Pitanje ~ odgovor
|
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 1581 | 17.11.2011 , 0:17 AM
|
po pitagorinoj teoremi relativnog senzibiliteta vantjelesne oplodje koka nosilja i cjeni jaja na pijaci(a²+b²=c²) doalzimo do zakljucka da ja ukradem u proseku dva paketa jaja,ako su koke dobro rodile te godine:) kuc,kuc.ko je?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 1582 | 17.11.2011 , 0:19 AM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 1583 | 17.11.2011 , 0:24 AM
|
hahaah,drago mi je,udji slobodno Src emoje hmm,pa mogao sam malo da prilegnem,nisam dugo,njnjnj :P da li imas pidzamu na zajam?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 1584 | 17.11.2011 , 0:36 AM
|
sacu da trknem da ti kupim jednu spavacicu xaxaxaxa
Dali bi se modelkirao modelkirala kod intimnogfrizurmena ??? xaxaxaxa
Poruku je menjao/la Impi - Cetvrtak, 17.11.2011, 0:36 AM
|
|
| |
|
post # 1585 | 17.11.2011 , 0:49 AM
|
Sakupljanje Pelena :)
Cime vam se bavio pra majka ??
>>>> Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi! <<<<
|
|
| |
|
post # 1586 | 17.11.2011 , 0:55 AM
|
moja pramajka se bavio,pre promene pola,uzgajanjem zivcani pilica u poodmakloj trudnoci,ali jbg,to bilo vreme progona umejtnika i vjestic aiz saloma,pa su i nju prognali u etiopisku pustinju gdje se bavila humanitarnim radom,tu ej upoznala andjelinu dzoli,zaljubila se,posle s epovukal iz javnog zivota i tako da li neko iznajmljuje ljude za demonstracije?
|
|
| |
|
post # 1587 | 17.11.2011 , 7:17 AM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
72 poruka na forumu
| |
92
| |
380
|
|
post # 1588 | 17.11.2011 , 8:26 AM
|
Naravno da ne zasto uvijek kada kises zatvoris oci??
Ćutanje je teško samo onima koji ne misle.
|
|
| |
|
post # 1589 | 17.11.2011 , 11:14 AM
|
Mene ja chuck norris naucio da kisem otvorenih ociju :D
Sta trenutno radis ?
Poruku je menjao/la edinzulic - Cetvrtak, 17.11.2011, 11:14 AM
>>>> Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi! <<<<
|
|
| |
|
post # 1590 | 17.11.2011 , 12:55 PM
|
Pijuckam kafu... Omiljena pesma?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 1591 | 17.11.2011 , 1:23 PM
|
Jovan Perišić Znaš me Znam te
Omiljeni pjevač?
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 1592 | 17.11.2011 , 3:02 PM
|
nemam ga svi isti !!!
spava mi se sta da radim ???
|
|
| |
|
post # 1593 | 17.11.2011 , 3:03 PM
|
David Gilmour iz Flojda zasto Mile Kitic vara Martu Savic sa Mirom Skoric?
|
|
| |
|
post # 1594 | 17.11.2011 , 3:29 PM
|
Zato sto Mira ima manje grudi.
Zbog cega su ljudi ljubomorni na uspesne?
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 1595 | 17.11.2011 , 3:32 PM
|
pa mzoda zato sto nisu spremni sami sebi priznati i natjerati se na uspjeh,pa je lakse iskaliti"bes"u vidu ljubomore na drugoga engo se sam baciti u celjusti zivota i biti uspesan,potrebno ej samo malo,niej bitno u kom vidu su uspesni,hmm nist ami niej jasno sta li sada radis?
|
|
| |
|
post # 1596 | 17.11.2011 , 3:34 PM
|
Razmisljam sta da obucem veceras...
Da li mislis da tetovaze bole? Uradila bih je, ali imam strah.
|
|
| |
|
post # 1597 | 17.11.2011 , 3:42 PM
|
e,iz iskustva znam da boli na bilo kom mjestu,radio sam jedno vreme tetovaze(malo da s epohvalim),sad ponekad drugarima,zavisi na kom djelu tjela i kolika je ta zeljena tetovaza,nisma ljubitelj,nemam niti jednu ali sam nekad adumao d auradim bar kod iza uha,sitan detalj...boli,ali nije mnogo strasno,sve zavisi od dela tjela:) d ali ti nesto znaci ili cisto iz radozanalosti zelis dd auradit tattooooooo?
|
|
| |
|
post # 1598 | 17.11.2011 , 3:47 PM
|
Quote (intimenfrizuren) d ali ti nesto znaci ili cisto iz radozanalosti zelis dd auradit tattooooooo? Mnogo mi znaci
Dali ponekad pricas gluposti?
|
|
| |
|
post # 1599 | 17.11.2011 , 3:49 PM
|
hahahaha,grrrrrrr samo da te dohvatim grrr da,stalno pricam gluposti grrrrrrrr aa kucckuc.ko je sad opet?
|
|
| |
|
post # 1600 | 17.11.2011 , 5:29 PM
|
ta ja sam ,
Sto je pile preslo ulicu ???
Poruku je menjao/la Impi - Cetvrtak, 17.11.2011, 5:29 PM
|
|
| |