Dodir Smrti
|
|
|
post # 1 | 15.11.2011 , 7:05 PM
|
Kyusho ili Dodir Smrti je najopasnija borbena vestina Sta je Kyusho ? To je borbena vestina u kojoj se koristi iskljucivo tehnika akupunkture , Sto znaci da udarac upuceje se iskljucivo na odredjenim tackama tela i to bez ikakve jacine udarca, sto znaci da od slabog udarca ali na tacno odredjenom mestu srusiti coveka preko 120 kg . Zasto dodir smrti ? Zato sto se sa slabim udarcem ubija covek a da on nije toga ni svestan i to se radi da bi postao majstor Kyusho, ali isto tako mora se znati da tog sto si ubio moras da i vratis u zivot i to se mora uraditi istog sekunda. Zbog toga je Kyusho najopasnija vestina na svetu.
Nikako to ne pokusavajte, to mogu samo pravi majstori Kyusho.Added (15 Nov 2011, 6:05 PM) --------------------------------------------- VIDEO 2
|
|
| |
|
post # 2 | 15.11.2011 , 7:06 PM
|
After this... Moram nauciti ovo..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 15.11.2011 , 7:24 PM
|
wow mocno... auu onda smo gotovi ako to naucis... brisi video.. xD
|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 18.11.2011 , 9:10 PM
|
Axaxa, pa wi hocete da se poubijamo po extra cafeu
|
|
| |
|
|
post # 8 | 18.11.2011 , 11:57 PM
|
@Borca axaxa, da, da. . . sto li onda ti fini ljudi otwaraju owakwe teme axaxa a znam cekaj, da bi ExtraCafedonci mogli da koriste owu westinu u samo-odbrani korisno nema sta
|
|
| |
|
post # 9 | 19.11.2011 , 0:17 AM
|
u bre ovo je kao neka kineska vestina
|
|
| |
|
|
post # 11 | 20.11.2011 , 8:18 AM
|
Mocno,nema sta...
|
|
| |
|
post # 12 | 20.11.2011 , 3:09 PM
|
Quote (MolderFBI) axaxa, da, da. . . sto li onda ti fini ljudi otwaraju owakwe teme axaxa a znam cekaj, da bi ExtraCafedonci mogli da koriste owu westinu u samo-odbrani korisno nema sta Eeeee sada ga pretera OK kazi ti meni zasto gledas horore , jel da bi nekog malo priklao NARAVNO DA NE Knjigu citas da bi nesto naucio , novine citas da bi saznao novost itd itd . Ovaj video pokazuje da ima u svetu nesto novo sto mnogi ljudi nisu ni culi a kamo li videli . Added (20 Nov 2011, 2:01 PM) ---------------------------------------------
Quote (_Sweeper_) u bre ovo je kao neka kineska vestina NIJE Kyusho je Japanska vestina , Kyusho nije borilacki sport nego vestina, ima velike razlike. Čovek nije svestan koliko telo može biti slabo, kao i da jedan na oko lagan udarac može izazvati ogromnu štetu ili imati smrtni ishod. Kyusho predstavlja umetnost za sebe. Da bi se veština efikasno upotrebila potrebno je imati veliki spektar znanja, od anatomije i fiziologije, pa do poznavanja principa Igaku medicine i načina na koji osetljive energije kruže telom Pored poznavanja precizne lokacije tačaka, potrebno je znati ugao pod kojim će udarac biti najefikasniji, vreme kada je vitalna tačka najosetljivija, a treba uzeti u obzir i spoljašnju temperaturu pri doziranju udarca. Direktan udarac u neku tačku mogao je izazvati bol, ali i ostati bez efekta. Pod uglom od 35 stepeni, na primer, na isto mesto uzrokovao je nesvesticu ili smrt. Kyusho tačke nikada ne treba vežbati na partneru. Koja će se tačka upotrebiti u situaciji realne samoodbrane svakako najviše zavisi od stepena opasnosti u kojoj će se karateka naći. U realnoj situaciji, etika vežbaču nalaže izvođenje udaraca u one tačke, koje će izazvati samo onesposobljavanje napadača za dalji napad. U slučaju da vas neko napadne, uvek treba pokušati eliminisati protivnika nekom blažom Kyusho tehnikom, koja ima za cilj da izazove jak bol. Tek ukoliko to ne demorališe protivnika da odustane od daljeg napada ili ukoliko se nađete u većoj opasnosti, opravdana je upotreba tačaka koje izazivaju paralizu ili nesvesticu. O Kyusho mogu da ti pricam 2 dana i noci .Added (20 Nov 2011, 2:09 PM) --------------------------------------------- VIDEO 3
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 13 | 20.11.2011 , 3:10 PM
|
Quote (BORCA1) NIJE Kyusho je Japanska vestina , Kyusho nije borilacki sport nego vestina, ima velike razlike. Čovek nije svestan koliko telo može biti slabo, kao i da jedan na oko lagan udarac može izazvati ogromnu štetu ili imati smrtni ishod. Kyusho predstavlja umetnost za sebe. Da bi se veština efikasno upotrebila potrebno je imati veliki spektar znanja, od anatomije i fiziologije, pa do poznavanja principa Igaku medicine i načina na koji osetljive energije kruže telom Pored poznavanja precizne lokacije tačaka, potrebno je znati ugao pod kojim će udarac biti najefikasniji, vreme kada je vitalna tačka najosetljivija, a treba uzeti u obzir i spoljašnju temperaturu pri doziranju udarca. Direktan udarac u neku tačku mogao je izazvati bol, ali i ostati bez efekta. Pod uglom od 35 stepeni, na primer, na isto mesto uzrokovao je nesvesticu ili smrt. Kyusho tačke nikada ne treba vežbati na partneru. Koja će se tačka upotrebiti u situaciji realne samoodbrane svakako najviše zavisi od stepena opasnosti u kojoj će se karateka naći. U realnoj situaciji, etika vežbaču nalaže izvođenje udaraca u one tačke, koje će izazvati samo onesposobljavanje napadača za dalji napad. U slučaju da vas neko napadne, uvek treba pokušati eliminisati protivnika nekom blažom Kyusho tehnikom, koja ima za cilj da izazove jak bol. Tek ukoliko to ne demorališe protivnika da odustane od daljeg napada ili ukoliko se nađete u većoj opasnosti, opravdana je upotreba tačaka koje izazivaju paralizu ili nesvesticu. O Kyusho mogu da ti pricam 2 dana i noci .
