badule nema sta--napravijo si extra temu--klip je strava--pogotovu mi se dopao poslednji segment reklame u kome se reklamiraju programi na kompu za subliminarno ponasanje--kakvi imbecili ljudi mogu biti!?!?!? posto je CIA kako je okriveno krajem pedesetih vrsila testiranje ovoga tipa manipulacije na sirokim masama takticki se nije predala vec je projekat unapredila i sa plakata bacila ih na velike ekrane
nauka napreduje--na njihovu zalost pa su i njih ponovo raskrinkali i obelodanili njihove najvece koperatore kao sto su kokakola pepsi KFC mekdonalds i jos mnoge jake korporacije koje smo u ovim klipovima koje je badule postavijo videli
avaj--i jos jedanput kao i svaki put re toga ljudi su bili stoka i sada jesu stoka pa i nije toliko tesko pored svega ovoga ponoovomanipulisati njima--uz male korekcije ponovo se ovce vode na sisanje--ovoga puta ce im i zulufe potkresati
naime sada sami su ne priznali(javno-nisu valjda toliko ludi)vec precutno da je sve to istina--a ljudi ko ljudi ako im ti sam ne priznas da si nesto lose radijo oni na to nece obracati veliku paznju pa cak ni osudjivati i pored svih ovih cinjenica i dokaza
sada su sve bacili na salu i utuvili ljudima u glave da je to cak i dobra stvar--da ne pokusavaju oni to manipulisati njihovim svestima--vec da ih na taj nacin edukuju unapredjuju njihova znanja i da ce im to ustvari pomoci u daljem toku zivota pa su im na tacni servirali sirok dijapazon programa za zombije--koje naravno i zele stvoriti od njih
tako da na kraju kada sagledamo hronologiju ovakve vrste advertajzinga od sredine pedesetin godina i uporedimo ih sa hronologijom evolucije coveka od mankija do homosapijensa(ako je i ta njihova verzija uopste i tacna)videcemo da nismo makli dalje od majmuna--cast izuzetcima--za koje mislim da necine ni 10%populacije
poceli su reklamama preselili su se na velika platna i u nase domove pisani mediji su ih puni--userem se sada kada bilo koju novinu ili magazin otvorim ko zna sta mogu otkriti i kako ce to na mene uticati--zamislite da zakace sub.por.na reklamu za uloske ili donji ves--pa tek zateknem sebe kako izlazim iz prodavnice sa uloscima i roze gacicama u korpi a jednostavno sam dosao kupiti samo hleba--
od danas se vise i ne moraju truditi da bilo sta vise kace na TV i novine--ljudi ce to vec sami obavljati umesto njih i u svoim domovima i kupovati iz fotelje jednim klikom na NET pretrazivacu--STA MISLITE DA LI SU TAKVI LJUD VEC POSTALI ZOMBIJI-ja mislim da DA
jos im fali da ucine i to da vise ljudi nemoraju to ciniti iz svojih fotelja(a zasto bi se i zamarali)kada vec to mogu raditi i iz udobnosti svoga kreveta--E JOS I KADA SE NEBI MORALI NI ZA TO NI BUDITI