E posto meni nikad nije dosta blamiranja, smislio sam novu uslugu za Vas.
Ovako u ovoj temi moci cete da narucujete zvono za sms poruku, Vi koji imate telefone koji omogucavaju da ubacate vase sms tonove ovde mozete ih naruciti.
Vazno -Pri narucivanju napomenite koji format zvuka vam dogovora (mp3,wma,wmw,mp4,agg) -Takodje recite koji primer zlite da bude sa Vasim imenom
Svi primeri su uradjeni sa imenom "Nenad" tu gde se spomene ime "Nenad" tu moze biti Vase ime. Takodje mozete da sami smislite tekst koji zelite da cujete u zvuku, ako se odlucte za to onda samo napomenite kojim glasom zelite to da bude.
Ovo su Primeri: (Primeri ce stalno biti dodavani novi, cim mi padne neka glupost na pamet, a i sami mozete predloziti tekst)
pa ovako... zelela bih onaj glas sa Extra cafe emisije ( onaj normalni )... ne tvoj, nego drugi.. i da kaze www.extracafe.rs i da se u pozadini cuje neka lepa metal ili rock pesma je li to posible uraditi?
Ja sam za ovo i zaboravio, vidim vi ste narucivali evo ovako cek prvo da odg na pitanja!
Quote (badule)
I meni se ovo svidja....dje ti to pade na um?
ih sta meni sve pada na um, bojim se da kad bi sve napisao sto mi pada na um, extra cafe bi bio prepun mojih yema i postova!
Quote (DxD)
pa ovako... zelela bih onaj glas sa Extra cafe emisije ( onaj normalni )... ne tvoj, nego drugi.. i da kaze www.extracafe.rs i da se u pozadini cuje neka lepa metal ili rock pesma je li to posible uraditi?
Moguce ali nikao nije moguce sa tim glasom, znam na koji mislis ali, taj glas nije na raspolaganju :p, hoces sa nekim drugim glasom?
Quote (nk-cg)
ocu ja meni da napravis primer 3 glas.a ime Mladen.Pozdrav
Evo nekoliko primera sa tim glasom, pa izaberi koji ti se najvise dopadne
`El mozes meni sa glasom velikog brata, kao u smislu: govori veliki brat, Tanja stigla ti je poruka... ili govori veliki brat, veliki brat obavestava Tanju da joj je stigla poruka... u tom smislu nesto, improvizuj bilo sta
hvala drugovi Added (14 Jun 2011, 7:46 PM) --------------------------------------------- moze li jedna sa imenom DAŠA
Moze izaberi glas i tekst koji hoces da bude u snimku poruke
Quote (TanyaWow91)
`El mozes meni sa glasom velikog brata, kao u smislu: govori veliki brat, Tanja stigla ti je poruka... ili govori veliki brat, veliki brat obavestava Tanju da joj je stigla poruka... u tom smislu nesto, improvizuj bilo sta
Pa nece, nigde ne mogu da nadjem celu pesmu samo prvih 40sekundice rade.... a ne mogu da skidam s you tube-a jer nije kvalitetan zvuk kad se konvertuje... ako imas ti pesmu u mp3 dormatu posalji mi preko skajpa!
Quote (TanyaWow91)
pa naravno da moze, joj sto si dobro uradio, mnogo mi se svidja, super
axaxxaxa ozb, pa nije nista posebno heheh drago mi je da ti se svidja!
Svaka ti cast za ovo... nego jel tajna kako se to radi, ili???
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...