Najbolja FPS igra !
|
|
|
|
1174 poruka na forumu
| |
60
| |
419
|
|
post # 1 | 01.06.2011 , 7:22 PM
|
Moj izbor je svakako Counter Strike ali i Bioshock i 1 i 2 sila je igra
ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028 ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074
|
|
| |
861 poruka na forumu
| |
42
| |
212
|
|
post # 2 | 01.06.2011 , 8:03 PM
|
Counter Strike
nidzaa :D
|
|
| |
|
post # 3 | 01.06.2011 , 8:14 PM
|
Pa vecina prosecnih korisnika nije ni cula za Singularity a kamoli igrala svi igraju uglavnom CS ili COD, al glasao sam za Singularity jer od svih ponudjenih ima nadaleko najbolju grafiku a tek prica ma zaraza ziva
Nego kako je ovo glasanje za FPS a nema Crysis u listi
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 01.06.2011 , 8:29 PM
|
CALL OF DUTY 4 DEFINITIVNO
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 6 | 02.06.2011 , 0:01 AM
|
Quote (boka2211) bioshock ako nisi probaj singularity dobar zaraza jeste ali ako nisi primetio kopija je bioshocka
Po cemu si zakljucio da je kopija bioshocka? Ako ti je jedini argument rukavica s mocima onda nisi bas uverljiv posto kako drugacije da se u FPS koristi moc ngo tako, nece je stavit na nos pa smrkat svaki put tako da to ne pije vodu jer onda je svaka igra koja postoji kopija neke starije ( inace mnogo bolja radnja od Bioshock )....
Bioshock nisam igrao ne svidja mi se grafika i radnja generalno...
A sto se tice Crysis pa iako se tebi ne svidja on je verovatno medju 5 najuspesnijih FPS svih vremena tako da ima neke kvalitete sigurno
Inace ako imas nesto da znas u fazonu Singularity i Crisis a odlicna grafika ( ne CoD i te obicne pucacine ) pusti mi na pp
|
|
| |
336 poruka na forumu
| |
14
| |
114
|
|
post # 7 | 02.06.2011 , 8:40 AM
|
po meni je nabolja far cry........a medju ovima sto ste naveli je najbolji je counter strike
|
|
| |
1174 poruka na forumu
| |
60
| |
419
|
|
post # 8 | 02.06.2011 , 12:27 PM
|
brate neznam singularity nisam igro dugo ali kad sam probo razoracao ko i crysis sad jedva cekam neki novi cs
ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028 ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 9 | 03.06.2011 , 2:31 AM
|
Od ponudjene igre imao sam prilike da igram samo COD i CS.Za neke nisam ni cuo
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 10 | 03.06.2011 , 7:16 AM
|
Quote (Anubis) Po cemu si zakljucio da je kopija bioshocka? Ako ti je jedini argument rukavica s mocima onda nisi bas uverljiv posto kako drugacije da se u FPS koristi moc ngo tako, nece je stavit na nos pa smrkat svaki put tako da to ne pije vodu jer onda je svaka igra koja postoji kopija neke starije ( inace mnogo bolja radnja od Bioshock ).... Gledaj nisi upravu Singularity je iskopirao BioShock znaci tu nema dileme tako nemoj se ljutiti citaj ScreenFun. Grafika mu jest onako ali evo ti ocjena iz tih novina: Grafika:Unreal 3 engine u pucacini iz prvoga lica,pa nema vecih iznenadjenja na polju graficke opreme-OCJENA - 4 Gameplay:Pucanje,Skupljanje apgrejdova,linearni nivoi,citanje audio video-logova...Reci da igra podsjeca na Bioshock bilo bi krajnje podcjenjivanje stepena kradje ideja-OCJENA - 4. Zakljucak:Activision kopija Bioshocka:kvalitetna,lepa i interesantna,ali klonirana. COD 4 po meni najbolja.
|
|
| |
|
post # 11 | 03.06.2011 , 12:22 PM
|
Cod 4 naravno!
Stiffmaister!
|
|
| |
1174 poruka na forumu
| |
60
| |
419
|
|
post # 12 | 03.06.2011 , 12:36 PM
|
hitman ja citam screen fun od 17 broja i cittao sam taj za singularity i oni kazu da je njesra
|
|
| |
|
post # 13 | 03.06.2011 , 2:24 PM
|
Hitman-, hahaha eto sad nemoj da napadnes mene ko Srdjana al ako ti je ScreenFun izvor informacija i ocene u njemu merilo kvalliteta oda stvarno ne znas o cemu pricas...
