Pitanje ~ odgovor
|
|
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
post # 7701 | 27.03.2013 , 7:48 PM
|
352 na koju dubinu se seje kukuruz
NEKA SILA BUDE SA TOBOM
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 7702 | 05.04.2013 , 0:52 AM
|
kukuruz se seje na dubini prizbliznu duzini ko je utorak ili sreda u krajnjem slucaju,inace pre nesto 15tak godina u jendoj drzavi,nije bitno koja,njeni stanovnici su u ranu zoru sadili kukuruz sa prvim zracima sunc tako sto su ga polegali u pravcu kazaljke na satu u horizontalan oblik iskopasi rupu velicine duzine i onda je posipali balgim slojem tanko i cekali kisu da padne a nisu imli kisobran da cekaju akda ce zarzreti,onda su se molili svevisnejm da ihm oplodi poljoprivredna dobra i svaku vece su u doba setve zrtvovali po jednu priplodnu djevicu zbog radi boljih usjeva i plodnosti majke zemlje i kostunjavog voca,inace dubina je pribizno ovolika,tako nesto oko tu negdje za visinu knjige u tvrdom povezu na sobnoj tempretaturi i jendog cudnog agregatnog stanje:) Kako se zove odgovor na temu?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 7703 | 05.04.2013 , 10:18 AM
|
Ovako!
Kako si?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
375 poruka na forumu
| |
43
| |
188
|
|
post # 7704 | 05.04.2013 , 11:11 AM
|
Kao da me pregazio brzi voz
Kakvo je vreme kod tebe?
Dve stvari u zivotu me uvek ostave bez reci INTELIGENCIJA kod zivotinja i GLUPOST kod ljudi.
|
|
| |
|
post # 7705 | 05.04.2013 , 12:08 PM
|
kod mene je vreme taman za dorucak i onaj dobar osjecaj kada s eosjecas kao devojka koja je upravo izasla iz mirisnog restorana i mirise na osjecajni aaromat u narodu zvani kao ocevapila se od miloste i ljubavi ka luku i mesu,te ujedno i izgubljen ako pastet au oluji koja prevazilazi mastu i nukelranu fiziku,a bila je lepa profesorica,svi smo trcali za njom kada imamo fizicko vaspitanje Da li ste i zasto jutros pri otvaranju ociju zevnuli i protrljali sanjive oci sa obadve ruke a pritom niste ni pogledali u plafon?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
Mallena
|
post # 7706 | 06.04.2013 , 0:36 AM
|
Trljam oci jer nemam jaja.. plfon ne gledam, spavam na stomaku..
Sta ima?
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 7707 | 06.04.2013 , 3:22 AM
|
nema nista zasto spavas na stomaku?
|
|
| |
|
|
|
post # 7710 | 08.04.2013 , 0:20 AM
|
Odlicno
Kod tebe?
|
|
| |
|
post # 7711 | 08.04.2013 , 0:31 AM
|
Isto Bobi moj
Volis li me??
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 7713 | 08.04.2013 , 8:23 AM
|
Spavaćicu (sa medama :lol:)
Ti?
|
|
| |
|
post # 7714 | 08.04.2013 , 12:39 PM
|
nista,ponedeljkom sam uvek gol golcat od 7:00 hsova do pola osam navece Da li da kihnem?
|
|
| |
375 poruka na forumu
| |
43
| |
188
|
|
post # 7715 | 09.04.2013 , 1:42 PM
|
kihni
sta slusas trenutno ?
Dve stvari u zivotu me uvek ostave bez reci INTELIGENCIJA kod zivotinja i GLUPOST kod ljudi.
|
|
| |
|
|
|
post # 7718 | 13.04.2013 , 4:57 PM
|
Quote (jaroslavr) koliko jabuka mozes pojesti na prazan stomak 1
Od kojeg izvodjaca(grupe) si posljednji koncert ispratio?
|
|
| |
|
post # 7719 | 13.04.2013 , 5:36 PM
|
STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ,Bg..pre nesto dana Da li se ponekada uhvatite za usi i igrate od srece?
|
|
| |
Mallena
|
post # 7720 | 13.04.2013 , 8:04 PM
|
Quote (intimenfrizuren) Da li se ponekada uhvatite za usi i igrate od srece? Ne za usi, zalijepila sam ih sekundarnim za glavu..
Kako si?
|
|
| |