Paljenje vatre pomoću leda
|
|
|
post # 1 | 06.09.2011 , 11:04 AM
|
Jeste li znali da vatru mozete zapaliti pomocu leda
Poruku je menjao/la igortehno - Utorak, 06.09.2011, 11:05 AM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
52
| |
133
|
|
post # 2 | 06.09.2011 , 7:57 PM
|
ne ... interesantno !
One love, one heart.
|
|
| |
|
post # 3 | 06.09.2011 , 10:58 PM
|
Naravno. Najbolje da to prvo isprobate na sunđeru. Topi se ko sir!
|
|
| |
|
post # 4 | 06.09.2011 , 11:04 PM
|
E sad..ako si na pustom ostrvu..odakle ti led ?? Ja sam za onaj pricip sa drvetom...ovo je interesantno ali ne i korisno..
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 5 | 06.09.2011 , 11:19 PM
|
Quote (Mortal) E sad..ako si na pustom ostrvu..odakle ti led ?? Ja sam za onaj pricip sa drvetom...ovo je interesantno ali ne i korisno..
E sad... ako si na antartiku.. odakle ti drvo ?? Ja sam za onaj princip sa ledom...
Poruku je menjao/la igortehno - Utorak, 06.09.2011, 11:21 PM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 6 | 06.09.2011 , 11:23 PM
|
Quote (igortehno) E sad... ako si kojim slucajem na antartiku.. odakle ti drvo Pa brate koje su sanse da ostanes sam na Antartiku ? A iako se desi, moze se desiti samo meni, jer me bije veliki maler...Zaledice mi se mu*a pre nego sto okrenem glavu, tako da tamo vatra ne pomaze
Poruku je menjao/la Mortal - Utorak, 06.09.2011, 11:23 PM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 7 | 06.09.2011 , 11:28 PM
|
Quote (Mortal) Pa brate koje su sanse da ostanes sam na Antartiku ? A iako se desi, moze se desiti samo meni, jer me bije veliki maler...Zaledice mi se mu*a pre nego sto okrenem glavu, tako da tamo vatra ne pomaze Iste su sanse kao da ostanes sam na pustom ostrvu
|
|
| |
|
post # 8 | 18.09.2011 , 9:33 PM
|
brate,neverujem heheh
|
|
| |
|
post # 9 | 03.10.2011 , 2:51 PM
|
Nisam znala za ovo. A i da ostanem sama na nekom ledenom mestu, ovo bi mi zadnje palo na pamet. Uvek zaboravim šta sam videla ili pročitala kad mi zatreba.
|
|
| |