Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 1 | 14.04.2012 , 8:58 AM
|
Developer(s) Fun Labs Publisher(s) Activision Value Platform(s) Windows Release date(s) November 23, 2001 Genre(s) Shooting game Mode(s) Single player, Multiplayer Rating(s) ESRB: Teen
System requirements Windows XP / Vista Pentium 4 2.5GHz 512 MB RAM 256MB DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated video card with Pixel / vertex shaders version 2.0 - ATI Radeon x800 or Nvidia GeForce 6800 Mouse and keyboard 2.3 GB uncompressed Hard Drive Space Sound Card - DirectX 9.0c Compatible
Igrač je američki agent tajne službe koji mora završiti 16 misija. Možete početi kao rookie štiti državne dužnosnike. Kao da steknete iskustvo od završetka operacije, od vas će biti dodijeljen veći profil misije.Konačna misija je zaštita predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.
Gameplay
Secret Service je u prvom licu taktička pucačina, slično Rainbow Six računalne igre serija. Igrači moraju napredovati kroz misije, dok ostvarivanju različitih ciljeva misije, kao što je uklanjanje ili štiti teroriste dostojanstvenike.
Borba u Secret Service je malo više oprašta nego u mnogim drugim taktičkih pucačina, kao igrač može preživjeti nekoliko bullet pogodaka prije smrti (pod pretpostavkom da su opremljeni s teškim oklop tijela), za razliku od umiranja nakon samo 1 ili 2 snimaka kao iu mnogim drugih taktičkih pucačina. Igračev oružje se prikazuje u igri, za razliku od prijašnjih igara u Rainbow Six ili Ghost izviđačke serije.Igra također ima Ragdoll fiziku.
Prica
Igra počinje na Bliskom istoku, gdje igrač je dio zaštite za detalje američkog dostojanstvenik putuju kroz tu regiju.Igrač mora zaštititi dužnosnik iz raznih napada od strane lokalnih pobunjenika. Nakon nekoliko misija, igrač se vraća u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje su naići na parceli od glavnih oružja dilera prodati 4 kemijskog oružja bombe različitih terorističkih skupina. Igre u preostale vrti oko misija pronalaženje ruke trgovcima, kao i sprečavanje terorističkih skupina od koristi kemijske bombe od glavnih ciljeva. Igra završava s nekoliko glavnih misija. U jednoj misiji, igrač mora otpratiti predsjednika potpredsjednika iz velikog hotel koji je napadnut od strane terorističke skupine svaki igrač ranije poražen. U igri posljednjeg velikog poslanja, teroristi detonirati 2 od kemijskih bombi u predsjedničkoj podzemnoj željeznici, prisiljavajući igrača da pobjegne s predsjednikom SAD pješice kroz kanalizacijski sustav, Washington DC gdje su napali teško naoružanih komandosa. U igri je epiloga, igrač je pozvan na party u Bijeloj kući, gdje su završiti štedi predsjednika još jednom, ovaj put od usamljenog revolveraša. ^^
Fajlovi:
5153939.jpg
(50.0 Kb)
Poruku je menjao/la AMMIR95 - Subota, 14.04.2012, 9:04 AM
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 2 | 14.04.2012 , 11:43 AM
|
igrao sam ovu igru i svidjela mi je se..zato preporucujem
|
|
| |
125 poruka na forumu