 3 zelje" Kaze Njoj Bil: "Ne ne ne, ti reci 3 zelje koje ces da ti ispunim".
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 6 | 30.01.2012 , 6:57 PM
|
Upeca ludak zlatnu ribicu. Ribica kaze -:\"Posto si ti ludak ispunicu ti jednu zelju.\" A on ce na to: -\"CRKNI.\"
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
|
post # 8 | 09.02.2012 , 10:37 AM
|
Uhvatio narkoman zlatnu ribicu, a ona mu kaze: - \"Pusti me ispuniti cu ti 3 zelje, pa izaberi koje ces.\" narkoman: - \"Prebaci Ruse u Kinu.\" Ribica: - \"Dobro.\" narkoman: - \"Sad prebaci Kineze u Rusiju.\" Ribica: - \"Dobro.\" narkoman: - \"A sad ih sve vrati na svoje mjesto.\" Ribica: - \"Pa sto si htjeo da ih sve prebacijem, a sad hoces da ih vratim?\" narkoman: - \"Ma bitno je samo da se nesto desava.\"
|
|
| |
|
post # 9 | 05.09.2013 , 5:44 PM
|
Umesto ovog: Quote (Tomato) Ribica: - Pa sto si htjeo da ih sve prebacujem, a sad hoces da ih vratim? Narkoman: - Ma bitno je samo da se nesto desava." Ide: Ribica: Treća zelja ispunjena. I koja je fora ovde? Narkoman: Ništa, LUDILO BRATEEEEE!
Smešnije je i više dočarava narkomaniju hah.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 10 | 05.09.2013 , 6:09 PM
|
Upeca Zemunac zlatnu ribicu. I ribica mu kaže da će da mu ispuni jednu želju ako je pusti. Zemunac: Dobro hoću neka dobra kola! Ribica: 'Oćes na odloženo placanje ili na lizing? Zemunac: 'Oćes ti na mast ili na ulje?
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 11 | 11.09.2013 , 7:52 PM
|
|
|
| |