Novi vicevi
|
|
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 1 | 03.01.2011 , 7:52 PM
|
Facebook Hoces da se udas za mene? Hocu,ajd posalji zahtev. Added (03 Jan 2011, 7:51 PM) --------------------------------------------- Punica Mujo ispraca svoju punicu na aerodrom. i kad avion poleti,Mujo ce:"Boze uzmi je,sad ti je najbliza" Added (03 Jan 2011, 7:52 PM) --------------------------------------------- Stonoga Stonoga se zali drugoj stonogi: "Danas kao da sam ustala na leve noge!"
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 30.01.2011 , 1:33 PM
|
RaZoR, a jevrej njemu kaze reci ti osam hitler kaze osam a jevrej jebo sam ti mamu nije znala kosam
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
|
post # 6 | 08.02.2011 , 10:17 PM
|
Quote (petar93nis) Hahahaha..lol
|
|
| |
416 poruka na forumu
| |
30
| |
155
|
|
post # 7 | 17.02.2011 , 7:57 PM
|
Dobri su ti ovi jasambudala
Beata vita perfecta sapientia efficitur. petar@extracafe.rs
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 12 | 13.08.2011 , 11:43 PM
|
Nazvao doktor pacijenta: -Halo? -Halo? Izvolite! -Uh, dobro je, uspio sam vas dobiti. Imam za vas jednu losu i jednu jako losu vijest. -Pa hajde onda prvo losu. -Nazalost, ostao vam je jos samo jedan dan zivota. Pacijent sav zaprepasten rece: -Oh, pa sta moze biti gore od toga? Doktor mu odgovori: -Pa od jucer vas zovem, ali vas nisam mogao dobiti.
michellediesel
|
|
| |
|
post # 13 | 14.08.2011 , 12:34 PM
|
Vozi tip BMW-a autoputem. Od pozadi mu se priblizava Yugo i svira mu i blica da se skloni. Lik u BMW-u se nervira, nagazi na gas da ga otkaci, a Yugo mu opet za petama i blica da se skloni. Lik u BMW-u opet udari po gasu, ne moze brze... ali ga Yugic ponovo sustigne. Posto BMW nije hteo da ga propusti, vozac Yuga krece da ga obilazi sa desne strane. Idu oni tako paralelno jedan pored drugog... Lik u BMW-u ne moze vise da izdrzi, otvori prozor i pita vozaca Yuga: "Kakav ti je to Yugo, majke ti?". Vozac Yuga mu odgovara mrtav 'ladan: " firmin! "
Razgovarali Srbin, Amerikanac i Nijemac o automobilima. Amerikanac kaže: - Vozim ti ja Cadillac, udarim u banderu, i 10 plaća ode u pičku materinu. Zatim Nijemac kaže: - Vozim ti ja Opel, udarim u banderu, i 15 plaća ode u pičku materinu. Srbin će: - Vozim ti ja Juga, udarim u banderu, i 110 plaća ode u pičku materinu. Na to će njemu ova dvojica: - Tko ti je kriv kad voziš tako dobar auto.
|
|
| |
|
post # 14 | 15.08.2011 , 5:07 AM
|
sta je to dugo 18cm i svaku zenu cini srecnom--------------------nowcanica od 500km
vax
|
|
| |
|
post # 15 | 27.09.2011 , 8:59 PM
|
sta je to malo belo i sedi u uglu WC solja
|
|
| |
|
post # 16 | 12.10.2011 , 6:32 PM
|
Ulece decko u apoteku i vice daj 3 vijagre Prodavacica:dosta ti je jedna Decko:tri dve strasne mi ribe dolaze veceras Prodavacica:mu da 3 vijagre Sutra ulece decko u apoteku i govori daj mi brzo neku kremu Prodavacica:stace ti krema decko:pa one dve devojke od sinoc nisu dosle
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
post # 17 | 15.10.2011 , 2:38 PM
|
Mali Perica kaže tati: • Tata, ja bih da naučim da igram tenis kao Novak Đoković! A otac mu odgovara: • I Nadal bi, sine....!
|
|
| |
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |