Horoskopski znaci u liftu
|
|
|
post # 1 | 13.03.2012 , 8:49 PM
|
Smejala sam se k'o luda pola sata. Naravno sebe sam odmah prepoznala! A i neke druge osobe meni bliže. Pa da se malo nasmejemo. Mislim da ćete i vi sebe prepoznati pa da malo komentarišemo.
Svi horoskopski znaci su u liftu jednog velikog hotela. Medjutim, lift se zaustavlja izmedju dva sprata. Evo kako su reagovali.
RAK: - Sta mu bi? BLIZANCI: - Opa, zaglavljeni smo! LAV: - Ma hajde, komsija, sta to pricate! Slucajno je stao. DEVICA: - Jaoj, gde bas sada! OVAN: - Da vidimo sta je (pritiska dugmice). SKORPIJA: - Hej, komsija, nemojte tako jako! OVAN: - Ma nemojte! Mislite da je bolje da sedimo i cekamo? VAGA: - Komsija, smirite se! Nije vreme za svadju! DEVICA: - A to sto smo zaglavljeni - nikom nista. Znate li koji posao mene ceka? JARAC: - Svi imamo neke obaveze, ali umesto sto stvaramo paniku, hajde da uradimo ono sto treba! VODOLIJA: - Tako je. Mora da postoji dezurni majstor. Komsija, pritisnite crveno dugme, molim. BLIZANCI: - Naravno. Ne reaguje. Opa, bice veselo! RIBE: - Vidi ti njega! Njemu je cak i zabavno! STRELAC: - Sto da ne? Necemo valjda da kukamo?
LAV: - Slusajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat? VODOLIJA: - Taj sam, ali jos ne mogu da vidim sta je najbolje uraditi. BIK: - Ne bih da se salim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje. OVAN: - Ma nemojte! Mislite da cu celu noc sedeti ovde? Ako nece milom, onda ce silom (pocinje da sutira vrata). VAGA: - Komsija, smirite se! To ne smete da radite, to je opasno! SKORPIJA: - Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska u glavi. OVAN: - Slusaj ti, bitango jedna! Ako zelis da razgovaras sa mnom, treba da se ponasas kao prema pametnijem od sebe. SKORPIJA: - S tobom mogu da popricam i na jedan poseban nacin, a ako zelis, mozemo i ovde u liftu.
LAV: - Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponasanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i zelim da me dobro saslusate. Prvo, smirite se! RAK: - Kako da se smirimo? Evo, vec pola sata stojimo ovde bespomocni. DEVICA: - Tako je! Uopste nismo svesni toga sta sve moze da nam se desi. SKORPIJA: - Vi radite sta hocete, ali ja vise ne mogu da izdrzim. Moram da zapalim cigaretu. RAK: - Jaoj, nemojte samo to! Ugusicemo se covece! DEVICA: - Potrazite otvor za ventilaciju, ovde vise ne moze da se dise!
OVAN: - Ma dajte da probam jos jednom! SVI SEM STRELCA: - Ne! STRELAC: - Slazem se sa komsijom Ovnom. Ako sutiranjem odvalimo vrata lifta, mozemo da se spustimo sprat nize i da izadjemo iz lifta. JARAC: - Nemojte, komsija! To ne dolazi u obzir. RIBE: - Tako je! Ko zna sta bi sve moglo da nam se desi dok se spustamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta. VAGA: - Komsija, sta vi mislite o ovome? BIK: - Mene pitate? VAGA: - Da. Vidim da stojite mrtvi hladni. BIK: - Mene nista ne pitajte. Sada je vreme rucku (vadi sendvic). Kad se najedem, onda cu da razmiljam o liftu. LAV: - Nemoguce! Bas sada ste gladni? BIK: - Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmisljam o teskim stvarima.
BLIZANCI: - Sto se brinete? Imam karte za igranje, pa mozemo da odigramo partiju. Da delim? RAK: - Vi niste normalni! JARAC: - Komsija, posto ste sredili sendvic, a rekoste da imate resenje, da cujem. BIK: - Resenje je jednostavno, cekacemo dok ne stigne struja. (Lift pocinje da se trese.) RAK, DEVICA I RIBE: - Jaoj, sta je ovo? BLIZANCI I STRELAC: - Pocinje prava zabava! VODOLIJA: - Nasim mukama je dosao kraj - stigla je struja. STRELAC: - Sada cemo da izadjemo iz lifta i idemo kod mene na kafu. Ovo mora da se proslavi.
|
|
| |
|
post # 2 | 13.03.2012 , 8:58 PM
|
ne mogu da verujem ...prepoznao sam neke osobe...a i za mene je skoro sve tacno samo je jedna rec pogresna ... ali tekst je ekstraktican
|
|
| |
|
post # 3 | 13.03.2012 , 9:21 PM
|
Quote (vuk-samotnjak) ne mogu da verujem ...prepoznao sam neke osobe...a i za mene je skoro sve tacno I ja isto.
