Komentarisite rad sajta
|
|
|
post # 481 | 08.06.2012 , 8:10 AM
|
Quote (badule) Svidja mi se ova promena I meni, super je. Sajt je sve bolji. A možda bi mogla malo svetlija pozadina, da se i to malo promeni. Ali sve je super!
|
|
| |
|
post # 482 | 08.06.2012 , 9:46 AM
|
Da bas je cool ova promena, po meni mozda nesto malo svetlije i onaj gore bar za pretragu da bude "tanji" malo
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 483 | 08.06.2012 , 12:21 PM
|
e još kad bi bile i E-book ne bi odlazila sa ove stranice...
:)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 484 | 08.06.2012 , 12:28 PM
|
tonia, možda bude i to vremenom...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
373 poruka na forumu
| |
11
| |
216
|
|
post # 485 | 08.06.2012 , 2:57 PM
|
Pre je bilo bolje ali samo ovo EC urednik,EC korisnik itd...ovaj rank sad nista na valja
Jesen stiže, dunjo moja, ja i dalje štrebam..
|
|
| |
|
125 poruka na forumu
| |
17
| |
184
|
|
post # 487 | 09.06.2012 , 8:47 AM
|
Sve je full ! Idemo na bolje, jedino mozda sto bih promenio jeste chat...
|
|
| |
|
post # 488 | 10.06.2012 , 4:30 PM
|
Da, bilo bi dobro da promenite chat da nemora da se refreshuje.......da to radi sam Added (10 Jun 2012, 4:30 PM) --------------------------------------------- http://www.extracafe.rs/photo/ ovde imate gresku u gornjem levom uglu !
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
post # 489 | 10.06.2012 , 6:41 PM
|
Quote (CryTek) Da, bilo bi dobro da promenite chat da nemora da se refreshuje.......da to radi sam
Quote (CryTek) http://www.extracafe.rs/photo/ ovde imate gresku u gornjem levom uglu !
Popravljeno, hvala na obavestenju
Fajlovi:
3947011.png
(32.4 Kb)
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 490 | 12.06.2012 , 1:47 AM
|
Predlazem Uniqe kad si vec spomenuo forum, da sve teme koje su iole malo razradjene zakljucaju. Tako da se one koje nisu razrade.
Po pitanju ostalog necu! Mada imam jedno pitanje za administratore, moderatore, urednike. Koja je svrha otvorene teme u forumu?
Hvala unapred.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 491 | 12.06.2012 , 2:01 AM
|
Quote (Leksi) Koja je svrha otvorene teme u forumu? 80% tema na forumu nemaju veze sa vezom. Meni je blam kada ih vidim, i tu ne vidim nikakvu svrhu, sem ponizavanja. Zamisli temu Sta ste danas jeli i slicne teme, koje ne vode nicemu, sem nabijanja postova. Po nekim temama ima i sprdnje, recimo u temi Extra Cafe biseri, i to mi je ok, ali postoje poucne i zanimljive teme na forumu od kojih sam dosta naucio, i trebalo bi da ih ima sto vise.
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 492 | 12.06.2012 , 2:39 AM
|
Marko, hvala. Iste bih zakljucala, kao i one verske, ratne, i sve one koje ajmo reci razdvajaju ljude. Ostavila bih Prijateljstvo, Sex (naravno), Sport, Film, Muzika, Ljubav, Zdravlje. Eventualno deci (jer ih je ovde 90%) Igre i sve vezano za kompjutere.
S druge strane koja je svrha foruma ako se ne pise na istom? Nikakva.
Ali to je samo sugestija.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 493 | 12.06.2012 , 5:27 PM
|
Fajlovi:
8464327.png
(53.6 Kb)
Poruku je menjao/la CryTek - Utorak, 12.06.2012, 5:31 PM
|
|
| |
|
post # 494 | 12.06.2012 , 5:29 PM
|
Napravite android aplikaciju.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 495 | 12.06.2012 , 5:32 PM
|
Quote (CryTek) mislio sam da bude kao npr na facebooku cim stigne poruka ti to odma vidis...kapiras
Trenutno nemoguce..
Quote (Vagabond83) Napravite android aplikaciju.
Skoro sam razmišljao o tome, možda u nekoj malo daljoj budućnosti
|
|
| |
|
post # 496 | 12.06.2012 , 6:09 PM
|
Quote (Unique) Skoro sam razmišljao o tome, možda u nekoj malo daljoj budućnosti Bilo bi dobro. Mozda za pocetak da bude vise kao neki notifikator i pregled novosti.A za opsitnije kada se klikne na ikonicu(sliku ili link) povezes se preko browsera.To je dovoljno za alpha/betu.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
172 poruka na forumu
| |
75
| |
682
|
|
post # 497 | 14.06.2012 , 1:24 PM
|
Imam bezbroj pohvala za sajt: 1).-besplatan je 2).-ima za svakog po nešto, a za nekoga sve 3).-pregledan je i lak za snalaženje 4).-forum sa bezbroj tema, gde svako može naći ono što ga interesuje 5).-uvek imate nekoga ko će vam priteći u pomoć (ako imate probl. sa filmom, igrom,kompom,....pa i neki lični)
Imam i par zamerki : 1).-banovanje starijih članova čiji su postovi 100% realni i koji su doprineli da EC bude to što jeste 2.)-spamovanje na chatu do besvesti tipa "moja mora da bude poslednja" 3.)-u rubrici nove slike (slike članova), postavljanje 7-8 pa i 10-ak slika u raznim pozama gde se reklamiraju guze, sise i napućene usne, što me podseća na Facebook od koga su pretpostavljam većina članova i pobegli na EC.(jedna slika na profilu i jedan avatar i to je to) 4).-dobijanje statusa "VIP" na osnovu broja postova, a ne na osnovu reputacije. 5).-"aktivnost"(prepotentnost) nekih članova koji u svakoj temi moraju da ostave svoj komentar , da uvek budu u centru pažnje i od kojih chat nemože da funkcioniše, pa mi koji i imamo nešto pametno da kažemo uglavnom ostajemo bez prilike za to.
Eto da i ja malo komentarišem rad sajta.Sve pohvale za administraciju sajta, a ove zamerke koje sam izneo odnise se na članove sajta koji bi da i ovde kopiraju svoj FB profil. Pozdrav od G@m€R-a.
X
|
|
| |
|
post # 498 | 14.06.2012 , 1:44 PM
|
Pozdrav
Moze mi neko objasniti kako pokrenuti film imam javu imam sve potrebno ali nece ili ja neznam.
Hvala unaprijed.
|
|
| |
|
|
post # 500 | 14.06.2012 , 5:08 PM
|
Hah vidim poslusali ste moj predlog, dodali ste oglase
Poruku je menjao/la CryTek - Cetvrtak, 14.06.2012, 5:09 PM
|
|
| |