Pa oni nemaju pojma ja i kad sam kao klinac citao samo sam gledao opis i kad izlazi igra pa sam sam citao komentare na youtube i ostalo i sam donosio zakljucke a ne oni seljaci iz magazina kojima se vecina svodi copy>past sa nekog 2 sajta...
Pa to jos samo klinci citaju koji ne mogu da razmisljaju svojom glavom vec treba neko da ima pokaze prstom to valja a to ne....
Mislim zabole me za igre to mi cisto da ubijem vreme kad nemam sta al me oduvek nervirali na forumima ScreenFun strucnjaci ( a sto je najgore misle da znaju sve jer je u ScreenFun pisalo i ne bih ih niko ubedio u suprotno )...
|
|
| |
|
post # 14 | 03.06.2011 , 2:38 PM
|
Quote (Anubis) Hitman-, hahaha eto sad nemoj da napadnes mene ko Srdjana al ako ti je ScreenFun izvor informacija i ocene u njemu merilo kvalliteta oda stvarno ne znas o cemu pricas... Nebrini nisi me napo niti si mi nesto ruzno reko.Pa meni jest svako ima svoj ukus neznam onda zahto ScreenFun svi hvale a ti toliko ponizavas nekontam . Sada ja sebi skidam Singularity bas da vidim kakav je posto nisam igro Bioshock necu moci zakljuciti da li je prekopiran. Mozna SF grijesi ali eto i meni je zasmetalo posto veoma volim COD Black Ops onu si napisali grafika 4+ ili 5- tako je nesto bilo,a po mome koliko sa igrica igro i preso mislim da je definitivno grafika jabolja od svih igrica koje sam igro jos nisam igro na najvisoj rezoluciji . Quote (boka2211) hitman ja citam screen fun od 17 broja i cittao sam taj za singularity i oni kazu da je njesra Ma igrica nije sranje kako mozes to reci Singularity je samo prekopiran Bioshock a igra je veoma dobra po mome mizljenju zasto i ja volim igrice sa mocima
|
|
| |
|
post # 15 | 03.06.2011 , 2:49 PM
|
Hitman-, pa zato sto su oni ocenili neke od najpopularnijih naslova na svetu sa prosecnom ocenom a neke od najvecih shitova sa najvecom ne mozes pustiti da neko ocenjuje za tebe oni su vise ko smernice da vidis sta dolazi a jbg razmisljaj svojom glavom...
Pa reko sam to zato sto samo oni koji ne mogu sami da vide sta je dobro a sta ne slepo slede Screen Fun upustva ( u proseku ovi ispod 17-18 god )...
A sto se tice kopije pa ok Bioshock je prva FPS sa nekim mocima, al onda je svaka ratna FPS kopija Medal of Honor il CS, svaki fudbal kopija Fife 95 il pes koj je vec prva izasla, svaka strategija kopija prve strategije, svake trke kopija NFS itd...
U svakoj vrsti igre je pocelo s nekom al ne znaci da su sve posle kopije te igre...
Ako si igrao Bioshock odigraj i ovo i skontaces ( jedino ovde se bas treba skontat nesto kako i gde ne ko u COD ides i ubijas sve jbm ti igru, ovde se nekad vratis i 2 nivoa nazad jer si nesto propustio itd )....
|
|
| |
|
|
|
|
post # 19 | 03.06.2011 , 9:10 PM
|
Anubis, Ma bez sto bih se nas dvojica raspravljali o igricama koja je bolja pa nismo na to spali jelda . Od Singularitiya i Bioshocka nisam igro ni ih igri ali mislim da je bolji singularity. Sada sto si ti naveo svaka strategija,trka,fudbal kopira se sve morase nece samo jedan proizvodjac tih igrica da postoji problem je u tome sto pravi NFS nemoze niko koporati ako me kontas imaju ljudi svoj stil pravljenja tih igrica i tacka nemoze njih niko kopirati boka2211, Singularity je bolji Bioshock glupa do bola koliko sam gledo triler.
|
|
| |
288 poruka na forumu
| |
11
| |
77
|
|
| |