Pitanje ~ odgovor
|
|
|
post # 1421 | 13.11.2011 , 9:04 PM
|
Ne igram... Laptop ili motor? Hmm... Oboje
Volis li balet?
Poruku je menjao/la dajanaaaaa - Nedelja, 13.11.2011, 9:06 PM
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
29
| |
337
|
|
post # 1422 | 13.11.2011 , 9:07 PM
|
Klavijatura Nisam bas neki ljubitelj baleta
koji sajt najcesce posecujete?
Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 1423 | 13.11.2011 , 9:32 PM
|
najcesce posjecujem crtanifilm.net,obozavam ludorije wumija i stripija s aekipom hoces d aflasiramo kisnicu zajedno?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
72 poruka na forumu
| |
92
| |
380
|
|
post # 1424 | 13.11.2011 , 9:48 PM
|
Hahahahhaha zasto da ne komsije smo, spoj lijepog i korisnog zasto snijeg jos uvijek ne pada ????
Ćutanje je teško samo onima koji ne misle.
|
|
| |
|
post # 1425 | 13.11.2011 , 10:03 PM
|
Zato sto ti jos nisi naucila period vremenskih doba
Jesil naskio/la
>>>> Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi! <<<<
|
|
| |
|
post # 1426 | 13.11.2011 , 10:14 PM
|
jesam sta god to bilo jedared onomad bas kad sam izasao iz pijace kad mi se bas naskilo iznenada i tako eto u nekom haustoru ti ja naskim i odem kuci upisan da li kokoska s auskrsnji ostrva nosi sarena jaja i zasto?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 1427 | 13.11.2011 , 11:28 PM
|
Ne, osim ako nije u pitanju prepelica, ona su sarena
Da li vam je od velike vaznosti pravopis, kada nesto pisete? Ili smatrate da je on potpuno nevazan kada se negde pise javno.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 1428 | 13.11.2011 , 11:42 PM
|
Mnogo mi je bitan pravopis.... Bas naprotiv, kada se pise javno, smatram da se treba obratiti na sve... Da li te nerviraju nepismeni ljudi?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
|
post # 1430 | 13.11.2011 , 11:46 PM
|
Mnogo, protiv takvih bih sprovodila metode dr. Jozefa Megele-a. Ovamo prosipaju pamet, a ne znaju odakle su suplji.
Da li volis ananas, i generalno to neko juzno voce?
|
|
| |
|
|
post # 1432 | 13.11.2011 , 11:53 PM
|
Koliko ja znam u juzna (tropska) voca spadaju narandze, mandarine, kivi... itd, itd. Mandarine obozavam i ostala tropska voca... Sto se tice ananasa, ne obozavam ga, ali mogu pojesti (samo ne u konzervi, jer mi je u konzervi fuj). Da li si nekada bio-la prevaren-a, iskreno?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 1433 | 13.11.2011 , 11:58 PM
|
Medju njima je i on, koliko ja znam
Jesam. Mnogo puta.
Volite li cesto da se slikate?
|
|
| |
|
|
post # 1435 | 14.11.2011 , 0:04 AM
|
ne,volim da slikama materski boli li va sponekad mozak?
|
|
| |
|
post # 1436 | 14.11.2011 , 0:05 AM
|
Nbt mi je stvarno, ali ajde... Za nijansu vise sin. Da li znas da vozis auto?Added (13 Nov 2011, 11:05 PM) ---------------------------------------------
Quote (intimenfrizuren) boli li va sponekad mozak? Ne, nemam ga. Hahahahaha
|
|
| |
|
post # 1437 | 14.11.2011 , 0:11 AM
|
Quote (Nevena92) Ne, nemam ga. Hahahahaha hahahahahahahahah,odlican odgovor hahahahahahahsvasta znam,imam yuga 45 i jurim 30 na sat da li volite metlu bez drske?
|
|
| |
|
|
post # 1439 | 14.11.2011 , 0:28 AM
|
ne,cine mi se zanimljiva bica da li nosite dug eili kratke gace?
|
|
| |
|
post # 1440 | 14.11.2011 , 0:32 AM
|
intimenfrizuren, Sta ti je toliko smesno??? Krace Da li volis da crtas?
|
|
| |