Pitanje ~ odgovor
|
|
|
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 6322 | 05.03.2012 , 2:10 AM
|
Ne spava mi se Ili mi se spava, al' mi je zabavno ovako
Koliko dnevno potrosite para?
The world will look up and shout: "Save us!", and I'll whisper: "No."
|
|
| |
|
post # 6323 | 05.03.2012 , 2:12 AM
|
Quote (ikica5) jel volis da se plezis ljudima?
Da.
Quote (sljeposava) Koliko dnevno potrosite para?
Slabo trosim u poslednje vreme. Ne izlazim... Embargo, jbg...
Da li namigujes ljudima na ulici?
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 6324 | 05.03.2012 , 2:18 AM
|
Imam tikove(namigivanje, zatvaranje ociju), al' ako se to broji u namigivanje, onda - da
Supa ili corba?
|
|
| |
|
post # 6325 | 05.03.2012 , 2:19 AM
|
Supica uvek...
Da li znas da su spagete kineska hrana?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 6326 | 05.03.2012 , 2:20 AM
|
Supa.
Da li volis da komentarises prolaznike?Added (05 Mar 2012, 1:20 AM) ---------------------------------------------
Quote (Nechy92) Da li znas da su spagete kineska hrana?
Nisam imao pojma.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
Ako imas cilj,nacices i put...
|
post # 6327 | 05.03.2012 , 2:20 AM
|
supa... da li mislis da su crnkinje zgodne..??
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život...
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 6328 | 05.03.2012 , 2:21 AM
|
nije bitna boja koze... neke jesu neke nisu
zasto si rasista?
|
|
| |
|
post # 6329 | 05.03.2012 , 2:21 AM
|
Quote (Bobby88) Nisam imao pojma.
Da, da, kineska hrana.
Pa, da, ali ono samo koji su mi jako smesni.
Omiljena salata?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 6330 | 05.03.2012 , 2:24 AM
|
Paradajz i sir sa crnim lukom. A, volim i grcku salatu i krompir salatu. Ma sve!!!
Ko te najvise iritira ovde na EC?
|
|
| |
|
post # 6331 | 05.03.2012 , 2:27 AM
|
Iskreno, ja sam uvek iskrena. Nisam od onih koji kao jaoj ovo, jaoj ono, pa, niko... Antipaticna mi je bila Dorja, ali sam skroz promenila misljenje o njoj. Sada mi je devojka super, a trenutno mi je antipaticna sljeposava, kao da mi se zamera, ali nadam se da ce se to srediti... Vidim da je superiska i verjem da ce se to srediti.
A tebe?
Poruku je menjao/la Nechy92 - Ponedeljak, 05.03.2012, 2:34 AM
|
|
| |
|
post # 6332 | 05.03.2012 , 2:35 AM
|
Posto sam iskren, evo nabrojacu: Vagabond83 iz razloga sto obozava provocira posetioce sajta, dok ne dovede do kulminacije i Sushetz ili kako vec... Jako neljubazan i pompezan tip. Sad ce biti h8-ovanja po meni.
I dalje vazi pitanje... Najomrazeniji clan EC po tebi?
|
|
| |
|
|
post # 6334 | 05.03.2012 , 2:38 AM
|
Hahaha, iskreno... Razmisljam koga bih dodala. Msm. da smo jedini koji su iskreni 100%. Added (05 Mar 2012, 1:38 AM) ---------------------------------------------
Quote (sljeposava) Zameram ti se. Kujem zavere protiv tebe. Cak sam napravila vudu lutkicu sa tvojim likom. Ne zezaj se sa mnom, ja sam opasna. Kao sto vidis.
Hahaha, plasis me.
Da, ali vise volim deke.
Da li pomazes starijima?
|
|
| |
|
|
post # 6336 | 05.03.2012 , 2:45 AM
|
Quote (sljeposava) Meni su svi antipaticni
I ja?
Quote (Nechy92) Da li pomazes starijima?
Da. Oni su mi bas cool i najvise volim pacijente bake i deke. Fenomenalni su.
P.S. Ko ne zna, ja sam zdravstveni radnik, da ne pomisle ljudi da imam neke zle i perverzne namere.
Da li mozes da zamislis sebe kao babu/dedu?Added (05 Mar 2012, 1:45 AM) ---------------------------------------------
Quote (sljeposava) Ponudim se uvek.
U kom smislu?
Quote (sljeposava) Igras li igrice?
Noup!
Volis li da jedes mango?
|
|
| |
|
post # 6337 | 05.03.2012 , 2:46 AM
|
Quote (Bobby88) da ne pomisle ljudi da imam neke zle i perverzne namere.
Hahaha...
Ne, pokusavala sam, ali ne, ne, ne.
Da li se plasis samoce?
|
|
| |
|
post # 6338 | 05.03.2012 , 2:47 AM
|
Ne plasim se samoce.
Da li bi mogao/la da ostaris a da se ne ozenis/udas?
|
|
| |
|
post # 6339 | 05.03.2012 , 2:49 AM
|
Ne, ne bih pozelela sebi takav zivot.
Da li si gladan-a, ja umirem ljudi.
|
|
| |
|
post # 6340 | 05.03.2012 , 2:50 AM
|
Ja sam se najeo, tako da sada prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrredem.
Da li te mrzi nocu da ustanes iz kreveta, kako bi obavio/la svoje fizioloske potrebe?
|
|
| |