Poz imam lg e400 i previse sam puta pogresio skicu za otkljucavanje ,sada mi trazi da se prijavim na google nalog a ja ga nisam ni napravio ,sta da radim ? Da li postoji drugi nacin (besplatan) nacin za otkljucavanje?
Hvala
...Reci mi Bože, koje si boje kože, Bože daj kaži, to o tebi dal' su laži, Ti znaš sve, tako bar govore, Mora da je super gore, kad se prozori raja otvore...
Koliko sam procitao to je za otkljucavanje kartice ,a meni treba za otkljucavanje telefona posto sam previse puta uneo pogresan sablon :-)
...Reci mi Bože, koje si boje kože, Bože daj kaži, to o tebi dal' su laži, Ti znaš sve, tako bar govore, Mora da je super gore, kad se prozori raja otvore...
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Added (19.07.2015, 2:19 PM) --------------------------------------------- ERROR404, ne mogu tako evo slike telefona.....