Ja obozavam te vestine koje sa malom snagom nanose veliku stetu....bas bi i voleo da naucim bar jedan potez
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 14 | 21.11.2011 , 5:46 PM
|
Quote (jaobrate) Ja obozavam te vestine koje sa malom snagom nanose veliku stetu....bas bi i voleo da naucim bar jedan potez Skola u beogradu za Kyusho nema , ima za Kyusho dzudo ali to nije isto i te skole su malo smesne. Pravih majstora Kyusho u srbiji ima i oni obicno svoju vestino Kyusho pokazuju na vecim nastupima nekih drugih borilackih vestina . Pitao si me za da li sa malom snagom se nanosi velika steta: NARAVNO, u Kyusho se ne upotrebljava velika snaga sto si i sam mogao da se uveris kada je ono dete srusilo onog grmelja i to nije nimalo smesno kao sto si video na snimku da su se oni tamo smejali . Za bilo kakav Kyusho dodir moras znati da povratis tog coveka ili ces ga paralizovati za ceo zivot i to je najmanje sto moze da se desi jer ako neznas kako da zadas udar i to ucinis na pogresan nacin mozes i da ga ubijes. Sve se to uci godinama a za pravog majstora Kyusho potrebni su i deceniske vezbe . Srbin jedan je otisao u Japan iskljucivo da bi postao majstor Kyusho a za to mu je bilo potrebno 16god. Rekao sam na pocetku , ucise cak i da ubijes coveka laganim dodirom i zato se i zove ( dodir smrti ) ali isto tako se uci kako da vratis u zivot tog koga si ubio. Jedna tacka za paralizu se nalazi na desnoj strani vrata, To je da neutralises napadaca. A za ubijanje mislim da ti niko nece reci. sem Kyusho majstora . NAPOMINJEM JOS JEDNOM , Ne igraj se Kyusho vestinom jer to nije karate ili dgudo ili ostale borilacke vestine gde ces nekoga izmlatiti ili polomiti mu ruku ili ostale delove tela, Kyusho je sasvim nesto drugo i nije pametno igrati se sa tim ili sa nekim drugim. Moj 5 VIDEO na kome ces videti kako u jednom TV-shou pokazuje se vestina Kyusho Tom Cameron je jedan od najboljih majstora Kyusho od belaca, SHOW jeste zabavan ali svaki potez Kyusho vestine PRAVI I STVARAN.
|
|
| |
|
post # 15 | 22.11.2011 , 3:41 PM
|
Dobro bi mi došlo ovo da znam. Genijalno!
|
|
| |
|
|
post # 17 | 24.11.2011 , 9:11 AM
|
Quote (Marija_Nikola) Dobro bi mi došlo ovo da znam. Genijalno! Pa ako tako stvarno izgledas onda ti stvarno to potrebno Naravno salim se Added (24 Nov 2011, 8:11 Am) ---------------------------------------------
Quote (Davor) A jbt kada sam video naslov ja reko evo nesto o seriji eeee zeko zeko evo ti jedna mini serija, a ujedno i za sve one koji misle da je lako. U sledecem video ce te da vidite sta se desava kada pogresno izvodi udarac
|
|
| |
|
post # 18 | 13.12.2011 , 1:39 AM
|
mocno jeee
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
| |
|
post # 20 | 08.01.2012 , 3:48 PM
|
Quote (MolderFBI) Axaxa, pa wi hocete da se poubijamo po extra cafeu hahahahaah...
Covece, ovo je neko opasno sr*nje....
:P
|
|
| |