Da li ste igrali ovu igru? Ja jesam i to prvi put sam je igrao pre 4-5 godina i odusevio sam se kako moze da bude dobra igra a da ne zahteva puno.Evo price kako sam ja dosao do Croc-a. Jednog lepog dana ja izasao napolje da se igram i video ima dece na ulici, pitam ih ja jel imaju neke nove igre za komp. posto tada nisam imao internet i imao sam dvojku (Pentium II). I tako jedan drug kaze ima on neku igru krok i ja otisao kod njega da vidim to cudo. Kad sam video odusevio sam se grafikom kao prvo,toliko lepih textura,svetlost,vodaaa (aaah prelepa je..plava) i igracem (krokom) i onim Gobbo-ima,i dao mi cd ja narezo i igram haha. Kraj price. Hahah salim se. Nego kako vam se svidja igra? Meni se mnogo svidja. Da li ste je igrali? Naravno. Dokle ste stigli ako niste presli? Presao. Da li ste presli igru? Da. Koji vam je omiljeni nivo? Sta vam je najteze u igri? Omiljeni gazda (boss) ?
Poruku je menjao/la Deniro_Bre - Subota, 13.04.2013, 10:25 PM
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.