"Najbolji mađioničarski trik" sa pogrešnom završnicom
|
|
|
post # 1 | 09.09.2011 , 11:30 PM
|
Nadam se da je sve u redu sa klincem...
|
|
| |
|
post # 2 | 09.09.2011 , 11:33 PM
|
Quote (Tanja91) Nadam se da je sve u redu sa klincem... I ja se nadam Bas sam se uplasila
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 3 | 09.09.2011 , 11:33 PM
|
Ahahahhah... :lol: Carine...
Ko si ti?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 10.09.2011 , 0:31 AM
|
samo da znate da ovo moze biti fake nigdje veze kako su klimavi ovi ormari ! !
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
post # 6 | 12.09.2011 , 1:15 PM
|
Quote (McCarttey) Gdje fake bolan kako klinac udari tijelom u oramar malo pade .. a zasto bi onda onaj drugi klinac bjezo ??
Ne da je Fake, i to veliki (al je dobro uradjeno) i lijepo se vidi kako klinac skuplja ruke prije pada (standardno rade i kaskaderi u takvim scenama zbog manjih sansi za povredom...) Ili je cak montaza u Adobe After Effects kao u videu ispod... znam da nije slican video (al sam nacin snimanja je isti kao i ovaj iznad)
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
post # 8 | 12.09.2011 , 3:58 PM
|
igortehno, McCarttey, kako ste me sad uplasili i to znam da ce nesto da iskoci i opet se uplasim
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
post # 10 | 12.09.2011 , 6:04 PM
|
Quote (McCarttey) Pogledaj ti ovo moj brate sta mislis o ovo me jel fake !
Naravno da je fake... imas tu opciju u After efects i djete moze da je odradi... Pogledaj:
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
52
| |
133
|
|
post # 11 | 12.09.2011 , 6:14 PM
|
i ja se nadam da je dobro ..!
One love, one heart.
|
|
| |
|
post # 12 | 12.09.2011 , 9:25 PM
|
Quote (McCarttey) Izvini ako sam te uplasio ma nisi, ja se salim, dobro, jesam se malo uplasila al` to je normalno
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
post # 14 | 12.09.2011 , 9:39 PM
|
xaxaxaxaxax ma nije mu nista ... nije ovo neka tezina .....xaxaxaxaxa salio sam se ako vam je za utjehu...
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
post # 16 | 13.09.2011 , 0:02 AM
|
Prevod s jednog njemackog sajta: Video s dvojicom dečaka koji izvode nazigled jednostavan trik sa stolnjakom postao je veliki hit zahvaljujući neočekivanom obrtu na kraju videa.
Iako pažljivom oku većine ljudi nije promaklo kako se radi o još jednoj iluziji, veliki broj gledalaca ipak je naseo na foru što prikazuju i komentari na Jutjubu. Mi ćemo samo dodati da na veb stranici čiji se link pojavljuje u videu piše: „verujete li svemu što vidite na internetu...
|
|
| |
|
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
|
post # 20 | 15.09.2011 , 12:08 PM
|
Quote (McCarttey) sve je na netu fake tako da razsjasnimo i ti si na netu. Onda si i ti fake __________
klinci su zanimljivi kako god, za ovu djevojku mislim da nije fake
|
|
| |