Quote (Marija_Nikola) DEVICA: - Jaoj, gde bas sada!
Quote (Marija_Nikola) DEVICA: - A to sto smo zaglavljeni - nikom nista. Znate li koji posao mene ceka?
|
|
| |
|
post # 4 | 13.03.2012 , 9:24 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Sada cemo da izadjemo iz lifta i idemo kod mene na kafu. kafu bih zamenio za nesto zestoko
|
|
| |
|
post # 5 | 13.03.2012 , 9:40 PM
|
Quote (Marija_Nikola) BIK: - Ne bih da se salim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje. Quote (Marija_Nikola) BIK: - Mene pitate? Quote (Marija_Nikola) BIK: - Mene nista ne pitajte. Sada je vreme rucku (vadi sendvic). Kad se najedem, onda cu da razmiljam o liftu. Quote (Marija_Nikola) BIK: - Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmisljam o teskim stvarima. Quote (Marija_Nikola) BIK: - Resenje je jednostavno, cekacemo dok ne stigne struja. A to nije tacno... Barem me vi znate.. xD
Ko si ti?
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 6 | 13.03.2012 , 11:48 PM
|
xD Vesela druzina njjaci je onaj sa cigarom samo sto rak to nikada nebi rekao pridruzio bi mi se xD
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 7 | 13.03.2012 , 11:55 PM
|
Quote (Marija_Nikola) BIK: - Ne bih da se salim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje.
Quote (Marija_Nikola) BIK: - Mene pitate?
Quote (Marija_Nikola) BIK: - Mene nista ne pitajte. Sada je vreme rucku (vadi sendvic). Kad se najedem, onda cu da razmiljam o liftu.
Quote (Marija_Nikola) BIK: - Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmisljam o teskim stvarima.
Quote (Marija_Nikola) BIK: - Resenje je jednostavno, cekacemo dok ne stigne struja. (Lift pocinje da se trese.)
To tako lici na mene! Ahahahahaha! I naravno, Bik je uvek u pravu!
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 8 | 14.03.2012 , 0:59 AM
|
xaxaxaaxa bas je tako ja sam se prepoznao a i ostale
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
|
post # 10 | 17.03.2012 , 10:55 PM
|
Marija_Nikola, gdje si ovo našla
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 11 | 18.03.2012 , 1:13 PM
|
Tomato, Ne smem da ti kažem! Jesi se prepoznao ili nisi?
|
|
| |
|
|
post # 13 | 09.04.2012 , 4:18 PM
|
Quote Potrazite otvor za ventilaciju, ovde vise ne moze da se dise!
Prepoznao se
|
|
| |
|
|
post # 15 | 09.04.2012 , 6:31 PM
|
Quote ja bi wec nasla neku zanimaciju... axxa pretpostavljam koja
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 16 | 09.04.2012 , 7:22 PM
|
JA ██████ 100%
|
|
| |
|
post # 17 | 11.04.2012 , 4:31 PM
|
Quote ex... nije ti ni na kraj pameti... Pretpostavljam sta RiBe WoLe
|
|
| |
66 poruka na forumu
| |
16
| |
79
|
|
post # 18 | 13.04.2012 , 12:56 PM
|
Quote (Marija_Nikola) VAGA: - Komsija, smirite se! Nije vreme za svadju! Quote (Marija_Nikola) VAGA: - Komsija, smirite se! To ne smete da radite, to je opasno! Quote (Marija_Nikola) VAGA: - Komsija, sta vi mislite o ovome? Quote (Marija_Nikola) VAGA: - Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
Vaga je definitivno pogođena u centar, odmah sam se prepoznala.
Ovan takođe, sve koje poznajem bi upravo tako reagovai.
|
|
| |
204 poruka na forumu
| |
5
| |
86
|
|
post # 19 | 18.06.2012 , 5:21 PM
|