Komentarisite rad sajta
|
|
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 501 | 14.06.2012 , 6:06 PM
|
Quote (CryTek) E da imam jos jednu manju "primedbu"...... Kad otvaramo nove teme u Forumu i kada treba da popunimo Naziv teme: i Opis teme: slova su tamne boje, sto je po meni malo glupo i nezgodno za citanje...
Sredjeno...
|
|
| |
|
post # 502 | 14.06.2012 , 6:45 PM
|
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 503 | 16.06.2012 , 2:04 PM
|
Jedino Što Me Nervira Jeste,kada Kliknem Na Download,Ili Hoću da ocijenim Igru,FIlm,Pjesmu za Download ili Online,iskoči Mi Neka Reklama. Znam,da se Sigurno Preko toga i Finansirate,ali bar da se otovri kao Novi Tab,a ne U Novom Prozoru..ostalo je SUper,Sve Pohvale
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |
|
post # 504 | 24.06.2012 , 3:31 PM
|
Nebi da zvucim sitnicavo, zaista sam odusevljen ovim sajtom..do juce. naime ispostavilo se da, danas, kako upalim bilo koji film, posle sat vremena snimak se zaustavlja i plejer trazi od mene da sacekam naredna tri sata kako bi dovrsio gledanje filma. stvarno ste sjajni i potpuno podrzavam izbor vasih filmova zbog cega bi voleo da znam kako da premostim ovaj problem. Nadam se da nisam zvucao previse napadno ovom porukom, al stvarno bih voleo da se jos dugo zadrzim na vasem sajtu kao korisnik. Sa duznim postovanjem, nadam se da ce te naci naci nacina da me procitate i pomognete da nastavim da vas gledam kao sto sam dosad. unapred hvala!
SEX & DRUGS & ROCK&ROLL!
|
|
| |
205 poruka na forumu
| |
6
| |
144
|
|
post # 505 | 25.06.2012 , 3:57 PM
|
Sajt je extra ,sve 5 ,nema nekih posebnih zamjerki
|
|
| |
|
|
post # 507 | 26.06.2012 , 1:43 PM
|
Poruku je menjao/la CryTek - Utorak, 26.06.2012, 1:46 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
AFK
|
post # 508 | 26.06.2012 , 2:24 PM
|
CryTek, umesto BB su stavili da mozes izmeniti poruku koju si napisao,sajt je extra samo male zamerke za ove reklame....
|
|
| |
|
post # 509 | 26.06.2012 , 2:31 PM
|
klik_klik, pa to je bilo i pre da mozes da menjas poruku...
|
|
| |
|
|
post # 511 | 27.06.2012 , 1:41 AM
|
|
|
| |
|
|
post # 513 | 27.06.2012 , 11:16 PM
|
Quote (Srcemoje) Volela bi da vidim na ovome sajtu jednu novu boju koja se zove zlatni clan a ona da sluzi za one koji su ga zaradili na bilo koji nacin npr neko je bio Admin ili mod ili sta vec skinut mu je mod razlog neaktivan clan a bio je ...... vredan....da se vidi da sajt ceni takve ljude verne clanove da ih ne baca medju nove vip clanove
dobra ideja
|
|
| |
|
|
post # 515 | 28.06.2012 , 1:42 AM
|
jel neko zna sta trebam da uradim imam neki problem a do sad sam mogo da gledam filmove... Problem sa limitom (ograničenjem)? -Obrišite cache i cookies. (CTRL+SHIFT+DEL) ovo sam uradio i nista ..
|
|
| |
|
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 517 | 28.06.2012 , 2:17 AM
|
Aleksandar1970, opisi problem koji imas... Da li mozes uopste da pokrenes film? CryTek, G@m€R, Mirzabajk, ako se slazete i mislite da je post zanimljiv koristite reputaciju! Korisniku ce pisati za koji post je dobio rep.
|
|
| |
|
post # 518 | 28.06.2012 , 2:33 AM
|
Bilo bi mnogo dobro...kad bi se Prevodi na Serijama popravili...mnogo serija prevodi ili kasne ili zure...
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 519 | 28.06.2012 , 5:15 AM
|
Quote (Hectore) .kad bi se Prevodi na Serijama popravili...mnogo serija prevodi ili kasne ili zure... Koje su serije u pitanju ? Da li je to slucaj samo sa jednom epizodom ili celom serijom ili sezonom ?
Poruku je menjao/la Marko - Cetvrtak, 28.06.2012, 5:15 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 520 | 28.06.2012 , 5:39 AM
|
Quote (Marko) Koje su serije u pitanju ? Da li je to slucaj samo sa jednom epizodom ili celom serijom ili sezonom ?
Smallville - Sezona 1,5,7,8 (Takodje serije su izmesane tako da prvih 5 sezona tesko covek moze da se snadje gde je koja epizoda) Werenhouse13 - Sezona 1 (Ja sam stigao do nekih 15 epizoda cini mi se) True Blood - Prve 4 epizode (dalje nisam ni pokusavao) Pearson of Interest - 3,4,5 Epizoda i tamo kasnije nisam zapamtio ima jos par Supernatural - U prve 3 sezone ima jedno 10 tak epizoda...ostavio sam komentare i prijavio...u sledecim Sezonama ima mnogo vise Boston Legal - Prva sezona 5 epizoda Gosip Girl - u prvih 5 epizoda samo 5-ta ima prevod nastiman (Nisam dalje isao)
Nije mi problem engleski ali gotivim ovaj sajt bas zbog tih prevoda jer mogu da bacim noge pored PC i zavalim se u stolici gde obicno i zavrsim spavajuci lol dok na engleskom moram ono da se potrudim i nista od uzivanja
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |